Şimdi Ara

TOUCH DİAMOND'DAN İPHONE 3G'YE GEÇMELİMİYİM ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar htc touch diamond telefonum çalındığı için kasko sıfırını verdi ve biriyle anlaştım iphone 3g 16gb kutusu açılmamış ile kafa kafaya takas edeceğiz(yurt dışı ürünü) yani parasal olarak hiçbir fark yok önemli değil

ben touch diamond'ım çok yavaşladığı için ondan nefret etmeye başlamıştım 2 günde bir format atıyordum ve bıkmıştım resmen , ancak bu sorunlar benim romumdan kaynaklanıyo olabilir ki arkadaşıma telefonu birkaç günlüğüne verince telefonu birçok kez yere çok sertçe düşürdüğü için manyamışta olabilir ki ben bu yüzdendir diye düşünüyorum(cihazı geri aldığımda tertemiz cihaz haşat olmuştu), ama iphone 2g daha önce kullandım yaklaşık bir gün boyunca ve çok ama çok beğendim kullanımı falan çok kolaydı ve tasarımıda o yüzden iphone hastası oldum sayılır ama iphone'unda oldukça dezevantajı var o ayrı , aynı anda program çalıştıramıyor vs vs. , sizce hangisi arkadaşlar

not:fotoğraf makinem olduğu için fotoğraf çekim özelliğinin benim için hiçbir önemi yok hemde hiç

• Kesinlikle touch diamond
  • Aslında telefonunu ne amaçlı kullanıyorsun, cevap burada,

Ya işte telefon, ama biraz film izliyim, nette daha iyi geziniyim başka ne isterim ki aslında
    dersen iphone

Ya işte benim bie contack listem vardır outlook ta, herişimi o liste üzerinden yaparım, randevularım herşeyim exchange server ile takip ederim, eposta ile gelen excel i açar, değiştirir geri yollarım, harici harita, GPS programları kurar kişisel amaçlarıma göre kullanırım, tani bunları yaparken sorunlar çıkar, bunları çözmeklede uraşırım hoşuma gider uğraşmak, İBBceptrafik gibi java uygulamaları kullanırım, bankacılık işlemleri yaparım, eft yollarım, flash ile çok iyi internet keyfi çıkarırım diyorsan PDA derim

ama unutma PDA sorun demek
    neden çok basit örnek,
    Flash desteği vardır,
    adamın birinin sitenin ana sayfası flashlar ile doludur ve 5mb tır toplam boyut,
    böyle siteler var,
    e pda bu siteyi açmaya çalışır ve kilitlenebilir,
    yani bu tarz sorunlar olur,

İphone özellikleri kısıtlıdıri kontrolü altında olmayan hiçbir şeye izin vermez, flash, java desteklemez, yani kitlenmez, daha az özellik daha az sorun

yani telefon tarafı ağır basıyor ise iphone
    office uygulma ağır basıyor ise pda

quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

arkadaşlar htc touch diamond telefonum çalındığı için kasko sıfırını verdi ve biriyle anlaştım iphone 3g 16gb kutusu açılmamış ile kafa kafaya takas edeceğiz(yurt dışı ürünü) yani parasal olarak hiçbir fark yok önemli değil

ben touch diamond'ım çok yavaşladığı için ondan nefret etmeye başlamıştım 2 günde bir format atıyordum ve bıkmıştım resmen , ancak bu sorunlar benim romumdan kaynaklanıyo olabilir ki arkadaşıma telefonu birkaç günlüğüne verince telefonu birçok kez yere çok sertçe düşürdüğü için manyamışta olabilir ki ben bu yüzdendir diye düşünüyorum(cihazı geri aldığımda tertemiz cihaz haşat olmuştu), ama iphone 2g daha önce kullandım yaklaşık bir gün boyunca ve çok ama çok beğendim kullanımı falan çok kolaydı ve tasarımıda o yüzden iphone hastası oldum sayılır ama iphone'unda oldukça dezevantajı var o ayrı , aynı anda program çalıştıramıyor vs vs. , sizce hangisi arkadaşlar

not:fotoğraf makinem olduğu için fotoğraf çekim özelliğinin benim için hiçbir önemi yok hemde hiç

• contack listem yok outlook umrumda değil microsoft düşmanıyım ve gps benim için önemli

not:bildiğim kadarıyla iphone 3g 'dede gps var bu konuda birbirlerine bir üstünlükleri yok değil mi
  • İphone ile verilen GPS yazılımını kullanırsın
    ben navturk kullanıyordum
    kullanışlı gelmedi igo ya geçtim

Google earth üzerinde özel arazi noktalarım var iş amaçlı (300 den fazla nokta)
    bu noktaları navigasyon uygulamama aktarıyorum öyle kullanıyorum
    işte pda bunlara izin verir,
    ama uraştırır,

yani standart dışı istekler için PDA şart,
    ama senin işini iphone görebilir gibi duruyo

quote:

contack listem yok outlook umrumda değil microsoft düşmanıyım ve gps benim için önemli

not:bildiğim kadarıyla iphone 3g 'dede gps var bu konuda birbirlerine bir üstünlükleri yok değil mi

• quote:

Orjinalden alıntı: YBA

Ya işte benim bie contack listem vardır outlook ta, herişimi o liste üzerinden yaparım, randevularım herşeyim exchange server ile takip ederim, eposta ile gelen excel i açar, değiştirir geri yollarım, harici harita, GPS programları kurar kişisel amaçlarıma göre kullanırım, tani bunları yaparken sorunlar çıkar, bunları çözmeklede uraşırım hoşuma gider uğraşmak, İBBceptrafik gibi java uygulamaları kullanırım, bankacılık işlemleri yaparım, eft yollarım, flash ile çok iyi internet keyfi çıkarırım diyorsan PDA derim

-Kalınlaştırdığım yer hariç hepsini Iphone ile de yapabilirsiniz!
    -Ayrıca kırmızı ile renklendirdiğim kısım Iphone'da görülmez!
    - Mavi ile renklendirdiğim özellik iTraffic adli program ile Iphone'da da mevcuttur. Tabii sadece şimdilik İstanbul için.
    - Yeşil ile renklendirdiğim cümle ilgili bir eksiklik hiç hissetmedim şimdiye kadar. Hatta Flash genellikle reklam amaclı kullanıldığı için çok da önemli değil.

• Senin yerinde olsam htc yi iphone a değişmem.Diamonddan cok soğuduysan yurddışı kaynaklı Htc Hd ye gec derim...Sebebine gelince ;

Aşağıdaki yazı Alıntıdır...

"i-phone sorunları ....
    1). Arka plastik kapağın kendi kendine kırılması (Bu şikayet henüz 2 haftalık iPhone 3G sahiplerinden geldi!)
    2). Güncelleme sonrası telefonun sinyal almaması, kilitlenmesi.
    3). Ekranın içine toz kaçması. iPhone 3G’de dokunmatik sensörü ve ekran birbirine yapıştırılmamış. Dolayısı ile telefonun içine kaçan toz ikisinin arasına girerek ekranınızda kalıyor. Şikayetlere göre yeni açılan iPhone 3G’lerde de görülebiliyor bu problem.
    4). Sarı ekran. Her ne kadar Apple ekranı bilerek sararttıklarını, bunun daha sıcak bir görüntü verdiğini söylese de, iPhone 3G’de aşırı derecede sarı görüntü bir çok kullanıcıyı rahatsız ediyor.
    5). Ekran çizilmiyor fakat rahatlıkla kırılabiliyor. (Ör: Masadan yere düştüğünde)
    6). Telefonun kendi kendine ısınıp (kullanılmazken) arka kapağını deforme etmesi.
    7). Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz
    8). Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
    9). MMS desteği yok

Sonuç: iPhone, Apple tarafından basının da desteğiyle fazlasıyla şişirilen bir balon. Apple sanıyor ki, yıllardır tatlı kazanç sağladığı iPod/iTunes tekelinde olduğu gibi iPhone’de de dünyayı ele geçirecek. Oysa apaçık ortada olduğu gibi, cep telefonu piyasasına böyle yüksek fiyatlı ve en basit özelliklerden yoksun bir aletle girmek, kendisine pahalıya patlayacak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logitech_ -- 4 Ekim 2008; 11:43:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısın kardeş değiştimekten vazgeçtim sayılır , bu cihaz romlar ile mükemmel hale gelebiliyormuş ama ben doğru düzgün bişey bulamadım xda'ya baktım diamond ana konuya baktım ama bana göre bişey yok
  • ayrıca iphone un gps i türkiyede navigasyon yapabiliyor mu ? google maps den başka birşeyle gps çalıştırılabiliyor mu ?
  • evet
  • quote:

arkadaşlar htc touch diamond telefonum çalındığı için kasko sıfırını verdi ve biriyle anlaştım iphone 3g 16gb kutusu açılmamış ile kafa kafaya takas edeceğiz(yurt dışı ürünü) yani parasal olarak hiçbir fark yok önemli değil

Fotograf makinan olduguna göre dert etmyorsan iphone nun kamerasını o halde mms yollayabilen bi cihaza daha ihtiyacın olacak.he bide bluetooth yollayabilsinki ıphone da bu eksiklikleri hissetme.ama sanırım vazcaymıssın ki en dogrusunu yapmıssın.bu 2 cihazı kıyaslamak cok yanlıs zaten genel kulvarlarda...

• quote:

Orjinalden alıntı: Logitech_

Senin yerinde olsam htc yi iphone a değişmem.Diamonddan cok soğuduysan yurddışı kaynaklı Htc Hd ye gec derim...Sebebine gelince ;

Aşağıdaki yazı Alıntıdır...

"i-phone sorunları ....
    1). Arka plastik kapağın kendi kendine kırılması (Bu şikayet henüz 2 haftalık iPhone 3G sahiplerinden geldi!)
    3). Ekranın içine toz kaçması. iPhone 3G’de dokunmatik sensörü ve ekran birbirine yapıştırılmamış. Dolayısı ile telefonun içine kaçan toz ikisinin arasına girerek ekranınızda kalıyor. Şikayetlere göre yeni açılan iPhone 3G’lerde de görülebiliyor bu problem.
    4). Sarı ekran. Her ne kadar Apple ekranı bilerek sararttıklarını, bunun daha sıcak bir görüntü verdiğini söylese de, iPhone 3G’de aşırı derecede sarı görüntü bir çok kullanıcıyı rahatsız ediyor.
    5). Ekran çizilmiyor fakat rahatlıkla kırılabiliyor. (Ör: Masadan yere düştüğünde)
    6). Telefonun kendi kendine ısınıp (kullanılmazken) arka kapağını deforme etmesi.
    7). Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz
    8). Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
    9). MMS desteği yok

Sonuç: iPhone, Apple tarafından basının da desteğiyle fazlasıyla şişirilen bir balon. Apple sanıyor ki, yıllardır tatlı kazanç sağladığı iPod/iTunes tekelinde olduğu gibi iPhone’de de dünyayı ele geçirecek. Oysa apaçık ortada olduğu gibi, cep telefonu piyasasına böyle yüksek fiyatlı ve en basit özelliklerden yoksun bir aletle girmek, kendisine pahalıya patlayacak"

1- Yok öyle bir şey!
    2- Legal versiyonda böyle bir sorun yoktur. Kilitlenme söz konusu olduğunda WM li bir cihaz ile hiç bir cihaz yarisamaz!
    3- Bunu da sizden duydum ilk kez.
    4- Bu kişiden kişiye değişiyor ve şimdiye kadar sadece bir kişi gördüm bu durumdan şikayet eden.
    5- Bahse girerim Iphone'un zarar göreceği darbelerin yarısı şiddetindeki darbelere başka hiç bir cihaz dayanamaz. (var mısın teste?)
    6- Telefonun ısınması hemde arka kapağını deforme emesi sizin bir hayal ürününüz olmasın sakın?
    7- Jilet gibi kaydedebiliyorsunuz.!
    8- Ağzı olan konuşuyor işte. Bir kere bir yıl olayı sallama. 400 Tam şarzdan sonra pilin performansı %80 e düşüyor. 400 sarzdan sonra performansı düşmeyen pile sahip tek bir model söyle sana Iphone hediye edeyim
    9- Kim demiş onu?

Sonuç: Hayatında ıphone kullanmamış, belkide yakından hiç görmemiş, ön yargılı ve fanatik tuhlu kişiler ancak sizin gibi böyle saçma sapan bir yazı asar.
    Apple o piyasayı ele geçirdi bile... Sen kendini avutmaya devam et.

Bir iki soru sorayım

1- Neden Iphone'dan başka hiç bir cihaz için kuyruğa girilmiyor?
    2- Hangi cihaz 3 günde 1 milyon adet satmış?
    3- Neden diğer markalar bir cihaz cıkardılar mı direk ve SADECE Iphone'un karşısına koyuyor hatta "Iphone killer" ismini veriyorlar.

Ben sana söyliyeyim sebebini... Apple ürünleri ile kullanıcıları arasındaki o ilginç bağ.

Bu kadar eksiğine rağme hiç bir zamn hiç bir markanın belli bir modeli Iphone'un onda biri kadar tutulamayacak
    HTC' nin tüm modellerini toplasan bir Iphone kadar satılmamıştır. Model bazında alığınızda hiç bir cihaz Iphone ile yarışamaz bile...

Senin yukarıda saçmaladığım tüm eksikliklerine rağmen durum bu.

Sen oturduğun yerde sallamaya devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 5 Ekim 2008; 1:50:25 >

• Bu yazılar internet üzerinde bir dedikodu olarak gidiyor. gören var mı sorun yaşayan var mı benim ıphone kullanıcılarım arasında hayır (aile de 4 tane kullanan var)

Ben her iki cihazı da kullandım. HTC iyi bir alet ama kullanım olarak Iphone çok daha üstün. Karşılaştırılmaz bir hız farkı var. Kalemsiz kullanım büyük ekran, kullanıcı işlemlerine anında yanıt verebilmesi ile Iphone HTC touch diamond'dan bana göre üstün bir alet. Ha belki Touch HD olabilir ama o da yavaş ve kullanıcı işlemlerine geriden yanıt veriyorsa (ki videolar öyle gösteriyor) istemem. Bu iki cihaz niye karşılaştırılamaz onu hiç anlamam tam karşılaştırılması gereken iki model daha ne olsun. Ben de sıfırdan yeni telefon alacak olsam bu iki modeli karşılaştırır birini almak isterdim.

Bence yorum yapacak arkaşların bu iki cihazı da kullanmış olması ve beğenip beğenmedikleri yanlarını da açıkca belirtmesi gerekir. İnternet üzerinden alıntılar ile doğru yorumlar çıkmıyor.

9). MMS desteği yok

• Bence telefonunu değiştirme. Hem pil bakımından hem de kamera bakımından avantajlısın. Bi de ben kişisel olarak windows mobile işletim sistemini tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YBA

Aslında telefonunu ne amaçlı kullanıyorsun, cevap burada,

+1
  • APPLE İPHONE 3G 16 GB SİYAH ALDIM BUGÜN , TEKNOSADAN
  • iyi yapmışsın.
    3 ay iphone kullandım.ancak iphone beni kesmedi sorun çıksın istiyorum ben araştırıyım bulayım güncelliyim değiştiriyim.
    iphone tık demiyor

ayrıca 3g değildi benimki ve o arkadaşın maddeler haline getirdiği sorunların hiç birini yaşamadım.

kim ne derse desin iphone kral

şuan asus p525 kullanıyorum.hergün sorun çıkıyor telefon kendi kendine kapanıyor vs.. ancak mutluyum

• valla çook memnunum htcden çok daha hızlı ve sorunsuz
  • quote:

valla çook memnunum htcden çok daha hızlı ve sorunsuz

Office dokumanlarını değiştirmek dışındaki HTC nin yapabildiği bütün iş uygulamalarını yapabilir. Hatta Iphone ile arabanızı senksonize edebilirsiniz ama HTC bunu yapamaz.
  • Aynı konuyu bir de iPhone bölümüne açmak lazım. :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.