Şimdi Ara

||| Toyota Bakım Üzerine Herşey |||

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar toyotanın belirli zamanlarda yaptığı bu kampanyalar acaba yakınmıdır?

120 bin bakımı geldi-çattı.

eğer kampanya yakınsa bi müddet daha bekletmeyi düşünüyorum.

100 bin bakımında böyle bi kampanyaya dek gelmiştim.yanlış hatırlamıyorsam 440 ytl yerine kampanya dahilinde 240 ytl ödemiştim.az bi bara değil.

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 12 Mayıs 2007; 20:35:13 >

• 100 bin bakımında herhangi değişen bir parça oldu mu? 120 binde değişecek parça var mı? ben de 120 ye dayandım,servise gitmeye ürküyorum mali açıdan...
  • En son Kasım 2006 'da Özeller %30 bakım kampanyası var demişti.Ama bizde kaçırdık herhalde senede bir yapılıyo diye biliyorum...
  • Muhtemel Nisan sonundan Mayıs ortasına kadar Bahar kampanyası adı altında indirim olabilir. Olmadı Kasımda kesin.% 15 işçilik % 15 yedek parça gibi falan filan
  • nısanın sobunda baharkampanyası var
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyota67

100 bin bakımında herhangi değişen bir parça oldu mu? 120 binde değişecek parça var mı? ben de 120 ye dayandım,servise gitmeye ürküyorum mali açıdan...

100 bin bakımında:

yağ filtresi
    karter tapa contası
    motor yağı
    bujiler
    fren temizleyici ter.
    polen filtresi
    hava filtre elemanları
    klips
    ampul 5w
    cam suyu

malzemeler toplamı:112 ytl
    iş emri toplamı:186
    kdv:33

genel toplam: 220 ytl

faturada aynen böyle yazıyor.faturada 10 bin 20 bin 30bin .... gibi tüm periodik bakımlarda nelerin inceleneceği nelerin değişeceği yazıyor.

ordaki tabloya göre 120 bin bakımında

polen filtresi
    motor yağı
    yakıt filtresi
    bujiler
    hava filtre elemanları
    fren hidroliği
    motor yağı filtresi
    şanzıman yağı
    motor soğutma suyu

bunlar iyi olsada kötü olsada değişecek.ama diğer tüm aksama bakılıyor.değişmesi gerekenler varsa telefn açıp sizden onay istiyorlar.

yukarda verdiklerim kesin olarak değişiyor.

cevap biraz geç oldu ama yeni fark ettim kusura bakma..

• arkadaslar bu kampanya indirimi olunca burada eğer bizleri uyarırlarsa yeni bir konu baslıgında seviniriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim aracımın garantisi devam ediyor. 30. bin bakımına goturucem yakında. Bu ındırımden bende faydalanabılırmıyım? Mesela Opel 3 yaşın altındakileri kapsama almıyor bu kampanyalarda...
  • Bugün başladı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mencetin

Bugün başladı :)

mencetin teşekkürler sitesine baktım ama halen bilgi yok.Nerden öğrendiniz ?

bizim bakım zamanıda geldi de geçiyor.
  • quote:

Bugün başladı :)

evet dostum nereden ogrendin acaba
  • Telefonuma mesaj geldi. Ayrıca birkaç değişecek parçam var. Amortisör, Akü vs. Dolayısı ile uzun süredir takip ediyordum sizin gibi. Servisimi aradım (Kavacık Beykoz otomotivi) aradım. Onlardan teyit aldım ve hemen arkasından da randevu aldım.
  • quote:

Telefonuma mesaj geldi. Ayrıca birkaç değişecek parçam var. Amortisör, Akü vs. Dolayısı ile uzun süredir takip ediyordum sizin gibi. Servisimi aradım (Kavacık Beykoz otomotivi) aradım. Onlardan teyit aldım ve hemen arkasından da randevu aldım.

çok teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • 30 Nisan - 19 mayıs tarihleri arasında 2004 model den önceki araçlar kampanya kapsamında.Parça ve işçilikten % 15 er indirim yapılıyor. Ayrıca 1 lt yağ hediye. ( bakım çerçevesinde ) Hiç yoktan iyi gözüküyor..
  • 2004 ten sonrakiler kapsama alınmıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

2004 ten sonrakiler kapsama alınmıyor mu?

2004 9. AYINDAN SONRAKILERINI KAPSAMIYOR
  • Haydaaaa bak bu olmadı şimdi. Ben de dört gözle bekledim bu kampanyayı. Boşuna ümitlenmişiz...
  • hayda benim araca niye yok ya 2007 model corolla 6 aylık bakımı geliyor adamlar bu yeni aldı para boldur bundamı diyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanedantr

hayda benim araca niye yok ya 2007 model corolla 6 aylık bakımı geliyor adamlar bu yeni aldı para boldur bundamı diyorlar

YENI ARACLAR SERVISE ZATEN GELIYOR BI BAGLAMLIGI VAR
    AMA ESKI MODELLERIN OZELLIKLE GARANTI DISI KALMIS ARACLARIN PIYASAYA YAYILMALARINI ONLEMEK
  • Benim aracım 2006 model, ama ben sokarım onu bakıma. Siz merak etmeyin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.