Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
348.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: demir_mert

ya ben bu arabayı alırken daha ucuza daha donanımlı bir araba alabılıyodum.opel astra, citroen c 4 gibi... pahalı olsun ama toyota olsun dedık. hem daha saglam hem de sorunsuz. bu mantıgın eskı toyotalar ıcın gecerlı oldugu kanısına vardım. adamlar hem pahalı satıyolar , hem az donanım koyuyorlar, hem de malzemenin en kotusunu kullanıyolar. var mı boyle adalet?? ben toyota ya bir mail gondermeyi dusunuyorum bu konuda. ayrıca bu gun servıse gıttım lastıkler ıcın. adamlar bana biz lastikle ilgilenmiyoruz bir problem var ise bridgestone firmasından adam cagırılır onlar da lastıgı ıncelemeye alırlar dedı. yani anlıyacagınız yine kazıklanan biz olduk. ben bu toyota-sa ya dava acmayı bile dusunuyorum. cunku lastık arabayı, araba da can taşır. bu lastıklerle fren mesafesi bile cok uzun. anı bır fren de hemen kızaklıyor. kazaya sebebiyet veriyor.

kesinlikle haklısın.. yuksek fiyata az donanımlı arac kullanıyoruz ama hakkını veriyo.. ornegin benim kullandıgım corolla 7yasında ve haala ilk gunku gibi sorunsuz kar camur dinlemiyo marsa bastıgın anda fırlıyo.. toyota apayrı bir kalite.. ama yenı kasaların lastik problemi gercekten cok sacma.. toyotasayı musteri ıletisimi olarak zayıf buluyorum.. attıgım maıllere cevap alamıyorum..

Ford Focus HB TDCi Collection 2011

• quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

quote:

ya ben bu arabayı alırken daha ucuza daha donanımlı bir araba alabılıyodum.opel astra, citroen c 4 gibi... pahalı olsun ama toyota olsun dedık. hem daha saglam hem de sorunsuz. bu mantıgın eskı toyotalar ıcın gecerlı oldugu kanısına vardım. adamlar hem pahalı satıyolar , hem az donanım koyuyorlar, hem de malzemenin en kotusunu kullanıyolar. var mı boyle adalet?? ben toyota ya bir mail gondermeyi dusunuyorum bu konuda. ayrıca bu gun servıse gıttım lastıkler ıcın. adamlar bana biz lastikle ilgilenmiyoruz bir problem var ise bridgestone firmasından adam cagırılır onlar da lastıgı ıncelemeye alırlar dedı. yani anlıyacagınız yine kazıklanan biz olduk. ben bu toyota-sa ya dava acmayı bile dusunuyorum. cunku lastık arabayı, araba da can taşır. bu lastıklerle fren mesafesi bile cok uzun. anı bır fren de hemen kızaklıyor. kazaya sebebiyet veriyor.

kesinlikle haklısın.. yuksek fiyata az donanımlı arac kullanıyoruz ama hakkını veriyo.. ornegin benim kullandıgım corolla 7yasında ve haala ilk gunku gibi sorunsuz kar camur dinlemiyo marsa bastıgın anda fırlıyo.. toyota apayrı bir kalite.. ama yenı kasaların lastik problemi gercekten cok sacma.. toyotasayı musteri ıletisimi olarak zayıf buluyorum.. attıgım maıllere cevap alamıyorum..

yalnız şu da dikkatimi çekti, yeni kasa avensislerin en üst modelinde artık michelin lastikler var ancak alt modellerde yine bridgestone,neden sadece bu modelde değişiklik yaptı ki? yaptıysa niye diğer modellere de yapmadı? eskiden tüm modellerde aynı tip lastik olurdu!

• abi bu klüpte sedan corolla dısında yol tutus problemı oldugu soylenen baska bır model var mı bir bakın

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

arkadaslar bir suredir tasınma telası icinde oldugum icin foruma vakit ayıramıyordum..esyaları topladım rahatladım haftasonu da tasınıcaz anadolu yakasına.. kutu görmekten gına geldi:) buralardım artık özlemisim walla:)

ooo anadolu yakasına taşınıyoruz demek! hoşgeldin ,gel gel ben de o tarafta oturuyorum
    acaba diyorum anadolu yakası toyota kulübü mü kursak?

o kulup kurulursa avrupa yakasındakiler batar:)konyadan samsundan denizliden vs katılan arkadasların hepsi anadolu yakasındalar sonucta:)ezici bi cogunluk yakalarız:)

o diilde bigun anadolu yakası bulusması yapabiliriz bak yeni aklıma geldi avrupa yakasındakiler de gelirler guzel olabilir diiiimi?

• walla iyi olur! bi sürü Toyota aynı anda şehir turlaması yaparız!

walla iyi olur! bi sürü Toyota aynı anda şehir turlaması yaparız!

ewet ya ozeniyorum walla gecenlerde bi peugeot gecti karsı seritten sonra arkasından bitane daha sonra bitane daha sora bi baktım kulupmus megersem suru gibi geziyolar:) tatilci arkadaslar dönsün de duzenleyelim oyle biseyler:)

• quote:

quote:

ewet ya ozeniyorum walla gecenlerde bi peugeot gecti karsı seritten sonra arkasından bitane daha sonra bitane daha sora bi baktım kulupmus megersem suru gibi geziyolar:) tatilci arkadaslar dönsün de duzenleyelim oyle biseyler:)

genelde bu tür tur düzenlemelerini Ferrariciler yapıyor! yurt dışına falan da çıkıyorlar topluca!

quote:

quote:

genelde bu tür tur düzenlemelerini Ferrariciler yapıyor! yurt dışına falan da çıkıyorlar topluca!

ulkeler arası gecisleri kolay oldugu icin istedikleri yere gidiyorlar zahmetsizce..

• quote:

quote:

nasılsa sende taşındın anadolu yakasına hoşgeldin mahallimize,bizde diziliriz sahil yoluna önede mussa kardeşi koyarız neticede onun arabası avensis

Bazen Sevinç Bazen Keder BEŞİKTAŞLI Olmak Yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: labmen

@cu107 hocam jantlari taktirdinmi?
    bu konuda bizi takdırdıysan eğer resimler göstererek aydınlatabilirmisin

bu sabah cd çalarda bi sorunla karsilaştım,işe giderken cd yi değiştirdim yeni cd yi takmak istediğimde cd çalar cd yi önce içine alıyor ve error vererek dışarı çıkarıyordu,böyle 3-5 defa farklı cd lerle denemeden sonra kapatıp açtım ama sorun yine devam ediyordu,bi süre canım sıkkın bu şekilde gittim tekrar denedim bu sefer oldu ama aklıma takıldı böyle bi sorunlşa karşılaşan varmı ?? ( görende adamlar ne biçim sorunlarla ilgileniyor diyecek )

Selamlar
    Bu resim ekleme olayini ilk defa yapiyorum umarim becerebilmisimdir.

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...

Lastik boyutlari ile oynayip cok abarti bir gorunum elde etmek istemedim, sade ve sık olmasını tercih ettim.
    Jantlarin 4 kollu, 6 kollu olanları da mevcut. Benim taktirdiklarim 8 kollu olan model.

4 tanesi iscilik rot balans filan dahil toplam 750 ytl zeytinburnu derindere de. Ayrica 10 bin km bakimini da yaptirdim: 160 ytl ayni yerde.

Bu arada Derindereden cok memnun kaldim. Gecmiste bir kac kez Natas tecrubesi yasamis bir kisi olarak sunu soyeleyebilirim ki arada daglar kadar fark var. Gayet ilgili ve kibardilar. Ukalalık yapmıyorlar. Sanirim artik - biraz bana uzak olmasina ragmen- servisimi buldum

• quote:

Orjinalden alıntı: labmen

quote:

quote:

nasılsa sende anadolu yakasına taşındın mahallimize hoşgeldin, diziliriz sahil yoluna bizde öne nussa yı geçiririz neticede avensisi var

hosbulduk:) tabi mussa gecicek one zengin gostersin kulubu

• cu107 hayırlı olsun jantlar bomba gibi olmus benden 10puan 750ytl ye aracın gorunumu ciddi oranda degismis cok guzel..

• @cu107 hocam güzel olmuş yakışmış
    tercihindede haklısın bence 4 kollu çok sade dururdu bu kasaya göre 790 da iyi fiyat bende mali durumu bi düzelteyim taktıracam hemen

Bazen Sevinç Bazen Keder BEŞİKTAŞLI Olmak Yeter
  • cu107 jantlar cok guzel olmus. benım dedıgım model bu degıldı ama bu benım dedigimden daha da iyi. gercekten ayrı bir hava vermiş arabaya. benım arabamda aynı renk. bende jantları degiştiricem ama oncelıkle lastıkleri degiştirmem lazım

ya bu arada gercekten bır gun bulusma duzenleyelım klup olarak. hepımızın eglenecegini dusunuyorum...
  • Arkadaşlar daha önce arabama (bordo şimşeğime) philips diamond ampul taktirmiştim...cokta hoşuma gitti...bugunde sis farı ve sis farı için philips diamond ampullerden taktım....herkesin cok hosuna gidio...özellikle sisler....herkes xeon zannedio...

işte size fotolar...(fotolar taze 15-20 dk'lık)
    aracına görüş netliği ve görüntü güzelliği katmak isteyene şiddetle önerriim...
    ayrıca bugun aracıma perde de taktırdım...aracım bordo,,döşemeleride gri olunca gri perde de karar verdim...gerçekten aracım son haliyle cok kibar ve güzel oldu....

• ayrıca bugün 50-55 km uzaklıktaki toyota otojen bayisine gittim...yedi kollu jantı sordum ve benim aracıma olamayacagını solediler...hem 15" olması hemde lastik genişliğinin 195 olması sıkıntı yarattı...çamurluklara sürtermmiş
  • sky storm o jantların genıslıgının pek bır onemı yok. onemlı olan bijon sayısının uygun olması. bu jantları taktıgın zaman lastıklerı buyutmen gerekecek. ama camurluklara surtme olasıgı yok gıbı bırsey. benım komsum 16 ınc jant taktı ve cok da memnun. bence lastıklerı degistirecegin zaman o jantları dusun. janta gore lastık alırsın.

sky storm o jantların genıslıgının pek bır onemı yok. onemlı olan bijon sayısının uygun olması. bu jantları taktıgın zaman lastıklerı buyutmen gerekecek. ama camurluklara surtme olasıgı yok gıbı bırsey. benım komsum 16 ınc jant taktı ve cok da memnun. bence lastıklerı degistirecegin zaman o jantları dusun. janta gore lastık alırsın.

yok yaa ole olmuyomus....toyota servisi bunu dedi bana...onlar senin arabana lmaz...camurluk surter dediler....

Orjinalden alıntı: SkyStorm

quote:

sky storm o jantların genıslıgının pek bır onemı yok. onemlı olan bijon sayısının uygun olması. bu jantları taktıgın zaman lastıklerı buyutmen gerekecek. ama camurluklara surtme olasıgı yok gıbı bırsey. benım komsum 16 ınc jant taktı ve cok da memnun. bence lastıklerı degistirecegin zaman o jantları dusun. janta gore lastık alırsın.

yok yaa ole olmuyomus....toyota servisi bunu dedi bana...onlar senin arabana lmaz...camurluk surter dediler....

en iyisi orjinal boyutlarda jant takmak.. janti guzel sectigin takdirde hic de buyugunu takmaya gerek yok.. guzel jant herzaman gosterir kendini

• Arkadaşlar jant konusu açılmışken benim araçdaki
    lastikler 175 65 r14
    elimde eski araçtan kalma 4 adet alpin var bunların ölçüleride
    185 65 r14 bu lastikler aynı janta olur mu acaba ?
    durup dururken bide jant almayalım.

Bu arada araç 99 toyota corolla
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.