Şimdi Ara

TOTALDEN 150YE 15TL YAKIT HEDİYE (BLABLACAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PEK SICAK DEĞİL AMA GENEDE KÖTÜ ZAMANDA İYİ KAMPANYA

( UZUN LAFIN KISASI BLABLACAR A ÜYE OL
    PROFİLİNİ TAM ŞEKİLDE DOLDUR.
    ALDIĞIN ŞİFREYİ TOTAL KARTINLA AŞAĞIDA BELİRTİLEN NUMARAYA GÖNDER KATIL)

Profilini dolduran BlaBlaCar üyeleri, TOTAL’den 15 TL bedava yakıt kazanıyor.

TOTAL ve BlaBlaCar işbirliği kapsamında, 17 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında, BlaBlaCar'a yeni üye olup profilini dolduran tüm üyeler ve daha önce BlaBlaCar üyesi olup profilini doldurmuş ya da belirtilen tarih aralığında dolduran üyeler, TOTAL'den toplam 150 TL ve üzeri yakıt alışverişi yaptıklarında CLUB TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarında geçerli 15 TL bedava yakıt kazanıyor.

- Club TOTAL Card sahibiysen, karta kayıtlı cep telefonu numarandan "BLABLACAR" yazıp bir boşluk bırakarak, bedava yakıt şifresini ekle ve 0532 750 04 96’ya SMS olarak gönder .

- Club TOTAL Card’ın yoksa, sana en yakın Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından kartını aldıktan sonra, karta kayıtlı cep telefonu numarandan, "BLABLACAR" yazıp bir boşluk bırakarak, bedava yakıt şifresini ekle ve 0532 750 04 96’ya SMS olarak gönder.

Kampanya katılımı için gönderilecek SMS, Club TOTAL Card’a kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. SMS bedeli katılımcının kendi tarifesi üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.

SMS gönderimini takiben gelecek kampanya onay mesajından sonra, 15 Kasım 2015 tarihine kadar anlaşmalı TOTAL istasyonlarından yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kampanyaya katılmak için en son SMS gönderim tarihi ve anlaşmalı TOTAL istasyonlarından yakıt alım tarihi 15 Kasım 2015’tir.

• total kullananlar için güzel kampanya ama blabla için bilemeyeceğim ben cesaret edemem uzun yolda, 1-2 yolculuk için baktım ama profillerdeki fotoları görünce irkildim, değişik değişik tipler..
  • Paraf kartla kombo yapılır gibi duruyor.
    2x100e
    20 paraf para
    15 blabladan gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gündür doğrulama maili atamadı arkadaşlar. Bu kampanya benim için bitmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ug35ur kullanıcısına yanıt
    http://beta.donanimhaber.com/m_110106327/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.