Şimdi Ara

TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
6
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 haftaya düzelir merak etmeyin . Oyun güzel olduğu sürece benim için sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Bence ölü olmasının sebebi pahalı olması. Paradox oyunlarının öğrenmesi zor olmasına rağmen TR de bayağı oynayanı var birisinin bir strateji oyununa bu kadar parayı bağlaması için hem daha önce deneyip hemde çok sevmiş olması lazım.

    Paradox oyunları öyle değil mesela ben eu4 e herkes övüyor ucuzmuş alayım diye başlamıştım şuan 300 saat eu4 600saat hoi4 60 saat ck3 oynamışım. Toplam 1k üzerinde para harcamışımdır paradoxa.


    Warhammer serisi de ilgimi çekiyordu 3 ile gireyim dedim fiyatı görünce vazgeçtim hem o kadar para verip hemde total war mekaniklerini vs öğrenmekle uğraşmak enayilik gibi geldi TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] .Birde bir süre sonra tek çok bayıyor yapay zeka aptal olduğu için arkadaş falan da çağıramazsın bu fiyata bir sürü kişiye hoi4 eu4 aldırdım ama bu fiyatı kimse verip başlamaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fautzin kullanıcısına yanıt

    2 saat sınırı

  • Strateji oyununa para veririm. Rome 2 De 2000 saatim 1500 saati online pvp, Empiredan beri hepsi .Three Kingdoms hariç hepsinin dlc leri tam. En oynamadığım Throne Of Britannia total war 120 saattir. Wargame Red dragonun yenisi çıktı Warnno EA olarak 400 tl %25 indirimli oyun 500 tl imiş. Warhammer 3 fiyatı hem ucuz hem pahalı ama aldığın oyun dlcsiz yarım içerik, 1000 tl harcatıcak totalde . Warhammer 2 deki hatama düşmem yeni ırkları beğenemdim artık %66 indirim görmeden dlc almam. Total War oyunları saat olarak parsının hakkını verir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 19 Şubat 2022; 17:20:28 >
  • RxCan kullanıcısına yanıt

    gamepass de dlc olayı nasıl oluyor?

  • Sıfırdan oyun mu yapıyor sanki ,yıllardır aynı motoru kaullanıyorlar, ilk 2 oyun modelemelerden devame diyorlar. Oyun bile değil eskinin eski büyük genişlme paketi. Tekrar yazıyorum bir total war oyunu zaten beta çıkar. Rome2 den beri böyle oldu. Faction ırk dlc satmak için oyunu bu pozisyona soktular. oyunu Kaos takipçisi farklı ırklar var. Onlar paket olarak gelicek kendilerine ait üniteleri olacak. Şimdi lik Norska copy paste birimlerle takılıyorlar. Rome 1 de beri her oyununu dlcyi almış biri olarak, Warhammer 3 de bir sıkıntı var, bir total war oyunu ilk defa bana bukadar ham geldi. Menüler karışık ama derinlikli detaylı karışık değil, göz yorucu baştan sağma karışık geldi. Faciton bayrakalrı renk olarak karışıyor. Savaşlardaki renk paleti bile göz tırmalıyor. Bence oyuna alfa demekte bir sakınca yok.

  • Bana bak lale agzini uslubunu topla karsinda askerlik arkadasin yok adamin asabini bozma. Elin gavuru bozuk oyun cikariyor savunmak da buradaki ergenlere dusuyor. Babani savun desem boyle savunmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 19 Şubat 2022; 18:5:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DefuseHostage kullanıcısına yanıt

    Aynı şekil bende hoi4 almıştım indirimde şimdi baktım da 922 saat oynamışım.TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] 


    Not: Reseach all candır...TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] 


    Şu total war'a başlamak istiyorum da öğrenmek konusu çok gözümü korkutuyor.TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] 

  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Hay sizin kafanıza ya, şu ergen kelimesini de nerden öğrendiyseniz başka bir lafınız yok TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]  Elin gavuru filan laflara gel, böyle oyunların ülkemizde tutmamasının derin nedenleri işte, kafa yapısı ilerleyemiyor TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] . 34 yaşındayım, ergenliğimi de atlatalı çok oluyor oysaki.


    Ben kimseyi savunmuyorum ama senin de babana sövsem böyle sinirlenmezdin sanki? Harcama kendini. Kusura bakma da alfa diyecek kadar bir sorun kesinlikle yok. Optimizeyi yerden yere vurup ağlayıp konunun ismini ALFA filan demeniz 15 FPS lik bir optimize.


    Millet oyunun optimizesini eleştirirken bahsettikleri şey, kamera oynatırken, veya sefer haritasında efektlerin çok olduğu yerlere yaklaşırken olan droplardan, alt-tab olayından bahsediyor. Oyunun genelinde hiç bir sorun yok, tek sorunu senin gibi hiç bir şeyden haberi olmayan kıroların abartısı. Sana diyeyim oyunun sana göre optimize hali 10 fpslik bir değeri geçemez.


    Diğer arkadaşın dediği gibi dünya daha 10 serisi kartları geride bırakamadığı için çok kişi optimize sorunundan şikayetçiymiş gibi duruyor. Abarttığınız gibi değil, alfa diyecek kadar hiç değil zaten, ana konu diye konu açan adama bak TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vcogel

    Hay sizin kafanıza ya, şu ergen kelimesini de nerden öğrendiyseniz başka bir lafınız yok   Elin gavuru filan laflara gel, böyle oyunların ülkemizde tutmamasının derin nedenleri işte, kafa yapısı ilerleyemiyor  . 34 yaşındayım, ergenliğimi de atlatalı çok oluyor oysaki.


    Ben kimseyi savunmuyorum ama senin de babana sövsem böyle sinirlenmezdin sanki? Harcama kendini. Kusura bakma da alfa diyecek kadar bir sorun kesinlikle yok. Optimizeyi yerden yere vurup ağlayıp konunun ismini ALFA filan demeniz 15 FPS lik bir optimize.


    Millet oyunun optimizesini eleştirirken bahsettikleri şey, kamera oynatırken, veya sefer haritasında efektlerin çok olduğu yerlere yaklaşırken olan droplardan, alt-tab olayından bahsediyor. Oyunun genelinde hiç bir sorun yok, tek sorunu senin gibi hiç bir şeyden haberi olmayan kıroların abartısı. Sana diyeyim oyunun sana göre optimize hali 10 fpslik bir değeri geçemez.


    Diğer arkadaşın dediği gibi dünya daha 10 serisi kartları geride bırakamadığı için çok kişi optimize sorunundan şikayetçiymiş gibi duruyor. Abarttığınız gibi değil, alfa diyecek kadar hiç değil zaten, ana konu diye konu açan adama bak   

    Yazilani oku anla ilk once ne abartisi. 1060i olan adamlar zaten halinden memnun 1080p very lowda oyun oynamaya alismis. Benim forumlarda ve redditte gordugum daha cok 3070-3080 olanlar sikayetci. Yuzu gecik sistemi yoran modla (texture, lighting ve AI, bunlarin hepsi gpu ve islemciye yuklenir) 1440p hersey full 75 fps ile oynadigim oyunda grafiksel hicbir ilerleme yok, harita 2 kat daha kucuk, sifir mod 35-40 fps aliyorum. %100 fps kaybi ne icin? Oyuna para sayip vermisik ilk oyundan beri tum dlcleri aldim 2000 lira ediyor yaklasik. Tabiki elestirecegiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Birimler bçyle bir yavan değilmi. Sanat çizim bir yavan tatsız. Warhammer 2 dlc ,ırk paktlerinin tadı özenmişliği yok. DLC lerel adam edicekler. Ordular ksilev birimleri okadar zevksizki.

  • Hocam para verip aldigimiz oyunu oynayamadikki test edeyim. 3 saat oynadim ama evet genel olarak bir olmamislik hissi var. UI hele hele karman corman noldugu belli degil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Bence sende oku yazılanı, ben diyorum ki 1060 olan adamlar şikayet ediyor oyunun optimizesi kötü diye zırlayıp. Ben ve çevremde optimizesi berbat diye yakındığımız yok oyunun harikalığını konuşmaktan.


    Ayrıca yine kusura bakma da nasıl grafikler ilerleme yok? Ne oynuyorsun aynı oyunu mu? Oyunun ışıklandırması, gölgeler, renk paletleri çok iyi. Efekt çözünürlükleri bal gibi.

    Bak senin için zahmet edip aynı ortamların ss lerini çektim, şimdi sen bunla ''GRAFİKSEL HİÇ İLERLEME YOK'' mu diyorsun? En basiti, tırtıksız temiz bir görüntü var oyunda.

    WH2

    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    WH3

    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    Bu en basit örnek, grafiklerin, ışıklandırmanın belli olduğu mis gibi mekanlar var. Harika tasarımlar var. Boş yapıyorsunuz. Zaten forumca kapasite belli birde gelip bir iki kişi zaten ölü konuda oyunun hakkını yiyor... Cidden son derece subjektif konuşuyorsunuz şurada


    Ben grafiksel olarak bu kadar ilerleyeceğini bile sanmıyordum. Diğer elemanında dediği gibi 'aynı oyun motoruyla' geliştiriyorlar, özellikle WH serisinde buna mecburlar. Bu oyunlar birleşiyor ve doğal olarak her yeni oyunda felaket grafik farkları bekleyemezsin 6 yıl önceki oyunu entegre ediyorlar son oyunlarına. Bilmem biliyor musun? TW grafik görmek istiyorsan three kingdoms oyna.

    Warhammer üçlemesinden devrimsel grafik farkı bekleyen kimse yok zaten serini severleri tarafından. Buna rağmen çok iyi grafikler.


    Birimleri özensiz diyor birde... Warhammer fantasy'i nasıl biliyor bu arkadaş? Git bak bakalım GM nin kislev figürlerine nasıl bir şeymiş? Sen tutupta allahın kislevli adamından yüce elf yaldızlığyla süslenmiş detay mı bekliyorsun?


    Konuya ALFA diyerek büyük bir yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Alfa diyecek engin bilgiye kiminle nasıl toplantılar yaparak ulaştınız bilmiyorum ama oyunun alfa filan değil. Almayı düşünüp foruma giren bahtsızlar varsa buradaki hiç bir yazıyı önemsemesin.


    Optimizesinde bazı sorunları var ama pandemi dönemimde her bi bok böyle. Bu halde bile diğer firmalar gibi sıçıp batırmadı adamlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vcogel -- 19 Şubat 2022; 19:28:32 >




  • Oyunda eleştirilecek başka şeyler varken ezbere gidiliyor burada. Animasyonlar eksik, trailar da gösterilen bazı birim animasyonları yok ve hala birimler savaş meydanında bir birini izliyor öylece. Arada ellerini kollarını savuruyorlar filan. Bunları eleştiren yok. AI bazı konularda gelişmemiş. Birim düzenleri yine gelmemiş. Kuşatma aletleri hala çok sığ. Shogun2 nini savaş animasyonlarını şu yılda mumla arıyoruz.


    Bunlar bir kenara, CA nın topluluğu dinleyip bütün istekleri bire bire bu oyunda yapmaları bir kenara. Diplomasi, müttefiklik, yerleşim ve kuşatma mekanikleri - map çeşitliliği. 20 saat oynadım aynı şehire 2 kere denk geldim. Three Kingdoms dışında Diğer oyunların da bu kadar saatte maplerin çoğunu ezeberliyorduk.


    Kislev örneğinde ise, lore da bu kadar detaylı bile değil kislev. Adamlar ekstra özen göstermişler - suyunu çıkartmadan. WH3 deki bütün ırklar için geçerli bu. Irkların kendisi böyle adamlar iyi yakışan şekilde yapmış. Ha birde WH2 ye göre 2-3 tane birim çeşitliliği eksik. Onlara da şimdilik çok takılmıyorum.





  • Bana subjektif yorum yapıyorsun diyen adam ben ve arkadaşlarımda sorun yok abartmayın diyor. Çok seviyorum bu forumu müthiş biryer. Aynen hepimiz abartıyoruz bir siz biliyorsunuz bu işi. Oyundan grafik bekleyen zaten hiçkimse yok oyun aynı grafiklerle %100 daha fazla sistem istiyor sorun orada. SORUN KAMPANYA HARİTASINDA. CA kendisi 50 kere dedi redditte sorulan sorulara karşılık " WH2'yi bilgisayarınız nasıl çalıştırıyorsa aynı şekil WH3'te de devam diye" Orada 75 fps alan PC burada 35 alıyor ama. BABA AKÜ YOK AKÜ. Ya ben Çince konuşuyorum ya da okudugunuzu anlamıyorsunuz siz ortada bir problem var.


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 19 Şubat 2022; 20:33:3 >




  • Oyunu Game Pass üzerinden oynarken yani oyunu satın almadan sadece abonelikle oynarken de ek içerikleri satın alıp, etkinleştirebilirsiniz. Genelde sistem böyle çalışıyor, istisna bir oyun varsa da bilmiyorum. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 19 Şubat 2022; 20:50:16 >
  • AI gelişmiş buldum en azından okçu menzilinden kaçıyorlar, bir tık ii hamleler yapıyorlar.

    Diplomasi iyi bir gelişme, keşke dinar yerine troy daki gibi değerli maden ticareti olsaydı,

    Minor settlement 20 ordu girinc eçok sorun ne manılıkla yıkılcak duvar var. 20 birimi ıkındır ıkındır dar yollardan çatırştırmak sadece süre oalrak zorlamış. Şehir asker sayılarını artırsalardı iyi olurud med 2 tadında siege tuturamadılar .

    Garifkleri bende fulluyorum , ışıl ışıl garifk göremedim, şahsen Fxaa tırtıklı özellikle çimen ağaçlarda çirkinleşiyor. TAA da bulanık. Campaign map ,arayüz çok göz,kafa yoruyor. İnsanların eleştirleri ve beğenemme hakkı neden bukadar hor görülüyor anlamıyorum. Millet total war bilmezken biz bu oyunu campaign hatmedip online takılırdık. Three Kingdoms dışına tüm oyunların dlcleri çıakr çıkmız almış biriym. Toal warın birinci sorunu campaign ve savaş map bireibr olmama sorunudur. Bu iş Empire ile bozuldu. Artık Medieval 3 ün zamanı geldi yepyeni bir motorla yapılır tadını çıkarırız . Bu motorla bir empire 2 yapılabilinir.





  • RxCan kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.