Şimdi Ara

Toyota'daki arızaları NASA araştıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyota otomobillerindeki teknik arızaların araştırılmasına NASA (ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) yardımcı olacak.

NASA'nın elektronik alanında çalışan uzmanları, Toyota otomobillerinin, neden istem dışı bir şekilde hızlandığını araştıracak.

Toyota otomobillerinin geri çağrılmasında, istem dışı hızlanmalar etkili olmuştu.

Öte yandan, Toyota, müşteri şikayetlerinin en hızlı bir şekilde yanıtlanacağını bildirdi.

www.hurriyet.com.tr

• Nasa kesmez,uzaylılara inceletselermiş
  • Toyota onur meselesi yaptı :>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 30 Mart 2010; 13:55:18 >
  • Nasa'ya devrettiler toyota'yı modifiye edip uçan araç yapacaklar
  • Bence nasa arabalarda ufo izi arıyor

Yoksa koskoca nasanın ne işi olur arabayla..Toyota bu işi çözemiyorsa bence bıraksın bu işi artık.Gıda sektörüne falan girsin
  • İsterlerse 3 büyük dinden hayır duası alsınlar. Toyota'nın imajı artık yerle bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon78

Toyota otomobillerinin, neden istem dışı bir şekilde hızlandığını araştıracak.

arkadaşın biri çözdü bunu forumdan, gizli beygirler varmış arabada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abd sinema sektöründe oldugu kadar , komplo kurmadada iyiler , nasa ymıs şaka gibi , aya ilk insansız lexus üsümüz gönderceklermiş , ben bu gaz pedalı takılmasınada pek inanamadım , insan motoru stop eder el freneni ceker ne biliyim n ye alır v.s , general motoru kurtarma harekatı gibi geldi bana .
  • beygir kurumu japonları araştırsınlar bence...
  • NE DEDİYSEK O!!!

2005-2006 yıllarında bu forumda bu öngörümü 2-3 defa yazdım...Bakın doğru çıkmaya başladı.

UFOLAR aslında uzaylı değil TORUNLARIMIZIN ZAMAN MAKİNESİ dir.
    ELE GEÇİRİLEN UFOLARDA TOYOTA AMBLEMİNİN TESPİT EDİLDİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ???

İşte NASA İşte TOYOTA İşte UFO....
  • quote:

Orijinalden alıntı: anchorman

NE DEDİYSEK O!!!

2005-2006 yıllarında bu forumda bu öngörümü 2-3 defa yazdım...Bakın doğru çıkmaya başladı.

UFOLAR aslında uzaylı değil TORUNLARIMIZIN ZAMAN MAKİNESİ dir.
    ELE GEÇİRİLEN UFOLARDA TOYOTA AMBLEMİNİN TESPİT EDİLDİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ???

İşte NASA İşte TOYOTA İşte UFO....

Arkadaş haklı,
    geçen yaz bulgaristanda ufo görmüştüm üzerinde vw amlemi vardı ve kıçında cetta yazıyordu gözlerime inanamamıştım ama doğruymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Nasa kesmez,uzaylılara inceletselermiş

+170+388+487

ne büyük bir skandal bir oto firması için......harbiden rezillik, bence bu firmayı satıp gitseler artık yeridir.......japonyoda bu işi çözemeyip nasaya gidiyorlarsa şaka gibi......müşterilerde şikayet edeceklerine, gidip alman malına yönelsinler....tüm japonlar nerdeyse aynı, hondaya kadar yolu var yani bu sıkıntıların...

Bu mesajı okudum,aşağı doğru indim benden önce laf söyleyen var mı diye inerken uzun süre alıntı yapıp cevaplayan olmamış.Buradan şöyle bir kanıya vardım,artık kimse seni kaale almıyor
    Üstelik yazdığın şey bariz şekilde saçmalık içeriyor.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 31 Mart 2010; 16:16:11 >
  • NASA'nın kapmsamının değiştirilmesi galiba Clinton zamanındaydı. Laboratuvar olanakları herkese açıktır. Yani en iyi bileylenmiş sebze soyucusunu geliştirmek istiyorum diyorsanız ve NASA'nın laboratuvar olanakları size yardımcı olacaksa özel bir araştırma firmasıymış gibi anlaşabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

ne büyük bir skandal bir oto firması için......harbiden rezillik, bence bu firmayı satıp gitseler artık yeridir.......japonyoda bu işi çözemeyip nasaya gidiyorlarsa şaka gibi......müşterilerde şikayet edeceklerine, gidip alman malına yönelsinler....tüm japonlar nerdeyse aynı, hondaya kadar yolu var yani bu sıkıntıların...

2000'lerin başında Mercedes otobüslerdeki yangın sorununu da ODTÜ Makina Mühendisliği'ndeki otomotiv laboratuvarı açığa çıkarmıştı. Yangın nasıl başlıyor, neden, problem nedir ve çözümü ne olabilir "bilimsel" bir şekilde gösterilmişti.

Burada bir problem yok. Milli kurumlar veya üniversitelerle bir otomotiv firmasının ismi ar-ge olan fakat işlerlikte ür-ge nin pek ötesine geçmeyen kurumları tabii ki yarışamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

Toyota otomobillerinin, neden istem dışı bir şekilde hızlandığını araştıracak.

arkadaşın biri çözdü bunu forumdan, gizli beygirler varmış arabada

yine mi?

• quote:

Toyota bu işi çözemiyorsa bence bıraksın bu işi artık.Gıda sektörüne falan girsin

Bence imalat sektörünün tamamında, Gıda dahil hiçbir alanda imalat izni verilmesin.

Yaptıkları Toyota Marka Mısır Cips'leri sebepsiz yere mide içinde tüm vücuttan su çekerek büyümeye başlar ve onlarca ölüme sebebiyet verir. Ya da üreteceği şekerlemeler aşırı lezzetlidir. Yemeye başlayan, yemesini durduramaz ve şeker komalarına girerek ölür. Hadi bakalım Amerikan İlaç ve Gıda Dairesi, NASA, Toyota 3 lü çalışma başlatır.

Robot dikiş makinesi yapsalar dicem, onlarda evlerde gece geç saatlerde bozularak evdeki herkesi öldürür. Polis onlarca cinayetten sonra katili bulur.

Elektroniğe gitseler dicem, son model TV'leri aniden zararlı ışın saçar, herkes gözleri yanarak önce kör olur, beynide yanar hemen ardından zıbarır gider.

• Yakında Toyota'mızı satıp Vw marka alacağımız için son derece objektif yorum yapacağım.Geri çağırma filan fişman oldu fakat bugüne kadar gördüğüm en sorunsuz araçları Toyota üretti.
  • Fiyatlarda büyük düşüşler olmadığı sürece toyota tercih etmem anca imajını öyle düzeltebilir.
  • Yada toyotasi olanlara guzel takas indirimleri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.