Bence eski model yarislere göre çok iyi...FİYATI çok uçuk olmazsaaa PATLAMA YApABİLME potansiyeli var.. Güzel paylaşım TEŞEKKÜRLER:..
bence içi de dışı da çok güzel olmuş.(vites topuzu hariç)
eski kasa ve ilk kasa neydi öyle.bayan arabası. bu haliyle sürerim bu arabayı
Güncel kasa Yaris fiyatları. Yeni kasa Yaris fiyatlarının da aynı seviyelerde olması bekleniyor.
Gövde Tipi Model Liste Fiyatları 2012 ve 2011 Model Kampanya Fiyatları
Yaris 1.0 Terra Sporty 29,900 29,900 Yaris 1.33 Terra Sporty (Stop&Start Sistemsiz) 34,100 33,600 Yaris 1.33 Terra Sporty M/M 36,100 35,600 Yaris 1.33 Sol (Stop&Start Sistemsiz)* 38,600 38,100 Yaris 1.33 Sol M/M 40,600 40,100 Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty 38,500 38,000 Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty M/M 40,800 40,300 Yaris Opsiyon Fiyatı *Stop & Start Sistemi 300 300
Eski kasası daha derli toplu gözüküyordu bu kasa özellikle önü çok kaba.
Ben beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: bende345
Ben beğendim.
neresini beğendin iğrenç bence hele ön facia toyota salak tasarımlarına devam ediyor
Beğendim ,çünkü eski kasasından daha çok otomobile benziyor. Beğendim, çünkü eğer dendiği gibi aynı fiyatlarla çıkarsa rakiplerinin çoğundan alınası bir araç olur. Günlerdir burada "Kia Rio 43 e alınır mı?" tartışması var. Yoksa ne Avensis, ne Rav4 , ne de U.Cruiser hoşuma gidiyor. B sınıfında hiçbir araç bana aman aman güzel gelmiyor. Polo en oturaklısı. Fiesta en moderni ama...
quote:
Orijinalden alıntı: sharkemre
quote:
Ben beğendim.
neresini beğendin iğrenç bence hele ön facia toyota salak tasarımlarına devam ediyor
Saygısızlık olarak anlamayın lutfen ama sızce puntodan daha guzel gorunmuyormu?
1.0da klima açarsan yokuşta araba can çekişir yada çıkmaz direk :D
Ön kısım sinirli bir bayan yüzü anımsatıyor :D
quote:
quote:
Ben beğendim.
Bence de.
Honda City yada Jazz daha mantıklı.
Sedan isteyen City alır, HB isteyen Jazz.
güzelmiş bana kalırsa :=)
Biri bu Toyota'ya araba tasarlamasini öğretsin!!!!!! Bu sefer iç tasarimida batirmişlar. Nolcak bu Toyota'nın hali??? Sorunsuz çirkin arabalar üreticisi. (bizim efsane kasa corolla sorunsuzdu ve şuanki avensis sorunsuz en azından)
suankı yarısın ıcı dahamı guzel :S bnce bu kurtarır ya :)
Gayet güzel ve başarılı bir araba tam hanımlık
quote:
Orijinalden alıntı: Rx-8
quote:
quote:
Ben beğendim.
yo hayır neden saygısızlık olsun punto ama hangi punto grande punto dan güzel asla duramaz ama son çıkan evo ların ön tarafını bende beğenmiyorum çok bozdular bıyıklı amca gibi
quote:
Orijinalden alıntı: smooke
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
yine tutmayacak.çirkin ördek yavrusu...
ortada bir emek var
buradan bakılınca pek emek verilmiş gibi durmuyor,özellikle içine bakılınca.tek kelimeyle rezalet...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rx-8
quote:
quote:
Ben beğendim.
yo hayır neden saygısızlık olsun punto ama hangi punto grande punto dan güzel asla duramaz ama son çıkan evo ların ön tarafını bende beğenmiyorum çok bozdular bıyıklı amca gibi
Iste tamda burda zevkler devreye gırer.Bana gore de g. puntonun (Yenı yarıse gore) salakca bı tasarımı var
Otomatikleştirilmiş manuel şanzımanı umarım eskisi gibi olmaz. (MMT Toyota`ya olan güveni sarstı bence) Dizel`de CVT sıkıntı çıkarır mıydı acaba?