Şimdi Ara

TOTAL WAR SERİSİNİN EN GÜZEL EN İYİ OYUNU HANGİSİ ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
33.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Medieval II ' yi çok sevmiştim, eklenti paketi Kingdoms' ta güzeldi baya, hala da oynarım.

Ne yazık ki, Empire ile birlikte oyun ruhunu kaybetmiş gibi geliyor bana, hiç beğenmedim...
  • erai empire stabil bir oyun olsaydı yani rahatça oynanabilseydi aslında iyi bir düşüncenin ürünüydü. ama çok problemli bilmiyorum hala öyle midir ?
  • Bilemiyorum, ben sileli çok oldu oyunu, ancak dediğim gibi total war ruhu kaybolmuş o oyunda, hiç zevk almadım oyundan. Belki işin işine ateşli silahlar girdiği içindir bilemiyorum
  • Konu eski ama 2. bir benzeri konu açan olmadığından dolayı yorum yapıyorum.

Bence de Rome Total War çok güzel bir oyun.. 3,5 Ay sonra 2' si çıkıyor.
  • *Medival Total War 2

*Rome Total war

*Shogun 2 FOTS
  • Medieval II Total War
    Rome Total War
    Bu ikisi en iyi oyunları serinin
  • Açık ara medieval.
  • Medieval 2 nin üstüne söz söylenmez
  • Hala ETW daki bir şeyi diğerlerinde bulamıyorum
  • Bende Empire Total War 2`yi oneriyorum. Farkli bir deneyim olarakta Shogun 2`yi onerebilirim. Ikiside oldukca guzeldir fakat bende ikiside olmasina ragmen Shogun 2`yi 1 - 2 hafta sonra biraktim Empire Total War senelerdir var, silip silip yukluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

Bende Empire Total War 2`yi oneriyorum. Farkli bir deneyim olarakta Shogun 2`yi onerebilirim. Ikiside oldukca guzeldir fakat bende ikiside olmasina ragmen Shogun 2`yi 1 - 2 hafta sonra biraktim Empire Total War senelerdir var, silip silip yukluyorum.

sanırım medieval 2 yada empire demek istedin. empire 2 yokki. yada napoleon mu demek istedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

Bende Empire Total War 2`yi oneriyorum. Farkli bir deneyim olarakta Shogun 2`yi onerebilirim. Ikiside oldukca guzeldir fakat bende ikiside olmasina ragmen Shogun 2`yi 1 - 2 hafta sonra biraktim Empire Total War senelerdir var, silip silip yukluyorum.

sanırım medieval 2 yada empire demek istedin. empire 2 yokki. yada napoleon mu demek istedin?

Evet simdi baktim kutuya, Empire 2 degil Empire`mis. O kadar guzel ki kutusuna bile bakmamisim yillardir, dusunun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 31 Mayıs 2013; 0:05:01 >
  • Napoleon Bayağı hoşuma gitmişti .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medieval Total War II ve Rome Total War I (II çıktımı bilmiyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 31 Mayıs 2013; 0:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Medieval Total War II ve Rome Total War I (II çıktımı bilmiyorum )

eylüde rome 2 çıkıyor
  • Rtw ve mtw 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medieval Total War 2 tabikide.

Ama Medieval Total War 1 de iyidir herşeyin başladıgı oyun.
  • En çok rome total war ve medieval total war tuttu ikiside hala bilgisayarımdan eksik etmem
  • rome total war ve medieval 2 total war ama rome bir adım daha önde
  • Empire Total War kesinlikle Ticaret işleri teknoloji vs her şey çok zevkli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.