Şimdi Ara

Total War[Fan Club](Genel Konu) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
14
Favori
31.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pynasty

Beni de ekleyebilirsiniz

Ekleyeyim hocam hoşgeldiniz.Bu arada Rome 2 için Divide et imperia modunun 1.1 sürümü çıktı.Rome 2 ye sahip olan arkadaşların yükleyip oynamasını şiddetle öneririm.Oyunu olması gereken düzeyin bile çok çok üstüne çıkaran bir yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

konu güzel olmuş sağolasın..

Sağ olun hocam.Ne zamandır düzenleme fırsatı bulamadığım için konu pek güncel değil ama(Attillayı Dlc olarak görüyorum Arena online android oyunu gibi olması ve Warhammerın hem tarihi olmaması ve nasıl olacağının pek belirgin olmaması yüzünden nasıl düzenleyeceğimden pek emin değilim) ilerleyen bir zamanda düzenleme yapabilirim.
    War, war never changes...
  • bu arada total war Atilla ile ilgili bi online oynayan grubunuz var mı ?? bende dahil olmak isterim online oyunlarda.. steam ismimi falan vereyim de ekleyin öyle bir durum varsa

Orijinalden alıntı: EnverPasha

bu arada total war Atilla ile ilgili bi online oynayan grubunuz var mı ?? bende dahil olmak isterim online oyunlarda.. steam ismimi falan vereyim de ekleyin öyle bir durum varsa

Attilayı oynayan sayısının azlığını ve multinin sıradanlığı yüzünden pek oynayan olmuyor.Yine grupta oynayanlar olabilir ama Shogun 2 den sonra ilerlermek yerine gerine gerileyen multi sistemi ve arcade mekanikleri yüzünden bu durum oluşuyor.
    War, war never changes...
  • Hocam benide eklermisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KingOfCups

Hocam benide eklermisin

Ekledim hocam.Hoşgeldiniz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.