Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
345.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sanyo

2005 TOYOTA COROLLA SOL SEDAN ( GRANİT GRİ ) 7850Km de daha...

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...

dostum bu araba tr de değil dimi bizim arabada yok böle bi ekran falan

• 3-4 gun takılmadık klup kurmuş maşallah bayağıda toparlanmışsınız
    2006 corolla hb 1.6 terra sahibiyim,klube girmeye adayım

Bazen Sevinç Bazen Keder BEŞİKTAŞLI Olmak Yeter
  • 2004 Avensis 1.6 Comfort var bizde.ben de katılmak istiyorum kulübe!

Orjinalden alıntı: Conqurer

Arkadaşlar az önce aldığım bir bilgi (Saat18:30) köprüde kaza olmuş çok trafik varmış. Yola çıkacaklar dikkat etsinler ve Allah sabır versin.

tam 18:34 te kopruyu gecmis besiktas ayrimindaydim.. (telefonum calmisti da kayitlara baktim tam 18:34mus) demekki tam arkamdan olmus kaza.. zaten adimadim ilerleyen bir trafik vardi ucuz atlatmisim gercekten..

Ford Focus HB TDCi Collection 2011
  • Geçmiş olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

quote:

Orjinalden alıntı: Conqurer

Arkadaşlar az önce aldığım bir bilgi (Saat18:30) köprüde kaza olmuş çok trafik varmış. Yola çıkacaklar dikkat etsinler ve Allah sabır versin.

tam 18:34 te kopruyu gecmis besiktas ayrimindaydim.. (telefonum calmisti da kayitlara baktim tam 18:34mus) demekki tam arkamdan olmus kaza.. zaten adimadim ilerleyen bir trafik vardi ucuz atlatmisim gercekten..
    mussa 2004 Avensis 1.6 Comfort

yeni üyeler... hoşgeldiniz ekledim listeye ilk mesaja daha sonra yansıyor ..

Kulüb üyeleri tamamını olmasada ana hatlarıyla imzamızı koyarsalar imzalarına topic e ulaşılması daha kolay olur

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

Evet..bu zamla beraber Toyota almaktan vazgeçmiş bulunmaktayım arkadaşlar..üzgünüm...hayatımda 2. kez araba almaya kalkıştım onda da 1 ay içinde 2500 liralık zam beni buldu. Üstelik Toyota zam yapmak için can atma politikasında..Başka markalara yönelmek durumundayım..

hakmel zamları genel olarak her firma yaptığı için seni toyotadan vazgeçirecek bir durum göremedim a tabi almayı ertelediysen o başka .. Umarım sende toyotalanırsın toyota farkını yaşarsın

yeni corollayı bekle bence

• quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

Evet..bu zamla beraber Toyota almaktan vazgeçmiş bulunmaktayım arkadaşlar..üzgünüm...hayatımda 2. kez araba almaya kalkıştım onda da 1 ay içinde 2500 liralık zam beni buldu. Üstelik Toyota zam yapmak için can atma politikasında..Başka markalara yönelmek durumundayım..

Ford, Hyundai, Honda ve Toyota zamlarini yaptilar. Digerleri de yoldadir emin ol.. vazgecme bence.. sonra baska bir markadan model siparisi yaparsin haziran sonu gelicek derler kaporayi verirsin haziran sonu araci almaya gidersin bi bakarsin ki araclar zamlanmis.. e ben zamsizken siparis etmistim kem kum vs vs.. hic degilse yapilan zam belli Toyota`da.. bi de isin bu yonunu dusunmek lazim

• vw de zamlamış bu arada ..

• quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

vw de zamlamış bu arada ..

hepsi zamlanicak eninde sonunda..

• quote:

quote:

tuuberk sen imzanı değiştirmeyi düşünüyomsun? beğenmediysen yeni bişey yapalım hemen

• evet arkadaşlar sizleride ekledik listeye ... umarım bundan sonra foruma girdiğinizde ilk uğrayacağınız yer bizim kulübümüz olur...

labmen 2006 corolla hb 1.6 terra
    mussa 2004 Avensis 1.6 Comfort
  • evet yeni gördüm. üstelik farklı çizimler var. bence yeni corollayı 2008den önce göremeyiz..
    quote:

Orjinalden alıntı: KS717

yeni corolla değil, sadece taslak çizimler onlar.... henüz nasıl bişey olacağı neye benzeyeceği belli değil...

quote:

quote:

tuuberk sen imzanı değiştirmeyi düşünüyomsun? beğenmediysen yeni bişey yapalım hemen

yokyok imzalar cok guzel de ben imzanin biraz kisisel olmasindan yana oldugum icin degistirmedim.. ama imzaya laf soylemem cok hos cidden!!

degistirmememin nedeni asla begenmedigimden degil yani yanlis anlasilmasin lutfen uzmeyin beni

kendi imzama gelince de, birkac gun icinde bir duzenleme yapacagim hem kulubumuzun reklamini yapacak hem de biraz bana ait olacak bir imza projesi uzerinde calisiyorum

kulubumuz cok duzeyli ve faydali bir sekilde ilerliyor yani bu faydali kulubun reklamini yapmamak sizlere, kendime ve verilen emeklere haksizlik olur.. en kisa zamanda bir duzenlemeye gidecegim

hem sizi hem de kendimi mutlu edicek bir imza olucak bakalim aykirilik yapmak da istemiyorum umarim yanlis anlasilmamisimdir

• quote:

quote:

quote:

quote:

yokyok imzalar cok guzel de ben imzanin biraz kisisel olmasindan yana oldugum icin degistirmedim.. ama imzaya laf soylemem cok hos cidden!!

degistirmememin nedeni asla begenmedigimden degil yani yanlis anlasilmasin lutfen uzmeyin beni

kendi imzama gelince de, birkac gun icinde bir duzenleme yapacagim hem kulubumuzun reklamini yapacak hem de biraz bana ait olacak bir imza projesi uzerinde calisiyorum

kulubumuz cok duzeyli ve faydali bir sekilde ilerliyor yani bu faydali kulubun reklamini yapmamak sizlere, kendime ve verilen emeklere haksizlik olur.. en kisa zamanda bir duzenlemeye gidecegim

hem sizi hem de kendimi mutlu edicek bir imza olucak bakalim aykirilik yapmak da istemiyorum umarim yanlis anlasilmamisimdir

he iyi imzan uçmasın fazla

yaw yeter bu imza incik boncuk muhabbeti sorun yokmu sorun ?

edit:büdüt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyle_ -- 2 Haziran 2006; 0:31:57 >

• yeni corolla`nin 2007nin ilk ceyreginde cikmasi planlaniyordu fakat bu yeni civic tanitildiktan sonra bizim Toyota muhendisleri Corolla`yi daha cikmadan makyaja soktular..

cikmasi planlanan tasarim uzerinde degisiklige gittiler birnevi..

Toyota`nin dogru bir politikayi kovaladigina herzaman inandigim icin yeni cikacak modelin tipki gecmistekiler gibi gozkamastiracagindan suphem dahi yok

Bu arada KS717 arkadasim avatar degisikligi siralamasinda DH`de bir numarasin
    saka bir yana dun koydugun avatar cok hosuma gitmisti ben onu tekrar koymani tavsiye ediyorum hani siyahli turunculu falan bir arac vardi baya hos gozukuyordu goze.. tabi karar senin

edit: imla pimpirikligi yaptim yine sanki edebiyat ogretmeni olucam niye degistiriyosam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuuberk -- 2 Haziran 2006; 0:36:02 >

• arkadaslar araclarinizin klima gazlari periyodik olarak(her yil, 2yida bir vsvs..) doldurtuyor musunuz??

ben en son ne zaman dolduruldu hatirlamiyorum bile fakat daha bugun 32derece havada actim buz gibi yapti sorunsuz calisiyor.. diger topiclerin birinde arkadaslar yazmis heryaza girerken doldurtuyorum falan diye bir de Toyota`cilara soriyim dedim ben hatirlamiyorum bile en son nezaman doldurtuldu gaz..

acaba yine Toyota sorunsuzlugu yuzunden mi doldurulmasina diycem de isin dibi cikicak ne araclar kulaniyormusuz be hakketen bu topic`i actiktan sonra daha da bi isindim arabaya yakinda okey, tavla muhabetti yapicaz forumda biraz daha sorunsuz olmaya devam edersek

• toyota sorunsuzluk abidesi olunca bizim yapabileceğimiz bişey yok bizde diğer markaların sorunlarını çözmeye onları teselli etmeye çalışalım napalım...Nazar değmesin...
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.