Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
35.078
Cevap
329
Favori
2.244.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17251726172717281729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota corolla sıfır almak istiyorum stok bulabilen teklif alıp vazgeçen varsa yazarsa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    Evet otomatik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar, hayırlı cumalar. Bu sabah ilk defa başıma gelen bir durumu sizlere sormak istiyorum. Aracım 2015 1.6 otomatik Sabah ilk çalıştırdım, sonrasında biraz bekleyip R ye taktım ancak geçmedi deviri tam hatırlamıyorum ama örnek vereceğim 1000 ise 1100 devamında 1200 oldu geçti sonrasında dikkatimi çektiği için her vitese geçirdim sorunsuz geçti. Aldığımdan beri çok şükür sadece bakımlar için servise uğradığım için böyle ufak şeyler dikkatimi çekiyor. Bu arada araç 0 dan beri bizde geçen sene de serviste şanzıman yağını değiştirdik. Sizce bu bir sorun habercisi olabilir mi ? Yoksa anlık bir durum mudur. Başına gelen var mı ? Herkese hayırlı günler dilerim.

• Mustfasari M kullanıcısına yanıt
    Ve aleykümselam, hayırlı cumalar.
    Sorun olduğunu sanmıyorum muhtemelen havanın soğuk olmasından veya vites kilidi takılı kaldı ve R ye geçmedi. Vitesler arası geçiş yapinca düzelmiştir.

CVT değil ama tork konvertorlu hyundai de başımıza gelen bir olay. Mevcut viteste çıkarıp P-R-N-D geçişleri ile ortadan kalktı. Bir daha karşılasilmadi.

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    İlgi, alaka ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bende aynı şekilde geçişler yaptım umarım bizde karşılaşmayız. Çok sağolun.

• Arkadaşlar lastik değiştirme zamanım geldi. Üzerinde bridgestone var ve sert, yoldaki en ufak sarsıntıyı hissettiriyor. Yumuşak olduğu için michelin almak istiyorum. Manisa'da yaşıyorum. Kar, buz pek olmaz.Yüksek hızlara da çıkmam, en fazla 140 yaparım otoyolda. Michelin'in hangi modelini almamı önerirsiniz? Alpin, croosclimate, pilot, primacy modelleri var. Tavsiyeniz var mı?

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Ben şimdiye kadar çok farklı lastikleri kullandım, sessizlik anlamında en memnun kaldığım michelin oldu. Son 2 aracıma primacy4 aldım ve sessizliği harika. Yol sesi neredeyse yok gibi. Aracım 2014 corolla 1.6 cvt.
    Bu lastik diğerlerine göre biraz pahalı gelebilir ama parasını hakediyor

• Dr.GU kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 ve 1016 arası Corolla arıyorum otomatik öncelikli. Dizel mi Benzinli mi daha sorunsuz ? Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi

• Merhabalar Bu araçlardan hangisi alınır? Değerli yorumlarınızı merak ediyorum. 

İlan 1: sahibinin dedigine göre öndeki kazasında en fazla panele kadar hasar görmüş. Kaput boyanmış. Çamurluga ise buz düşmesi sonucu camurluk biraz kesilip yüzeysel onarım yapılmış çamurluk alt kısmında işlem yok diyor.

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-toyota-corolla-1-6-premium/sahibinden-toyota-corolla-1-6-premium-ekstrali/18226187

Hasar tutarı sizce çok mudur. Bu fiyatlara başka düzgün araç bulamadım.

En iyi buldugumun sağ tarafı komple boyalı ve 60bin km'de. Boyalı taraftaki arka kapının alt kısımdaki boyası sararmış durumda deniliyor.

İlan 2 : https://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-toyota-corolla-1-6-advance/tur-oto-ford-yetkili-saticisindan-2014-corolla-1-6-advance-a-t/18738802

Sizce hangisi alınır. @burbarian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProduceR. -- 17 Kasım 2021; 21:29:33 >

• ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bu 2 araç arasından düşük km olanı alırdım. Km düşük olması bana göre daha önemli, yan tarafta olan boyanın benim açımdan bi önemi yok

Dizeli hakkında bilgim yok, hiç kullanmadım ama benzinlisinde çok şükür sorun yaşamadım

Bende olsam 2.ilanı seçerdim. Boya çok önemli değil bence sağ arkada.

• Scuderia. kullanıcısına yanıt

sağ yan komple boyalı ama ?

Tercih meselesi tabiki. Ben kaputtansa sağ tarafı tercih ederim. Hemde km avantajı ile

• Scuderia. kullanıcısına yanıt

Kaput boyalı olan tercih edilmez mi bütcem ona göre aslında ?

Hocam size kalmış tamamen tabiki alınır. Ön şaseye podyelere direklere airbaglere düzgünce baktırılır sorun yoksa alınabilir.
    Aynı zamanda dediğiniz gibi bütçe meselesi bütçe el vermiyorsa ona göre hareket edilecek mecburen

Hocam herkesin düşüncesi ayrı olabilir, saygı duyarım. Ben araba konusunda biraz pimpirikliyimdir. Boyalı arabaya, hatta önden kazalı arabaya hiç yanaşmam. Biraz fazla para verip mümkünse hasarsızını bulmaya çalışırım. Bulamıyorsam da acele etmem, beklerim. Yalnız dikkat edin, haşatı çıkmış arabaları kusursuz diyerek anlamayanlara satıyorlar. Mutlaka anlayan biriyle ön incelemeye gidip güvendiğiniz bir ekspertize götürün. Satıcının tanıdığına değil. Çok görüyoruz, duyuyoruz bu şekilde kandırılıp mağdur olanları. Sopa bile nasipsiz yenmezmiş. Çok acele etmeyin bence. Tabii fiyatlar gitgide artıyor bekledikçe. Karar sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.33 life olan corollalar nasıldır çekiş yönünden çok üzer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Üzen aslında atmosferik motor. Kullanıma alışırsanız çok sıkıntı çıkmayacaktır. Bir önceki aracım 1.33 tü. 1.6 ya geçince oh be dedim. Ama sonra bu da gitmiyor yahu dedim :) ama ben turbo araç kullanırken daha fazla yoruluyorum. Bunun gitmediğini kabullenip kafa rahat sakin bir şekilde gidiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 17251726172717281729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.