< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasheem -- 5 Eylül 2013; 15:28:39 > |
|
INTEL Core i5 11400F ----- ASUS TUF GAMING Radeon RX 6800 ----- MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI ----- be quiet! Pure Base 500DX ----- OCZ MODXSTREAM PRO 700W ----- Kingston FURY Beast 16 GB DDR4 3200 MHz ----- SAMSUNG 860 EVO 250GB SSD ----- NZXT Kraken X42 ----- ASUS VG278Q 144Hz 1ms ----- STEELSERIES APEX 150 ----- RAZER DEATHADDER CHROMA -----
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Varsa da ben görmedim onun yerine Civ'den arak Embark/Disembark olayı var. Buna da karar veremedim iyi mi kötü mü. Ama şöyle bir şey var. RTW'de 3000 kişlik bir orduyu minnacık bir gemiye bindirip denizde ilerletmek ne kadar gerçekçiydi tartışılır. Liman olayı güzel. Sadece denize sıfır olan şehirlerin limanı olması ve şehirle bitişik olması şehrin bir parçası olması hem deniz/kara savaşının birleştirme özelliğini tamamlıyor ki olması gereken de bu.

kullanıcısına yanıt
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_96573830/f_//tm.htm][color=

. Gereksiz binalara abanıp -4 mutluluk yemeyin ticaret malları olan şehirleri ele geçirdikçe ticaret uçuyor zaten bina gelirlerine pek gerek kalmıyor. Benden bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir