Şimdi Ara

TOYOTA AURİS 1.4D MMT Mİ 1.8 HONDA CİVİC HB Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.EL bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum
    toyota auris dizel mmt şehiriçinde 6 lt honda civic hb 9.5 lt yakıyor
    1.4 toyota auris dizel in 1.8 honda civic hb e göre vergi avantajı var
    toyota nın yedek parçası ve servisi ucuz honda civic hb in ne kadar bilmiyorum
    honda civic hb in görüş açısı sorunlu ve süspansiyonlar biraz sert
    AMA 1.8 honda civic hb in bir al bensi var ki sormayın sizce hangisi

• Vicdanını dinle sonra zarara girersin...Beni de bu sözlerle Lancer almaktan vazgeçirmişlerdi...
    Malum artık para konusuna da dikkat etmek lazım , ama Civic Hb muadillerine göre çok çok iyi bi araç bence..
  • yakıt tüketimi çok mu fazla acaba
    honda civic hb
  • valla hiç de değil bence , otomatik civic ler 10 un altına zor iniyolar,1,6 falan olmasına rağmen..
  • cok fazla yol yapiyorsaniz dizel almaniz daha avantajli ama ben olsam civic hb i secerdim.
  • hondaların periyodik bakım ücreti çok mu pahalı bir vw kadar periyodik bakımı pahalı mıdır
  • 1.4 d-4d auris kullaniyorum sehir ici kulanim 7.0 7.2 arasi geziniyor. bu arada 1.6 motor benzinli kullanan arkadaslar 7.0 lty falan yakiyorlarmis sen dusun artik

ablam civic hb kullaniyor 2.000 motor benzinli otomatik 10 lt yakiyor

aurisin motoru kucuk kaliyor arac 1400 kilo 1700 kilo max haddi war ben biniyorum 1486 + sevgilim 1536 arkaya oturan 2 arkadasin oldugunu warsay bagaj koymaman lazimki max kilo haddini gecmeyesin .

aurisin bagaji daha kucuk kaliyor civic bu bakimdan daha iyi civic in arka bakis acisi daha ii sayilir auris dizeller icin malesef arac ucuza ciksin die cok fazla kisintiya gitmisler arac donanimlari benzinliye gore daha az .

sehir ici cok kullaniyorum malesef biraz daha fazla param olsaydi benzine yatirabilicek civic alirdim .

aurisin ci mekani hosuma gidiyor acikcasi ama aracin teyip olayi berbat yanindaki kisi radyo kanali degistirirken vites atamiyosun . her neyse ben kucuk farkalri ayzdim sana sen daha iyi bilirsin . auris benzinlide dusunebilirsin fikir tabi bendeki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki hondanın yedek parçası ve servisi pahalımı
  • pek zannetmiyorum,artık öyle parçalar arası büyük farklar yok ki,kuş serisi falan parçası ucuz olan
  • Bilader auris denen araba ara bi model,ne geleceği ne 2. eli var,5 sene sonra kaza yapsan yedek parçasını bulmazsın..

Honda civic yıllardır üretilen kemik bir model,içine bindiğinde farklı bir dünyadaymış gibi oluyorsun,hele ki uzun yol çok zevkli oluyor.. Auris normal bi araba,gidiyor mu gidiyor ama ne bi albenisi ne bi ataklığı var.

Ben 2007 civic sedan sahibiyim, bir de gene 2007 corollam var dizel. aurisde de aynı motor var. biri bi depoya 900 km gidiyor,diğeri 550. benzinli motorun tadı bambaşka tabi.. ama ekonomi için dizel 90hp auris tabi

gelgelelim senin civic hb ye, amcaoğlunda da ondan var,çok memnun. tabi yakıt ihtiycaı daha fazla,ortalama 8 yakıyor civic hb. tabi göstergelerin gazına gelip vtec de düşük vites yüklenirsen 10u da görür şehiriçi:)

benim tavsiyem düşünme bile honda yı alırken. kullandıkça da diyeceksin iyiki aldım bu arabayı diye.. vtec aralığı müthiş bu arabanın, ben sedanda 2. vitesde 110u görüyorum. 1.8i 120 görür rahat.. eski kasa dohc motorlu civicler 130 görürdü çünkü.

Honda!!! mercedes yada bmw almıyorsan honda al,gerisi yalan..

• honda civic hb de şehiriçinde 10 lt nin üstüne çıkar mı acaba
  • auris gibi hb bi araç 1400 kg ama sedan civic 1260 kg çok mu hafif sedanlar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: goyildirim

auris gibi hb bi araç 1400 kg ama sedan civic 1260 kg çok mu hafif sedanlar??

dizel motorlar biraz daha ağır oluyorda ondandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

hondaların periyodik bakım ücreti çok mu pahalı bir vw kadar periyodik bakımı pahalı mıdır

vw kadar pahalı deildir.. ama sana şöyle bir tavsiye verim dizel bir araba alacaksan japon aracların dizel versiyonlarından uzak dur . civic hb 1.4 d motorlu bir araca göre fazla yakması gayet normaldir. ama 1.6 civilerin özellikle otomatik vitesli versiyonları diğer 1.6 litrelik motorlu araçların manuel vitesli versiyonlularına göre az yakmaktadır. 1.8 lt otomatik şanzıman versiyonu 1.6 lt otomatikten biraz daha fazla yakmaktadır ama bu değerler fabrika versiyonuna göredir senin kullanım tarzında bunu etkiler. bir tecrübemide aktarayim 2004 model civic otomatik vitesli aracımızla (bir önceki civic aracımız) bir depo ile 750km yol yapmıştık . ve şuan yeni civic aldık daha uzun yol yapmak nasip olmadı..

• hondatoyotayı neden dizel olarak yazdınız?hertürlü honda ama toyota dizel demeleri için mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

honda civic hb de şehiriçinde 10 lt nin üstüne çıkar mı acaba

Çıkmaz! ben 1.6 ile tam gaz gidiyorum 8.5 falan oluyor,arada 15 beygir 200cc fark var,sanmıyorum 10un üzerine çıkacağını. geçen sene 2001kasa c200komressor vardı bende,şehir içi lastikler yere tutunmuyordu kalkışta,o motor bile 11.5 civarı yakardı ki 163bg idi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.