Şimdi Ara

Toyota mı Volkswagen mi? Neden? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
3
Favori
83.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hada

Değerli Arkadaşlar,

Anladığım kadarıyla iki markanın da tutkunları var sitede ve zaman zaman çatışmala da oluyor.
    Toyota mı Volkswagen mi? Neden?

Şimdi hangisi ve neden sorusunu cevaplayalım. Lütfen heyecanlı ve fanatik tutmlardan-söylemlerden kaçınarak mümkün olduğunca somut şeyler söyleyelim ki benim gibi konuyu pek de bilmeyen ve öğrenmek isteyenlerin tercihlerini kolaylaştırmış olalım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Beklentilere , isteklere göre değişir bence

Edit: Konu hortlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 26 Temmuz 2014; 14:27:16 >
  • Vay be eski fiyatlara bir bakın 45bine 1.4 tsi comf. golf. 50bine dsg olanı. Şimdi manueli 62 dsgsi 71 olmuş. DSG farkı 2 katına çıkmış.

Toyota mı VW'mi sorusuna VW diyorum ama manuel olacaksa VW Tasarım ve kalite olarak daha üstün Toyota'dan. Ama TR distribütörü sağolsun bizi markadan soğutuyorlar.
  • DSG farkı düpedüz anarşi yaratıyor. Saçmalık
  • passat avensis arasında ikilemdeyim ama yeni passat daha ağır basıyor bakalım hayırlısı...
  • Tabiki Toyota soru mu bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Toyota Volkswagen'dan daha iyidir diyen arkadaşlara şu haberi incelemelerini öneririm;http://paratic.com/volkswagen-1-numara-oldu/
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaybilgin

Hala Toyota Volkswagen'dan daha iyidir diyen arkadaşlara şu haberi incelemelerini öneririm;http://paratic.com/volkswagen-1-numara-oldu/

haberi okudum ve hala o müşteri temsilcileri, dsg sorunları, servis sıkıntıları, yüzünden vw cazip gelmiyor. onca para verip bir de ilgisiz tiplerle uğraşmak nasıl cazip geliyor size?
  • İkisde degil dacia Tabiki...

Şimdi boşaltin konuyu beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 8 Ağustos 2015; 11:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

quote:

Hala Toyota Volkswagen'dan daha iyidir diyen arkadaşlara şu haberi incelemelerini öneririm;http://paratic.com/volkswagen-1-numara-oldu/

haberi okudum ve hala o müşteri temsilcileri, dsg sorunları, servis sıkıntıları, yüzünden vw cazip gelmiyor. onca para verip bir de ilgisiz tiplerle uğraşmak nasıl cazip geliyor size?

Ben düzce wv servisinde hep güleryüz gördüm.
    Çok memnunum. Daha önce hem toyota hemde opel araçlarım oldu, bence servis konusunda da çok daha iyiler,
    araç kalitesi konusunda tartışılmaz bence toyota ile.

• Toyota.
  • ÖLMEYAAĞĞ ÖLMEYAAĞ HÖAELMEYA GELDIIĞĞĞ, TOYETAYI BURADAN SİLMEYA GELDIIIĞHH..!!!!!

Bi aralar transporter 5+1'e merak sardım idü Hatta parasını da attıydım kenara. Sonra sonra buradaki hayhuyu gördüm, resmen VW den soğudum, yafta yapışmış bi kere, vaz geçtim ben de, inat edip değiştirmeyecem lan arabayı, elimde paralansın, kenara attıklarımı da sıpanın eğitimine, geleceğine harcarım falan filan diye düşünürkeneee;

Bizim karşıdaki esnaf eleman "abi noldu, hala çekmedin karaveli kapıya" dedi.
    "Yav afız, yaşlandık artık, otomatiğe özendim, bunda da de se ge midir, ne nesege ise biraz sorunlu muymuş neymiş ıvıttırı kıvıttırı"
    diye gevelerken,
    "Heee, benim servisçi söyleyip duruyodu, DSG sorunlu bulaşma falan diyodu, zaten şimdi senin yaptığın gibi hoppidi zoppidi 25 santimlik kaldırımlara çıkıp inersen ön düzen de tutturamazsın vosvogende, hiç alma, bak benim salıncak lingirdiyo" dedi

Adam nete mete girmez, donanım haberi bilmez, burdaki kavgaları hayhuyu anlatsam aklı almaz...
    Tarafsız, düz bi adam yani.

Yaa, öyle işte. DeSeGe si patlıyomuş, ön düzenleri de öyle öküz gibi kullanmaya gelmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 8 Ağustos 2015; 18:42:57 >

• Toyota yarıs ten polo ya geçince kalite farkını gördüm bariz ucuz olmadiktan sonra toyota almam.

• Bu Konu buraya Açılmaz Vw düşmanı Forumlarda Çok fazla Tabiki Vw Yıllardır Tecrübeli Kendini ispatlamış Bir Markaya Laf Attırmam Aga ,
    Edit:Arabam 1.8 Connect
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

quote:

Ben düzce wv servisinde hep güleryüz gördüm.
    Çok memnunum. Daha önce hem toyota hemde opel araçlarım oldu, bence servis konusunda da çok daha iyiler,
    araç kalitesi konusunda tartışılmaz bence toyota ile.

vw servısınde ılgı gorduysen sıkıntı yok hocam gule gule kullanın aracınızı

• Aslında kıyaslama 2 markadan ziyade iki ülkenin kıyaslaması. Almanya ve Japonya 2. dünya savaşının mağlupları. İkiside dünyanın en disiplinli ülkeleri olarak gösteriliyor. İkisinde de hayal gücüne destek çıkılıyor. Buradaki fark hangisi maddi kardan daha çok insan yaşamına ve isteklerine önem veriyor? Bu sorunun cevabı üretim anlayışlarına da yansır. Çünkü bu kaliteyi de belirler. Bana göre bu konularda almanya daha önde gibi geliyor.
  • Biri japon çöpü, digeri alman tankı

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Vay be eski fiyatlara bir bakın 45bine 1.4 tsi comf. golf. 50bine dsg olanı. Şimdi manueli 62 dsgsi 71 olmuş. DSG farkı 2 katına çıkmış.

Toyota mı VW'mi sorusuna VW diyorum ama manuel olacaksa VW Tasarım ve kalite olarak daha üstün Toyota'dan. Ama TR distribütörü sağolsun bizi markadan soğutuyorlar.

+4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat > Avensis
    Corolla > Jetta
    Golf > Auris
    Polo > Yaris

Dipnot: Toyotasporluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDarknesss

Passat > Avensis
    Corolla > Jetta
    Golf > Auris
    Polo > Yaris

İlk ikisine tamamen katılıyorum.
    Makyajlı auris çok hoşuma gidiyor, özellikle mavi ve cam tavanlısını düşündükçe içim pır pır ediyor Ama gene de golf mu aurismi şüpheliyim.
    Polodansa yarisi herzaman daha alınası görürüm, özellikle otomatiklerde.
    Kısaca;

Passat>avensis
    Corolla>jetta
    Auris=golf
    Yaris>Polo

• quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDarknesss

Passat > Avensis
    Corolla > Jetta
    Golf > Auris
    Polo > Yaris

Polo hariç katılıyorum ama toyota için asıl olay bizde satılmayan ya da tutulmayan modeller.

Camry, avalon, land cruiser, prius, gt86, tundra, sienna vs vs. Bu araçlar karşısında vw nin pek şansı yok.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.