Şimdi Ara

Touchpad'e sadece parmak sürterek sayfa kaydırma yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım, çevresinde olan notebooklarda, touchpad'in belli bir bölgesine (sağ) sadece parmak sürterek (düğmelerine basmadan) mouselarda tekerleği kullanarak yapılan sayfada kaydırma işleminin yapılabildiğini söylüyor. Bu olaya hiç şahit olmadığım için varlığını bile bilmiyordum; haliyle ayarlanıp ayarlanmadığını da bilemiyorum . Kardeşlerime ve kız arkadaşımın arkadaşına aldırdığım BenQ A52E model notebookta bu özelliği bulamadım. Touchpad için sürücü yükledim, hatta güncelledim; fakat System Tray'de de, programlarda da touchpad için bir yazılım bulamadım. Velhasıl, kafamda bazı sorular oluştu. Şöyle ki:

Her notebookta bu özellik var mıdır? En azından bahsettiğim BenQ'nun A52E modelinde var mıdır? Bu modelde varsa, nasıl aktif edebilirim? Farklı bir program mı yüklemem gerekir? (merak notu: bu özelliğin bir adı var mıdır? )

Müstakbel yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

• http://www.synaptics.com/support/drive.cfm bu linkten driverı indirip kurarsan o özeeliği kullanabilirsin özelliğin adı "scroll". driverı yükledikten sonra ayar yapmana gerek yok o özellik zaten enable olarak geliyor...

Cevap için teşekkür ederim. Kısa olduğu kadar yeterince aydınlatıcı da olmuş.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.