Şimdi Ara

TOYOTA FOREVER KART (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benim okuduğum kadarıyla serviste harcanan 4 liraya 1 puan veriyor. platinyum seviyesi 4000-5000 puan. 4000 puan için 16000 lira servis faturası ödemek gerek. Ben mi yanlış biliyorum yoksa o kadar ücret ödediniz mi?

Orijinalden alıntı: Yeni Corolla Almak

Forumlarda yeni bir durum var. Periyodik bakımların yılda bir yerine 6 ayda bir olabileceği. Şu an için bir kesinlik yok.

Bilindiği üzere forever kartlar servis üzerinden puan kazanan kartlar. Yukarıdaki yazdığım ile umarım birleşmez, yoksa sonuç: "FOREVER PERİYODİK BAKIM"

İnşallah böyle olmaz tabi.

kısaca şu an ki durumum;

Benim aracımda kaputun şoför mahaline yakın yerde "0" şeklinde bir ton farkı, bir gölgelenme var. Belli açılarda gözükürken, belli açılarda gözükmüyor. Akşam aracı teslim alıp, benzinciye gittiğimde istasyon spot ışıklarında fark ettim. Pompacı arkadaşlarda fark etti. Boya ölçümü yapınca da fazladan boya atıldığı çıktı, ki daha kötüsü hata kapatmak amacı ile ikinci boya atılmış. Hata da hala duruyor. İki türlü kusur var. Bir şey daha var, eve geliyorum, anahtardan kitleme tuşuna basıyorum dörtlüler yanmıyor. Açmaya basıyorum yine yanmıyor. Ertesi gün servis düzeltti durumu. Fonksiyon fabrikadan "OFF" konumunda gelmiş. Bu gün de fren pedalından tak diye bir ses geldi. Kendinizi benim yerime koyun şimdi. Şu an ki durumum FOREVER PROBLEM Toyota Türkiyeye ilettik durumu, halen cevap bekliyorum.

sıfır araba alırken araçta hasar, değişen, boya olmadığına dair bir kağıt imzalatmaya gerek var mı?
    Yoksa zaten bu tür şeyler sıfır araçta tespit edilirse bayi aracı değiştirmek zorunda mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: tevazu007

benim okuduğum kadarıyla serviste harcanan 4 liraya 1 puan veriyor. platinyum seviyesi 4000-5000 puan. 4000 puan için 16000 lira servis faturası ödemek gerek. Ben mi yanlış biliyorum yoksa o kadar ücret ödediniz mi?

11,5 yıldır araç bendeydi ve devamlı servis bakımlıydı. kasko harcamalarına da belli bir puan veriyor. aracı 15 gün önce sattığımda 4900 puandaydı.
    16000 lira harcadığımı sanmıyorum en fazla 8-9 bin harcamışımdır.

• Bp benziklerde nasıl indirim oluyor?Ben gösterdim yapamadılar.Çalışanlarda bir şey bilmiyordu benzinlikde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pusat1249

Bp benziklerde nasıl indirim oluyor?Ben gösterdim yapamadılar.Çalışanlarda bir şey bilmiyordu benzinlikde

İndirim yok hocam, doldurduktan sonra kartı vereceksiniz puan yükleyecekler. Bp'nin kendi puan kartı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pusat1249

Puan yüklenenince ne oluyor?puan neden yükleniyor?Direk indirim olmuyormu?

Her 500 BP Club Puan karşılığında 5TL değerinde BP akaryakıt veya BP Auto LPG alımı yapabilirsiniz. Direk indirim yok, indirim dediği bu, puan yüklüyor, daha sonra 5 lira ve katları şeklinde harcıyorsunuz puanları biriktirip.

Aynı değil, www.forevertoyota.com 'dan verdiği puan yüzdelerini puan tablosundan görebilirsiniz. Toyota Forever Statüsüne göre hediye puan yüzdesi artıyor. Benim kartım diamond statüde, sitede %4 yazmasına rağmen %5 puan veriyor, sanırım güncellememişler.

Orijinalden alıntı: karatech

Aynı değil, www.forevertoyota.com 'dan verdiği puan yüzdelerini puan tablosundan görebilirsiniz. Toyota Forever Statüsüne göre hediye puan yüzdesi artıyor. Benim kartım diamond statüde, sitede %4 yazmasına rağmen %5 puan veriyor, sanırım güncellememişler.

Bende de 4412 puan var % 3 veriyor bana sistemi bence kontrol edemiyorlar...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.