< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (91. sayfa)

-
-
-
Çöpe çevirmişler arabayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
makyajlı kasa
-
-
Aracı, kullanmamış ergen cahilin biridir, yapay zekaya falan sormuştur😂 Saçmalamış, Corolla Cross 2020 yılında Asya'da piyasaya çıktı ve bugüne kadar hep torsiyon çubuklu idi, bize yeni gelen bu Asya kasa aslında 2024 model. Ayrıca Asya kasa 2024 modele kadar Ni-mh bataryalı idi. Avrupa ve ABD de 2022 yılında piyasaya çıktı ve bağımsız süspansiyonlu idi. Şimdi tarihte ilk defa Asya kasayı Avrupa'ya kaydırdılar ve bağımsız süspansiyon gitti malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 21 Temmuz 2025; 2:13:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, bu araç şu an alınır mı ötv indirimi oldu malum. rakiplerine de zam oldu o yüzden tekrar bu aracı incelemeye başladım. orta paketinde ses izalasyonu da yokmuş. park sensörü olmaması vs. üst paket mi alınmalı ? 2.5 e çıkmış oluyor fiyat sizce alternatif ne alınabilir sıfır ?
-
Merhaba. Yeni orta paket eski Flame X pakete elektrikli bagaj eklenmiş hali. Full paket çok farklı, eski kasada olmayan 9 hoparlörlü JBL ses istemi, 360 kamera ve sanırım tam otomatik park var. Aracı 5-10 yıl kullanmayı düşünüyorsanız ve yakıt tüketimi ve sorunsuzluk önceliğiniz ise fazla alternatifi yok. Bağımsız arka süspansiyonlar kalsaydı çok iyiydi, şimdi torsiyon çubuklu süspansiyon ile sıradan bir 3008, Grandland, Qashqai, Austral, Karoq, T-roc gibi oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
orta paket için fiyat alan var mı
-
benim sorduğum bayiler liste fiyatı neyse onu söylüyor. liste fiyatı 2069 şu an.
-
evet. bugün maraş bayii opak için 2070 ve metalik için 2090 fiyat verdi. yani ötv düşüşünü olduğu gibi yansıtmışlar. araç yok ama ellerinde gelecek ay için ödeme alıyorlarmış ama fiyat garantisi yokmuş
-
peki ses istemi, park sensörü, kamera, deri koltuk 450 bin eder mi :)
-
Zevk, ihtiyaç ve imkan meselesi. Ben sıcak iklimde yi bugün 45 derece, bana deri koltuk ve koltuk-direksiyon ısıtma yaramaz, koltuk soğutma lazım. Park sensörü sonradan ekrana uyumlu ve otomatik fren destekli yapılamıyor.
20-30 bin lira daha pahalı olsaydı orta pakette ön arka park sensörü olsaydı keşke. Diğer herşeyi anlarım bunu koymamaları manasız olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam direksiyon önündeki ekrana uyumlu oluyor ancak fren destekli olmuyor evet.
-
17 bine konuluyor biliyorum ek olarak
Biz kendimiz taktık, Gümrük sınırı ve vergi oranı değişmeden AliExpress'ten 4000TL ye almıştık. Passion X pakette olan orijinal Toyota park sensörü ve otomatik fren desteği olmuyor, onu demek istemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 27 Temmuz 2025; 8:45:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
head up display-baş göstergesi sanıyorum bu makyajda da gelmedi...
-
ön arka beraber taksak arka kamera ile beraber de aktif olur mu ekranda? Bir de bu işlem garantiyi bozmaz mı ?
-
Nasil ya? Orta ve giris pakette park sensörü yok mu? Hangi çağda yaşıyoruz biz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X