Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA 1.4.D4 YAKIT SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde servise gittim bakım için arabanın devir dayımında sızıntı var dediler 380 TL dediler bende dışarı sordum dışarı daha uygun olunca yaptırdım ustanın dediği TOYOTA TÜRKİYE ye dizel araçları verirken anlaşma yapmış ve yakıttan dolayı bir arıza olduğunda garanti kapsamına girdirmiyormuş, her neyse ustanın dediğine geleyim ve benim kafamı acayip şekilde kurcalıyor ülkemizdeki dizel katkılı olduğundan dolayı toyota araçlar çabuk mekanik arıza veriyor diyor bu konuda fikriniz nedir

• Devri daym derken neyi kastediyordunuz?Çünkü motordaki suyu devir eden devri daym pompası da var.
  • su devir dayımını komple değiştirdiler.
  • Su devir dayımının yakıtlan bir alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizli81

Arkadaşlar geçenlerde servise gittim bakım için arabanın devir dayımında sızıntı var dediler 380 TL dediler bende dışarı sordum dışarı daha uygun olunca yaptırdım ustanın dediği TOYOTA TÜRKİYE ye dizel araçları verirken anlaşma yapmış ve yakıttan dolayı bir arıza olduğunda garanti kapsamına girdirmiyormuş, her neyse ustanın dediğine geleyim ve benim kafamı acayip şekilde kurcalıyor ülkemizdeki dizel katkılı olduğundan dolayı toyota araçlar çabuk mekanik arıza veriyor diyor bu konuda fikriniz nedir

Nasıl daha fazla mekanik arıza veriyormuş?Benim arabada öyle mekanik bir arıza filan yok şükür
  • Devri daim yakıt kalitesinden problem çıkaracak birşey değil diye biliyorum.
    Yakıt kalitesi önce enjektör problemi çıkarır bence.
  • Devir daym pompasında sızdırma olayı birazda servislerin işgüzarlığı.Sızıntı poblem düzeyinde gerçekleşse radyatördeki su boşalır ve araç hararet yapar.Zaten su kireçleme yapıp o sızıntı yapan yerleri zamanla kapatıyor.Servisler kendilerine iş yapacak yerler arıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim resmen adam beni keklemiş o zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.