Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.778
Cevap
95
Favori
240.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • perfectstranger09 P kullanıcısına yanıt

Biz su an icin sadece kislik aldik. Yaza gecerken dunloplari da degistiririz. Acikcasi bu kadar kotu bir lastikle gelmesi gercekten cok uzucu. TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brussels, Belgium,

02

December

2021

All-New Corolla Cross Further Expands Toyota's Offer In The Highly Competitive C-Segment

• All-new Corolla Cross – SUV version of the world’s best seller
    • First Toyota to feature the 5th generation self-charging, full hybrid, FWD (front-) or AWD-i (intelligent-all-wheel drive) powertrain
    • New multimedia infotainment system with wide range of connectivity features and Toyota’s first 12.3-inch driver’s digital combi meter
    • High level of safety with T-Mate: combination of the latest generation of Toyota Safety Sense including a new Emergency Driving Stop System as well as additional active driving and parking assistance advanced systems
    • Completes Toyota’s SUV line-up, now offering customers the widest range in the European market
    • Supports company’s ambition of 400,000 sales -equating to a 9% market share of Europe’s most competitive automotive category- by 2025

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU
    TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONUall-new corolla cross further expands toyota's offer ın the highly competitive c-segment
    All-New Corolla Cross Further Expands Toyota's Offer In The Highly Competitive C-Segment
    https://newsroom.toyota.eu/all-new-corolla-cross-further-expands-toyotas-offer-in-the-highly-competitive-c-segment

• Arkadaşlar, Corolla Cross’un aksesuarlarından satın alanlar varsa nereden aldıklarını paylaşırlarsa, hepimiz bilgilenmiş oluruz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • photographer1987 P kullanıcısına yanıt

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Acaba kalitesi nasıl? Koku yapıyor mu? Bende eski aracım olan Golf’ün bagaj havuzu var ama tam olarak kapatmıyor bagaj alanını. Gönderdiğiniz ürünle Toyota TR’nin sitesindeki ürün arasındaki fiyat farkı 700₺ gibi ciddi bir fark. İki katından bile fazla! Cross için kumaş paspaslarım var ama kış için tam uyumlu plastik paspas arıyorum. O da Toyota’nın sitesinde var ve onlar da epey pahalı. Bunlara ek olarak yan taraflara basamak ve rüzgar çıtaları da gelmiş. İkisi de ilgimi çekiyor. Basamakların fiyatı 12bün küsür!…

Öz-İş'in Halı Bagaj Havuzu ürünleri gayet başarılıdır. Son 3 aracımda da kullandım ve koku yapma gibi bir durum kesinlikle yok.

Kendi siteleri üzerinden daha uyguna alabilirsiniz.

https://www.halibagajhavuzu.com/toyota-corolla-cross-hali-bagaj-havuzu-2022-sonrasi

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONUbagaj havuzuyoutube
    Halı Bagaj Havuzu Alan Tüm Müşterilerimize 35 TL Değerinde Bagaj Düzenleyici Hediye!!! Türkiye'nin Her yerine Ücretsiz KARGO imkanıyla sizlerle ARACINIZA ÖZEL ÜRETİLMİŞTİR VE %100 UYUM GARANTİLİDİR Hafta içi 15.00'a kadar yapılan siparişler aynı gün içerisinde kargoya teslim edilir. Hafta içi 15.00'dan sonra yapılan siparişler bir sonraki güne devreder. Cumartesi, Pazar ve Resmi/Dini bayramlarda verilen siparişleriniz ise takip eden ilk mesai gününde işleme alınır. Ürün Genel Özellikleri · Bagaj havuzları aracınızın modeline göre üretilmiş olup aracınızın bagaj kısmına yerleştirildiğinde tüm yüzeyi kaplamaktadır · OEM Standartları'nda üretilen halı bagaj havuzları alev almaz katkılı olup ayrıca koku yapmamaktadır · Halı bagaj havuzlarının alt yüzeyi birinci sınıf polietilen malzeme ile kaplandığından dolayı sıvı geçirmeme özelliğinin yanında ses izolasyonu görevi de yapmaktadır · Tazyikli suyla yıkanabilir bagaj havuzlarımız kolay silinebilir, leke tutmaz, rengi solmaz ve tüyleri dökülmez özel bir halıdan üretilmektedir · Ürünün malzeme kalınlığı 3,5 mm; yan yüzeyinde bulunan bariyerlerin yüksekliği ise 3 cm'dir. Dolayısıyla bagajınıza zarar verebilecek sıvı, toz vb. materyallerin aracın orijinal halısına zarar vermesi engellenmiş olur Neden halı bagaj havuzu? · Günümüzde araçların bagajları kaliteli malzeme ile kaplanmaktadır. Halı bagaj havuzumuz da aynı kaliteli malzemeden üretilmiştir ve bu sayede bagaj içi görselliğini değiştirmeden koruyabilmektedir · Havuzun üst kısmının halı olması, havuzun üzerine konulan materyallerin kayma olasılığını minimum seviyeye indirgemektedir https://www.halibagajhavuzu.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=-yznufEALjs

Kauçuk paspas olarak da Sahler'in ürünleri başarılıdır.

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONUsahler oto paspas 4.5d araca özel
    Toyota Corolla Cross 2022+ Sahler Oto Paspas
    https://www.sahler.com.tr/toyota-corolla-cross-2022-sahler-oto-paspas-898

Kendi G20 aracimda ve sirket aracimda senelerdir kullaniyorum. Cok memnunum. Ayrica tandigim herkeste bu markanin bagaj havuzu var. Hepsi ozel kesim orijinal

araclar icin uretilmis havuzlar. Kesinlikle tavsiye ederim. TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU Diger urunler hakkinda bilgim yok.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıyorum çok kaliteli gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz kıymetli bilgilerden ötürü çok teşekkürler.. aksesuar işini canlı tutalım.. yeni yeni faydalı şeyler çıkacaktır.. birbirimizle paylaşırsak çok hoş olur

İyi haftalar herkese 🙋🏻‍♂️

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Bunun cevabını buldum, kaputta izolasyon sadece Passion X-Pack donanım seviyesinde varmış.

Gunaydin, bence hepsine koyabilirlermis. Neden sadece Passion x Pack’e koymuslar anlamadim. Klasik maliyettendir. TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU 

• Merhaba,

Passion donanımda herhangi bir izolasyon yok.

Aracın gündü çekilen fotoğraflarını da paylaşayım. Almak isteyen varsa tercih edebilirler. Çok güzel bir renk.

Ayrıca araca alışmaya başladım sanırım. Yakıt bence inanılmaz.

Aracın tek kötü tarafı lastikleri. Gerçekten bu lastik performansı çok kötü.

• Debor D kullanıcısına yanıt

Iyi aksamlar, Sadece bu sebeple hemen Michelin Alpin 5 kisliklari aldik. Gelen lastikleride hediye ederim heralde. Dunlop lastik ile bu araci satmak cok uzucu! Kaput izalatoru isterseniz alabilirsiniz. Aracinizi iyi gunlerde kullanin. TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU 

• Merhaba. Hayırlı uğurlu olsun... Rengi milenyum gri miydi ve Lastiiklerin markası neydi acaba..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oneill O kullanıcısına yanıt
    Araç milenyum gri. Lastikler dunlop😞

• Anladım Biz de gecikme olmazsa bu hafta bekliyoruz aracı... Passion x-pack garanit gri... Renk konusu bizim tercihimiz değildi fakat eşim çok beğendi... Araştırınca öğfendim ki avustralyada lansman rengi olarak kullanılmış...
    Bayi lastikler standart değil farklı da gelebilir demişti... Şansımız varsa michelin olur diye umuyoruz... Bizimkinde Kaput isolasyonu var diye biliyorum...

• oneill O kullanıcısına yanıt

Granit griyi ben de cok begendim. Ozellikle her isikta farkli duruyor. Ayrica anladigim kadariyla bu renk cok gelmedi. Milenyum gri, beyaz ve Gumus gri cok var. Bu renk belli ki daha az geldi. Avustralya’da Jungle Khaki diye geciyor. Lastik Yokohoma gelse bile sanslisiniz. Cogunluk Dunlop. Hayirli olsun simdiden. TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU 

Auriste falan da öyleydi. Premium vs en üst donanımın yalıtımı daha iyiydi

• Tşk. Umarım yeni bir zam gelmeden alırız. Sizlere de hayırlı olsun...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.