selam arkadaşlar,2008 model aurisimdeki orj.ses sistemimde maalesef usb,aux vb. çıkışlar yok ve benim müzik güncellemelerime cd dayandıramadım şimdiden(alalı 2 ay oldu aracı) baktım ettim araştırdım,"usb dönüştürücü" adı altında aparatlar var,kargosu işçiliği derken max.250tlye malolacak bana. bu ürünün farklı markaları var piyasada ve hemen hemen hepsi çin menşeyli,ancak haklarında ayrıntılı bilgi yok, merak ettiğim -arlarında kalite farkı varmı? -marka/kalite farkından dolayı ses çıkış gücü veya KALİTESİNDE fark olurmu?
farklı bir opsiyonum ise multimedya oynatıcılar,kenwood,roadstar gibi markaların 300-400tl fiyat aralığında(kampanya zamanında) 6.inc civarında ekranlı,bluetooth'lu,usb vb. full özelliki ama navigasyonsuz cihazları var.ancak bu ürünlerin aracımdaki konsola uyum gösterecekleri şüpheli? görüntü-renk kirliliği istemiyorum ön konsolda ..çok baktım araştırdım ancak ne foto nede video bulamadım auristeki multimedia uygulamalrı için.. Auristeki orj. sistemimdeki performansı ve ses kalitesini az önce bahsettiğim orta kalite multimedya sistemlerinden alabilirmiyim.?
Aurise özel-konsola tam uyumlu,direksiyon kumandasını bozmadan navitech,nextox gbii markaların ürünleri de var ancak,hem çok pahalı(min.1000tl)hemde çoğu yerde bu ürünler için olumsuz mesajlar okudum.
bendeniz navigasyon kullanmıyorum,çok nadir ihtiyacım oluyo,ama ilerde ihityacım olurmu bilmiyorum,ama olursa da external başka bir cihazla veya telefonla çözmeyi düşünüyorum.
Tek derdim usb veya aux girişi sayesinde sürekli güncellediğim müzik dosyalarını,ses kalitesinden ödün vermeden,pratik şekilde dinlemek. Usb dönüştürücü gibi çok basit teknoloji ürününe 200tl vermek ağırıma gittiği için,araya ekranlı multimedya sistem opsiyonunu soktum.? (2.el usb dönüştürücüde bulamadım:)
nedersiniz,hangisinden yana tercih yapayım..
Hangi şeyi tercih ettiysen bana da ulaşır mısın yana döne aux girişi arıyorum