Bildirim
Toyota'da Sunroof ekletilmiyormuş (Şaka değil)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Olsun ama sorunsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye sorunsuz sanıyorsunuz
Sorun çıkaracak pek bişey yok çünkü.
corollayı sormadım, auris ve verso'da cam tavan var diye biliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Zeytinbey
corollayı sormadım, auris ve verso'da cam tavan var diye biliyorum...
Evet ama açılmıyormuş. -
Cam tavanların açılanlarını premium sınıfta gördüm ben sadece...
Toyota sunroof yapabiliyor. Tedarikçimiz bize layık görmüyor. Olay bundan ibaret.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunroof yapıp şanzıman yapamayan firmalarda var.
quote:
Orijinalden alıntı: dtsaykopat
Geçen hafta corolla almak için bayiye gittim. Corolla otomatik ve sunroof istiyorum dedim. "Toyota sunroof işine girmiyor" dedi.
Şaka değil yani koskoca Toyota sunroof yapamıyor.
yaw şu yapamıyor laflarını bir kenara bırakın artık.. -
quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Toyota sunroof yapabiliyor. Tedarikçimiz bize layık görmüyor. Olay bundan ibaret.
Buyuk ihtimalle Turkiyedeki fabrikada Sunrooflu Corolla uretilmiyor.
Toyota zaten Turkiyede kendi uretip kendi satiyor yani distributor falan yok teadrikci dediginiz yine Toyota. -
Durum aynen dediğiniz gibidir. Buradaki fabrikada sunroof vs gibi opsiyonları eklemeden üretiyorlardır. Kısacası "Ne verirsek alıyorlar" modundalar. Yoksa yurtdışında şöyle Corollalar da mevcut.(Bkz: Sunroof, xenon far.)
https://store.donanimhaber.com/a8/52/76/a8527607eee14eb39d53ce85dbd856eb.jpg
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeytinbey
Cam tavanların açılanlarını premium sınıfta gördüm ben sadece...
Premium hariç cam tavanı acılan bir dünya model var. Yanlışınız var...
Hocam onceden olsa ben de oyle dusunurdum ama bu fabrikalarda islerin nasil yurudugunu biraz anladiktan sonra isin asli cok farkli cikabiliyor.
Fabrikada fiziksel kisitlamalar buyuk yatirim gerektiren durumlar olabilir. O yuzden bazen bazi ozellikleri uretmemek zorunda kaliyorlar. Sonucta bu fabrikalar otomasyonu yuksek yerler. Her aletin bir kapasitesi var. Atiyorum bu fabrikada 3 farkli tavan uretebilirsiniz. Bu durumda ne olur Verso duz tavan, verso cam tava, toyota duz tavan. Eeee Toyota sunrooflu tavana yer kalmadi. Ha durum budur demiyorum ama buna benzer bir seydir buyuk ihtimalle cunku adam zaten bu araci sunrooflu dizayn etmis uretebilse sunrooflu uretip sunrooflu satip daha fazla para kazanmak ister.
Ha hic bir sey imkansiz degildir tabi ama farbikaya komple yeni bir ekipman almak gerekiyorsa o zaman firmalarda bu tarz yollara basvurabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: macropolo
quote:
Orijinalden alıntı: George Staub
quote:
-
toyotanın henüz geri çağırmadığı bir modeli bulunmuyorken, siz sunroof diyorsunuz... direksiyon verdiklerine şükür edeceksiniz.. sorunsuz direksiyon diyeceksiniz. camlar sorunsuz dışarıyı gösterşyor diyeceksiniz avunacaksınız bunlarla. toyota bir felsefedir ruhları muhlarıda vardır ey 90 lar takımı gelmeden yazayım... -
Corolla almak için bayiye gitmeniz başlı başına bir hata.
Hayatımda gördüğüm en sıkıcı arabalardan biriydi, o konsol vs. her şeyi insanı olduğundan 20 yaş daha yaşlı hissettirmek için konulmuş resmen. -
-
quote:
artı olarak,güvenlik açısından en önemli donanımlardan biri olan hava yastığına dahi para alan firmalarda var. -
quote:
O zaman toyota hem sunroof hem de şanzıman yapamayan bir firma oluyor.
Bkz: Multimode
Benzer içerikler
- polo 1.2 tdi bluemotion
- honda civic 1.6 i-vtec en full modeli
- mondeo mk3
- bayon mu stonic mi
- araba önerileri
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X