Her üç markanında kendine göre farklı donanım özellikleri var, sen hangi özellikteki araçları karşılaştırmamızı istiyorsun? (Dizel mi, benzinli mi, otomatik, abs,asr,vs. vs.) Aynı donanım seviyesindeki,aynı motor gücüne sahip araçlardan bence corolla yada civic i tercih et. Megane'yi boş ver, ben şahsen fransız araçlarını hiç sevmem. Toyota ve Honda Japon malıdır, ve her ikisininde kalitesi tartışılmaz, Motor'a önem veriyorsan Honda biraz daha önde gelir, Araca bir bütün halinde önem veriyorsan ise Toyota daha öndedir. Türkiye şartlarında, ikinci el piyasasıyıda düşünürsen Corolla'dan vaçgeçme.
megane almada hangisini alırsan al
quote:
Orjinalden alıntı: chelick
CIVIC
neden civic e ban yaptin bi sorunmu oldu yada bir şikayetinmi var bence civiler sorunsuz alinacak araba
quote:
Orjinalden alıntı: chelick
CIVIC
Bende anlam veremedim ama belkide "tabi ki Civic" demek için BAN lamıştır
Bence sportif kullanım,sorunsuzluk ve görsellik için Civic,
Konfor,sorunsuzluk ve güvenlik için Corolla,
Yine Güvenlik ve en yüksek konfor için Megane.
YADA YENİFOCUS ! İÇ TASARIMI MONDEOYA ÇOK BENZİYOR. BENCE ÖN KONSOLU COROLLADANDA CİVİC TENDE DAHA HOŞ.
Pese a un tropiezo en el inicio del campeonato (al perder ante Oriente), Blooming demostró ser el mejor equipo al inicio del año y obtuvo la Copa de verano tras derrotar a Wilstermann por
dizelde benim favorim yeni focus..... en az yakan dizel 110 bg dizel karma yakıt 4,5 lt/100 km corolla ve megan(100 bg) karma 4,9 lt/110 km
Bu üçü arasından benzinlide CİVİC seçerdim. Dizelde COROLLA seçerdim. Bunların dışında Dizelde FOCUS tercihim olur...
focus demeyin bana berbat olmus dışı 1.corolla 2civic ve 3megane
Bende dizel Toyota Corolla Elegant var. bazen kendi kendime aceba hondamı alsaydım dıyorum ?
Bende dizel Toyota Corolla Elegant var. bazen kendi kendime aceba hondamı alsaydım dıyorum ?
honda tabiki
magani kesinlikle tavsiye etmiyorum. şirkete 2008 megan alindi kendi bünyemde test etme imkanım oldu. tamamıyla bi eski kasası ile aynı. tamamen berbat. 1. secenek corolla 2. secenek civic 3. secenek tekrar toyota