Şimdi Ara

Toyota Corolla video ve fotoğrafları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar toyota aşkı basladı bende ama internetteki tüm video ve fotograflara baktım çok fazla bulamadım. Sizler kendi araclarınızın videolarını ve fotograflarını burda paylaşırsanız çok sevinirim. Özellikle yeni nesil corollaların ve m/m şanzumanı çok merak ediyorum :)

• quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Arkadaslar toyota aşkı basladı bende ama internetteki tüm video ve fotograflara baktım çok fazla bulamadım. Sizler kendi araclarınızın videolarını ve fotograflarını burda paylaşırsanız çok sevinirim. Özellikle yeni nesil corollaların ve m/m şanzumanı çok merak ediyorum :)

youtube da vardı.yine kapatmışlar siteyi.
  • youtubeda birkaç tane var brc06 diye birinin var oda çok az bide toyotanın reklam filmleri var onların dışında şöyle arabayı içiyle dışıyla bagajıyla inceleyen, yolda nasıl bir performansı oldugunu gösteren özellikle dizellerin, direksiyondan vitesin nasıl çalıştıgını gösteren daha detaylı daha fazla videolar koysak şenlendirsek şurayı görsel bir şov yapsak diyorum.
  • Toyota her ne kadar en çok satılan ya da en yüksek müşteri memnuniyetine sahip markalardan olsada sıradışı tasarımlar,sürüş tutkusu ve sportiflik üzerine Alman Bmw,İtalyan Alfa ya da Japon Honda gibi ağırlık vermiş bir marka değil ve o yüzden standart Toyota modellerinin bu tür video-resimlerini bulmak az önce saydığım markalar kadar kolay değil.
  • Esmerce arkadaşım işte bu yüzden sizin gibi toyota sahiplerinden eğer mümkünse video ve fotolarınızı bekliyorum.
  • İşte benim samuray..

• Sevdiğim bir resim daha,bu resimleri öncedende koymuştum ama olsun madem istenmiş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maşallah diyelimde nazar değmesin maşallah maşallah :D çok güzel fotograflarmış cidden diğer arkadaşlarımızında paylaşımlarını bekliyoruz.
  • Fotoğraf paylaşımı zaten varhttp://forum.donanimhaber.com/m_11087532/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.