Şimdi Ara

toyota corolla hatchback modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 model toyota corolla hatchback arabama kutu içi filtre ve son susturucu taktırmak istiyorum .Yaptıran arkadaşlar varmı?performans alabilirmiyim ? bir de orjinal müzik sistemini bozmadan tesisat kurulabilirmi ? ( anfi ,ve subwoofer ) cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar .

• tesisat çok rahat kurulabilir tek sorun anfide çıkarsa çıkar o da basit anfiyi harward kullanırsın o kadar çünkü o anfileirn yüksek girişleri var direk hoparlöre bağlar gibi bağlayabliriyorsun anfiyi.birde o motorlar kompresöre göre üretiliyorlar yaptıklarına ilaveten corolla wrc nin ekzantirik millerini ve chipi ni uygularsan net 135 hp güç alırsın bu denenmiş ve başarıya ulaşmaış bir uygulmadır.bu işi en iyi istanbulda toyota servisi derindere yapıyor.saygılarla.
  • serviste modifiye he ne biçim servismiş o öyle yaw
  • shakedown tavsiyelerin için teşekkür ederim .eksantrik mili ve chipi deneyecegım .aracım su an 5000 km de ilk etapta sanırım filtre ve son susturucuyu değiştireceğim . bir de benzin olayı var kafama takılan shell 98 oktan kullanıyorum 95 kullansam bir fark olurmu performans açısından ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demir25

shakedown tavsiyelerin için teşekkür ederim .eksantrik mili ve chipi deneyecegım .aracım su an 5000 km de ilk etapta sanırım filtre ve son susturucuyu değiştireceğim . bir de benzin olayı var kafama takılan shell 98 oktan kullanıyorum 95 kullansam bir fark olurmu performans açısından ?

95 oktan kullanırsan güç ün ortalama yüzde 3 gibi düşer.ama yüzde 8 de ucuz benzin kullanırırsın.
  • arkadaşimin corolla 2004 5000 euro para harcadı (parası bol orası ilgilendirmez )

işte resmi ses çok kalite sonuçta herşeyi ile ALPiNE resmi geçen sene 6600 ile çekmiştim

• toyotanı serviste modifimi yapcen yawww olurmu öyle şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toyotada modifiyeye gerek yok niye böyle bişey düşündün anlamadı zaten araba 110 beygir
  • motor olarak birşey yapmaya gerek yok sanırım görsel anlamda birşeyler yapmak daha iyi olucak gibi ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: velihoca

toyotada modifiyeye gerek yok niye böyle bişey düşündün anlamadı zaten araba 110 beygir

Vallaha orası öyle, arkadaşlar biniyor arabaya arabada ek bişey varmı diyor. corolla 99 1.6 benzinli 110 beygir, Allaha şükür çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 27 Kasım 2005, 2:07:40 >
  • ilgilenirsen ben 25cm lik bass ve amfi satıorm..pm den msj at ilgilenirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demir25

selam
    2004 model toyota corolla hatchback arabama kutu içi filtre ve son susturucu taktırmak istiyorum .Yaptıran arkadaşlar varmı?performans alabilirmiyim ? bir de orjinal müzik sistemini bozmadan tesisat kurulabilirmi ? ( anfi ,ve subwoofer ) cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar .

ilgilenirsen zenon far satıyorum çifti 45 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orijinalden alıntı: Demir25

selam

ilgilenirsen zenon far satıyorum çifti 45 tl.

10 yıl önce mesajı Xenon şeklinde yazsaydın bir ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.