Şimdi Ara

Toyota Yaris Sol/Luna/Terra ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Benim forumumuza yeni katıldım ve aklıma bir kaç soru takıldı açıkcası.Umarım Yardımcı olursunuz..Ben Toyota Yaris Almak istiyorum ama 2000 Model Sol mu 2005 model Terra mı Yoksa 2000 model Luna mı alsam karar veremedim açıkcası..Bu araçlar hakkında HİÇ bir fikrim yok..Bana bu araçların yazdıgım modellerdeki standart özellikelerini bilen birileri yazabilir mi acaba? Ayrıca siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz..sol ve luna 1.3 motor terralar 1.0 motor oldugunu biliyorum sadece..Aracı aldıgım takdirde dizele döndürmek istiyorum bana tavsiye edebileceiiniz marka var mı? Otomatik vites yada manuel arasında kullanımda zorluk çıkartıyor mu araçlar..Ne yakıyorlar kilometrede? Yani kısacası hiç bişey bilmiyorum bana bu araçlar hakkında bildiginiz aklınıza ne gelirse bilgilendirmek için yazar mısınız? Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan herkese..İyi Günler..İyi Forumlar arkadaşlar..!

• yardımcı olabilecek kimse yok mu?? bu konuda fikri olan birisi lazım arkadaşlar lütfen yardımcı olalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crunonur
    Arkadaşlar öncelikle merhaba.Benim forumumuza yeni katıldım ve aklıma bir kaç soru takıldı açıkcası.Umarım Yardımcı olursunuz..Ben Toyota Yaris Almak istiyorum ama 2000 Model Sol mu 2005 model Terra mı Yoksa 2000 model Luna mı alsam karar veremedim açıkcası..Bu araçlar hakkında HİÇ bir fikrim yok..Bana bu araçların yazdıgım modellerdeki standart özellikelerini bilen birileri yazabilir mi acaba? Ayrıca siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz..sol ve luna 1.3 motor terralar 1.0 motor oldugunu biliyorum sadece..Aracı aldıgım takdirde dizele döndürmek istiyorum bana tavsiye edebileceiiniz marka var mı? Otomatik vites yada manuel arasında kullanımda zorluk çıkartıyor mu araçlar..Ne yakıyorlar kilometrede? Yani kısacası hiç bişey bilmiyorum bana bu araçlar hakkında bildiginiz aklınıza ne gelirse bilgilendirmek için yazar mısınız? Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan herkese..İyi Günler..İyi Forumlar arkadaşlar..!

Merhaba,

Donanımları hakkında bilgim yok ama bence almışken 1.3 motor alın.

Kalın işaretlediğim alanda yazdığınızı anlamadım.
    Dizele döndürmek derken neyi kastettiniz?

• kardeş en fulu sol versiyonudur en boşu terra diye biliyorum lunada sadece 2000 2001 yıllarında var daha sonra terra oldu diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Benim forumumuza yeni katıldım ve aklıma bir kaç soru takıldı açıkcası.Umarım Yardımcı olursunuz..Ben Toyota Yaris Almak istiyorum ama 2000 Model Sol mu 2005 model Terra mı Yoksa 2000 model Luna mı alsam karar veremedim açıkcası..Bu araçlar hakkında HİÇ bir fikrim yok..Bana bu araçların yazdıgım modellerdeki standart özellikelerini bilen birileri yazabilir mi acaba? Ayrıca siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz..sol ve luna 1.3 motor terralar 1.0 motor oldugunu biliyorum sadece..Aracı aldıgım takdirde dizele döndürmek istiyorum bana tavsiye edebileceiiniz marka var mı? Otomatik vites yada manuel arasında kullanımda zorluk çıkartıyor mu araçlar..Ne yakıyorlar kilometrede? Yani kısacası hiç bişey bilmiyorum bana bu araçlar hakkında bildiginiz aklınıza ne gelirse bilgilendirmek için yazar mısınız? Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan herkese..İyi Günler..İyi Forumlar arkadaşlar..!

Merhaba,

Donanımları hakkında bilgim yok ama bence almışken 1.3 motor alın.

Kalın işaretlediğim alanda yazdığınızı anlamadım.
    Dizele döndürmek derken neyi kastettiniz?

dizele döndürmek derken yanlış yazmışım çok özür diliyorum..Lpg taktırmak istiyorum olucaktı o.Dalgın bir anıma gelmiş. Cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kardeş en fulu sol versiyonudur en boşu terra diye biliyorum lunada sadece 2000 2001 yıllarında var daha sonra terra oldu diye biliyorum.

Teşekkür Ederim Cevabınız için.Açıkcası ben dış görünüşünde bir farklılık göremedim modellerin..Ön panelde yada kasasında..Donanım olarak ABS,Klima gibi farklılıkları olabilir sanırım..Aslında bu benim ilk arabam olucak o yüzden hiç bilmiyorum bu işleri..Araçta Klima,Abs,Asr gibi özelliklerin yada unuttugum diğer özelliklerin olup olmadıgını nasıl anlayabilirim? mesela klima yada kalorifer ( sadece ısıtan , soğutma özelliği olmayan ) görünüş itibariyle birbirinin aynı ben ayıramıyorum..Bu konularda hiç bir fiktim yok o yüzden yanlış,anlaşılmaz yada komik br şey söylediysem afola,acemiliğime verin..iyi forumlar.

• abs olup olmadığnı kontağı ilk açtığında abs yazısı görünür sonra söner eğer görünmezse abs yok demektir. klimada ise ac yazar yada kar işareti olur klimanın üzerinde eğer o yoksa yok demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 Shine vs Opel Corsa Elegance
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

abs olup olmadığnı kontağı ilk açtığında abs yazısı görünür sonra söner eğer görünmezse abs yok demektir. klimada ise ac yazar yada kar işareti olur klimanın üzerinde eğer o yoksa yok demektir.

sevgili dkerem2 kardeşim vermiş oldugun bilgiler emin ol çok işime yarayacak..çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı..
  • quote:

quote:

abs olup olmadığnı kontağı ilk açtığında abs yazısı görünür sonra söner eğer görünmezse abs yok demektir. klimada ise ac yazar yada kar işareti olur klimanın üzerinde eğer o yoksa yok demektir.

sevgili dkerem2 kardeşim vermiş oldugun bilgiler emin ol çok işime yarayacak..çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı..

bişey değil umarım işine yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.