Şimdi Ara

Touch ID'de oluşan geçmeyen leke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 5S'imi gözüm gibi kullanmama rağmen -hatta bozuk para anahtarla asla aynı cebime koymam- touch id'de bir leke oluşmuş ama bir türlü geçiremedim.
    Okumasında en ufak bir sorun yok canavar gibi çalışıyor. Ancak orada olan minik leke canımı sıktı. Çünkü telefonumda değil çizik, nokta bile yok. Aslında hiç belli değil. Ancak ışıkta dikkatlice bakınca çok az da olsa belli oluyor. Lekeden nasıl kurtulabilirim acaba bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 29 Ağustos 2015; 18:09:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonu kapatıp saf alkol ile temizleyebilirsin.

• hocam madem kullanıma sıkıntı çıkarmıyor takma kafana bu kadar. rahatına bak
  • Islak mendille ya da kolonya döktüğünüz bir bez ile silmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar merhaba. 5S'imi gözüm gibi kullanmama rağmen -hatta bozuk para anahtarla asla aynı cebime koymam- touch id'de bir leke oluşmuş ama bir türlü geçiremedim.
    Okumasında en ufak bir sorun yok canavar gibi çalışıyor. Ancak orada olan minik leke canımı sıktı. Çünkü telefonumda değil çizik, nokta bile yok. Aslında hiç belli değil. Ancak ışıkta dikkatlice bakınca çok az da olsa belli oluyor. Lekeden nasıl kurtulabilirim acaba bilgisi olan var mı?

Şu cihazlara sanki tek sizde varmış gibi kullanmayın. Ben kılıfsız orjinal kullanıyorum. Çözüme gelirsek cihazı kapatıp kolonya ile temizleyin.

• Hocam bir fotoğraf atarmısınız?

• Böyle renkli gibi mi leke?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim takılma okadar kücük birşeye telefonu mikroskopla incelemiyorlarya. Ne olacak keyfini sür boşver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafana takma o kadar. Ama ille de "Kurtulacağım ben o lekeden." dersen saf alkol veya kolonyayı bir pamuğa açık döküp dikkatlice silebilirsin Touch ID'yi.

• Arkadaşlar ilgilenenlere teşekkürler. Leke kendiliğinden geçmiş. Az önce baktığımda göremedim :)
  • Bu düşünce yapısıyla uzun süre yaşamak zor valla. Kullanılan her şey yıpranır, eskir. Siz bile yaşlanıyorsunuz, kelleşiyorsunuz, kilo alıp tıfıl adamlar haline dönüyorsunuz. Az hayattan zevk alın. Kaç bin liralık cihaz kullanıyorum ne kılıf var ne jelatin. Az rahat olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 31 Ağustos 2015; 16:28:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.