Şimdi Ara

Total War[Fan Club](Genel Konu) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
14
Favori
31.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

beni de ekleyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

napolyon oynuyorm deniz savaşları ne zor yahu
    karada savaşırken kendimle eşit güçteki orduyu rahat yeniyorum. deniz savaşında eşit gücteki orduya ezilerek yeniliyom.
    nedir bu işin püf noktası

tamamen aynı durumdayım empire total war'da. karada sorun yok ama eşit güçteki deniz savaşlarında madara oluyorum resmen.

Bende diyorum ben ne beceriksiz adamımda şu etw ve ntw de gemi savaşlarında hep yeniliyorumDemek ki sorun sadece bende değilmiş

yok hocam valla ne yapsam olmuyor bilgisayar bir şekilde dağıtıyor benim gemileri. multiplayer'da öyle olmuyor ama normal geçiyor savaşlar.

Öyle hocam.Ben gemiyi döndürene kadar adam gövdenin yarısını götürüyor bendeBi çare bulmalıyız bu işe

• ekle hocam napoleon total war empire total war hastasıyız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beni de ekleyebilirsin.

quote:

karada savaşırken kendimle eşit güçteki orduyu rahat yeniyorum. deniz savaşında eşit gücteki orduya ezilerek yeniliyom.

tamamen aynı durumdayım empire total war'da. karada sorun yok ama eşit güçteki deniz savaşlarında madara oluyorum resmen.

Bende diyorum ben ne beceriksiz adamımda şu etw ve ntw de gemi savaşlarında hep yeniliyorumDemek ki sorun sadece bende değilmiş

yok hocam valla ne yapsam olmuyor bilgisayar bir şekilde dağıtıyor benim gemileri. multiplayer'da öyle olmuyor ama normal geçiyor savaşlar.

Öyle hocam.Ben gemiyi döndürene kadar adam gövdenin yarısını götürüyor bendeBi çare bulmalıyız bu işe

ne taktik uygularsam uygulayayım tutmuyo deniz savaşında.

çembere alayım şunları ortada bitirim işlerini diyom. sonra bi bakıyom çembere alınan benim gemiler olmuş

• @Talk2MyHand

@tomthejeer

Eklendiniz.hoşgeldiniz.

@GATIRCAN

deniz savaşlarında aynen dediğin gibi oluyor.

aslında etw de bide dlc lerde varsa osmanlı adama saç baş yolduruyor.adamların dlc ler 1.85 kaslı uzun özel birliklerden oluşuyor.osmanlı dlc leri tam hayal kırıklığı.Aynı şey denizde de geçerli osmanlı nın gemide 2 top var.hollanda 40 top

Hocam zorluk seviyesi nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ekulac

quote:

en zorda oynuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

quote:

en zorda oynuyorum

hee o zaman yorum yapamam

• Medieval 2, Empire ve Rome total war oynadım. Açık ara favorim Rome diğer oyunlardan romeun tadını alamıyorum generaller sonra yakın dövüşün tadı başka. Ama hepsinde very hardda oynasan çok güçsüz bir ırk seçmedikçe zamanla üstün gelip yayılıp gidiyorsun hele Romeda nerdeyse bütün ırklarla campaingi bitirmişimdir ilk birkaç turn zorluyor düşmanın ilk ordularını kırabilirsen tamam gerisi kolay En keyif aldığım oyun Julii oynuyordum daha önceden hep Germanianın ezildiğini bilidiğimden bir generali oraya gönderdim savunma için. Batı avrupanın karanlık ormanlarında 30 yıl savaştı adamcağız ordunun nerdeyse tamamı paralı asker olmuştu Her savaşı kendim yönetmiş acaib keyif almıştım. Gaul'un gücü kırılınca kuzeyden saldırıp Alesia'yı almıştım ne generaldi be yıldızları haritaya sığmıyordu tabi ailenin başınada geçirdim haketti Diğer oyunlarda generalleri sevemedim bir türlü ekonomi kasıp sonra kayıplara aldırmadan auto savaşıyorum Romeun meydan savaşlarının yarı tadını vermiyor uğraşmaya gerek yok.

Rome2 videoları harika gözüküyor olağan üstü bir oyun olacak çıksada oynasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 4 Şubat 2013; 16:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

Medieval 2, Empire ve Rome total war oynadım. Açık ara favorim Rome diğer oyunlardan romeun tadını alamıyorum generaller sonra yakın dövüşün tadı başka. Ama hepsinde very hardda oynasan çok güçsüz bir ırk seçmedikçe zamanla üstün gelip yayılıp gidiyorsun hele Romeda nerdeyse bütün ırklarla campaingi bitirmişimdir ilk birkaç turn zorluyor düşmanın ilk ordularını kırabilirsen tamam gerisi kolay En keyif aldığım oyun Julii oynuyordum daha önceden hep Germanianın ezildiğini bilidiğimden bir generali oraya gönderdim savunma için. Batı avrupanın karanlık ormanlarında 30 yıl savaştı adamcağız ordunun nerdeyse tamamı paralı asker olmuştu Her savaşı kendim yönetmiş acaib keyif almıştım. Gaul'un gücü kırılınca kuzeyden saldırıp Alesia'yı almıştım ne generaldi be yıldızları haritaya sığmıyordu tabi ailenin başınada geçirdim haketti Diğer oyunlarda generalleri sevemedim bir türlü ekonomi kasıp sonra kayıplara aldırmadan auto savaşıyorum Romeun meydan savaşlarının yarı tadını vermiyor uğraşmaya gerek yok.

Rome2 videoları harika gözüküyor olağan üstü bir oyun olacak çıksada oynasak

rome candır.

ekliyeyim mi hocam

• Ben Total War , Shogun gibi oyunların isimlerini daha önce duydum. Ama hiç oynamadım. Strateji oyunu seven birisiyim. Red alert, generals , age of empires , warcraft , starcraft gibi oyunları oynadım. Bu oyun saydıklarım oyunlar gibi zevkli bir strateji midir ?
    Zaman ayırmalımyım sizce ?

Orijinalden alıntı: geronimo.

Ben Total War , Shogun gibi oyunların isimlerini daha önce duydum. Ama hiç oynamadım. Strateji oyunu seven birisiyim. Red alert, generals , age of empires , warcraft , starcraft gibi oyunları oynadım. Bu oyun saydıklarım oyunlar gibi zevkli bir strateji midir ?
    Zaman ayırmalımyım sizce ?

Total war saydığın oyunlardan biraz farklı diye diüşünüyorum(saydıklarından sadece age of 3 ü oynadım onu baz alarak anlatıcağım)

bi kere strateji sevmen zaman kaybı olmayacağından emin olmamı sağlıyor.

tabi seriye rome ile başla.shogun veya shogun 2 ile başlarsan itici gelebilir(biri aşırı eski ve düz diğeride aşırı karışık)

oyun harita üzerinde geçiyor çoğunlukla ekonomi sistemi ekonomi ve vergilendirmeye dayanıyor.

ama oyunun asıl olayı savaşlar.savaşları sen yönetiyorsun.bide devasa ordular savaştı mı birazda tarih sevgisi varsa bağımlısı olabilirsin.

• Ekle hocam. Bu arada Medieval II Total War için en iyi yama sizce ne? Ona göre indirmeyi düşünüyorum da.

Orijinalden alıntı: The Player

Ekle hocam. Bu arada Medieval II Total War için en iyi yama sizce ne? Ona göre indirmeyi düşünüyorum da.

eklendiniz hocam.hoşgeldiniz.

En iyi mod konusunda da:

Genelde orjinal haliyle oynarım.+kingdoms da olcak Mod olarak bu aralar kynar modu var.moğol,timur açılmış birkaçta yeni şehir var.Fena sayılmaz.

bu konu içinde ki arkadaşlardan da iyi tavsiyeler gelebileceğini düşünüyorum
    Strateji Oyunu Tutkunları

i5 2410 2.30 - 4gb ddr3 -GT540 -
  • *geronimo saydığın tüm oyunları oynadım özellikle Rome Total Warı öneririm zaten çabuk alışırsın asıl numarası 3 boyutlu savaşlar ordunu nasıl istiyorsan ona göre kurup değişik taktiklerle oynamak meydan savaşlarının tadı başkadır. Sadece yapay zekada biraz sorunlar var oda sen saldırıp üzerine gitmez okçu mesafesinde durursan gerçekleşiyor yoksa savunmadaysan işin zor generali iyi kullanıp düşmanın kalbine korku salmalısın savaşın yoğunlaştığı noktada birden generalin arkalarını sardımı can havliyle kaçmaya başlıyorlar tabi ordunun gücüde önemli. Generalin general süvari birliğinde 1 tane adam defansı saldırı gücü yüksektir ama şansına birden ölebiliyor. Ölünce işin bitik aynı şekilde düşman generalini öldürmekte savaş kazandırıyor.

Ekle tabiki benide Rome oynıyasım geldi be ama hangi ırkı seçerim diye düşünüyorum hepsini seçtim oynadım kaç kere sıktı artık yani Rome2 çıkınca onu oynarım yada Makedonyamı oynasam normalde seçilmiyor ama seçilemeyen ırkları seçilebilir yapıp oynayabilirsiniz bilmeyenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 5 Şubat 2013; 9:26:40 >

• Tamam tavsiyeler için teşekkürler zaten harita üzerinden giden oyunları severim Rise of Nations da öyleydi. Oyunu deneyeceğim

quote:

quote:

quote:

beni de ekleyebilirsin.

quote:

aynen hocam doğru düzgün ateş edemeden beyaz bayrağı yakıyor benim gemiler. tam beni anlatmışsınız.

ben baya uğraştım öğrenmek için ama olmadı. deniz savaşlarını otomatik yapıyorum artık.

• ekle benide total war serisini severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 6 Şubat 2013; 15:05:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.