Şimdi Ara

Total War: Attila (2015) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
12
Favori
75.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Hun atlı okçuları diri diri adam yiyorlar öyle söyleyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de 20 lira. Tüm DLC'leriyle 32 lira an itibariyle.
  • Bende daha yeni youtube de gördüm Ancient Empires diye bi mod oyunu roma 2 ye çeviriyor,çok güzel görünüyor deneyen var mı acaba?
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Onu gordum cok guzel . campaign tamamlanmamis daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt520m ile oynamaya çalışan var mı, lowda oynayabilir miyiz acaba
  • Oyundan çıkış yaptıktan sonra steam üzerinde hala çalışıyor olarak gözüküyor. Görev Yöneticisi nden kapatmak zorundan kalıyorum. Bu problemi yaşayan ve çözen oldu mu hiç ?
  • Atlıları hiç bir total war da oynamayı beceremediğim için hunlarla bir şey yapamıyorum.
    Sabit savunmayı seviyorum genelde,hangi ülkeyi önerirsiniz başlamak için piyadesi güçlü ?
  • Rome indirim döneminde de çok pahalı, hele dlclere güç yetmez. Neden bu kadar pahalı yahu Rome 2. Neyse, Attila dlcsiz ana oyun 20 tlye alınır mı indirimde? Dlcsiz tat verir mi çok bariz eksiklikler var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Entropii

    Atlıları hiç bir total war da oynamayı beceremediğim için hunlarla bir şey yapamıyorum.
    Sabit savunmayı seviyorum genelde,hangi ülkeyi önerirsiniz başlamak için piyadesi güçlü ?

    Sasaniler ile başlayın
  • Entropii kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersi, yıllardır çeşitli Total War'lar oynarım, bir kere bile süvarisiz ordu kullanmadım. Rome 2'de atlılara karşı en iyi durabilen mızraklı dışı piyade Roma lejyonerleriydi. Attila'da tüm uluslarla savaşmadım henüz ama pek karşı koyabilene rastlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nén-El

    Ben de tam tersi, yıllardır çeşitli Total War'lar oynarım, bir kere bile süvarisiz ordu kullanmadım. Rome 2'de atlılara karşı en iyi durabilen mızraklı dışı piyade Roma lejyonerleriydi. Attila'da tüm uluslarla savaşmadım henüz ama pek karşı koyabilene rastlamadım.

    Rome 2 de lejyonerler çok iyiydi kapalı savunma yapıyordum hep ve kazanıyordum fakat iki üç atlı grup lazım tabi ki.
    Hunlarda tüm ordu atlı olduğu için yetişemiyorum hepsine yakalandıkları an ölüyorlar
    Vizigotlar gibi bişeyler başladım şimdi piyade ağırlıklı fena değil hoşuma gitti daha Hunlarla karşılaşmadım ama bakalım beni de silebilcekler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nonatika

    Oyundan çıkış yaptıktan sonra steam üzerinde hala çalışıyor olarak gözüküyor. Görev Yöneticisi nden kapatmak zorundan kalıyorum. Bu problemi yaşayan ve çözen oldu mu hiç ?

    Bu olay hakkında bilgisi olan yok galiba ?
  • Nonatika kullanıcısına yanıt
    Bende de Total War Warhammer'da öyle oluyor. Bilmiyorum neden.
  • Arkadaşlar Türk vatandaşlarından oluşan CSGO topluluğu oluşturmak istiyorum. Steam üzerinden grup kuracağım ve oldukça geniş bir CSGO arkadaşlık ortamı oluşturacağım. Ruslardan bıkan ve kendi dilini konuşan kardeşleriyle birlikte Steam grubu üzerinden takım oluşturup CSGO oynamak isteyen arkadaşlarımı davet ediyorum. Davetime icabet etmek isteyen arkadaşlar steam profil linklerini yazarlarsa eklerim. Herkese Saygılarımı Sunuyorum.
  • Atlı okçular ile bende oynamayı beceremiyorum Hunlarla tamamladım oyunu ama kan aldılar o savaşlarda,kaç defa load yapıp tekrar savaştığımı hatırlamıyorum. Sürekli vur kaç yapıp hiç boşta süvari bırakmamak gerekiyor yoksa direk sucuk yapıyolar atlardan.Savaşı fazla da uzatamıyorsunuz malum oklar tükeniyor...Alışkanlık bende rome 2 den mızraklı,falanks birimlere ağır ama etkili oluyor,atlı olarak da okçudan ziyade direk düşmanın kanatları dağatmak için etkili süvari birimlerinden topluyordum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 6 Aralık 2016; 17:11:28 >
  • Rome 2 de tamamen aynı mentaliteye bende sahiptim hocam Ağır piyade lejyon ve mızrakçıları toplayıp defansif oynuyordum şimdi bir anda hunlar gelince adamlar gelip sucuk yapıyor benim atlıları malum defans falan yok atlardaŞimdi Vizigotlar aldım bunlarla oturdum 2 şehirde habire finish turn yapıyorum ki şehrin yönetimini anca ele alabilcem gibi uğraştırıyor baya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropii -- 6 Aralık 2016; 18:40:7 >
  • Entropii kullanıcısına yanıt
    Sassaniler ile oyna bence onlar da baya sağlam güzel piyade ve süvarileri var, yerleşik düzen iyidir Hunlarda oda durumda sıkıntı sürekli sağı solu yağmalıyordum her tur yoksa altın suyunu çekiveriyo
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Ordularımda 20 birim askerin 6 veya 8 birimi atlı okçu 2 veya 4 birimi süvari, kalanlar kılıçlı olur. Süvariler olarak da Hunlarda Akatzir atlıları var, süvarilere karşı etkili piyadelere karşı etkisiz, onları ağırlıklı bulundururum.

    Klasik taktiğim sağdan soldan orduyu atlı okçularla taciz edip süvarilerini ana ordudan ayırmak. Bu Akatzir süvarileri ile düşmanın süvarilerini harcamak. (Ki ana özelliği süvarilerle savaşmak olduğundan general birimleri dışındaki tüm süvarileri birebirde alabiliyor bu Akatzirler).

    Rakipte süvari kalmayınca ortam benim süvarilere kalıyor. Okları bitene kadar baya bir piyade harcıyorlar. Bu sırada düşman piyadeleri kayıplar vererek benim piyadelerin karşısına gelip göğüs göğüse savaşa tutuşuyorlar. Bir miktar dengede gitmesine ve iki tarafında piyade kaybetmesine izin verdikten sonra zayıflayan piyade birimlerine arkadan tüm atlılarla giriyorum. Kısa sürede dağılıyorlar zaten.

    Ana vurucu gücüm atlı okçular. Oklarıyla baya bir öldürdükten sonra arkadan piyadelere saldırarak neredeyse düşmanın yarısından fazlasını bu 6-8 atlı okçu birimi öldürüyor benim savaşlarda.

    Bu arada diğer ülkelerin atlı okçuları, Hun atlı okçularının yanına yaklaşamaz. Düşman atlı okçularını dikkate almıyorum bile, çok az zayiatla harcıyor onları da bizim atlı okçular.




  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Zaten yıkılıcam gibi duruyor akın akın geliyorlar düşmanlar ondan sonra sassanileri deneyeceğim teşekkür ederim
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oynarken buna yakın taktik yapıyordum ama Sassaniler ile oynarken perişan ettiler bütün orduyu..Adamların bütün süvarileri benim atlı okçuların peşine düşüp sağa sola dağatıp doğramışlardı yakaladıklarını. Onlara karşı hiçbişey yapamadım geri çekildim Arabistan taraflarından heryer bendeydi.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.