Şimdi Ara

Total War: Attila (2015) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
13
Favori
78.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    i5 4590.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetigerclow

quote:

Orijinalden alıntı: DANAKAÇIRAN

Arkadaşlar, Selanik'i kuşatmak istiyorum fakat hiç bir ekipman kuramıyorum ordumla. İş güçü 0 gösteriyor, yani sonsuza kadar sürecek bir merdiven üretmem. Sorun ne olabilir??

Piyade yoktur

15 tane piyade bastım yok, hala iş güçü sıfır gösteriyor. Alamıyorum şehiri
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle oyun hakkındaki görüşlerimi ve gerçekleri anlatacağım.Oyunda optimizasyon sorunu var ekran kartlarına gta 5 oynatacak ekran kartıyla attila 60 fps alamazsınız.Campaign olarak Age of Charlmagne kültür paketi olarak da empire sand of culture pack öneririm.Oyunu alınca yüzde yüz performans beklemeyin.Rome 2 ye büyük bir dlc gelmiş gibi oyun bu optimizasyon sorunu olmasa rome 2 den daha iyi bir oyun diyebilirim.Bu yeni çıkacak fantastik total war oyunundan sonra mtw 3 çıkacağını düşünüyorum.Herkes şimdiden mtw3 ü bekliyor.Total war serilerinin diğer oyunlarına da bakabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar.
  • Bnde 970 ve i5 4690 var ilk haliyle oynadım hic kasma falan yoktu büyük ordularla bile kapistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey vardır illa yoksa durum böyle
  • Beyler Atillaya empires of sand culturel pack kurdum kurunca savaşa girince çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim ?
  • muratcimen98 M kullanıcısına yanıt
    Appdata/local/roaming e gir orda the creative assembly var ordan attilaya gir saves haricindeki tüm dosyaları sil garanti olsun diye save i de silebilirsin ama kayıtlı oyunların gider.Sonra oyuna tekrar gir belki yardımı dokunabilir.
  • Arkadaslar sistemim saglam .net 3.5 dahil herşey güncel ama intro ve diğer videolarda ufak takilmalar oluyor. Oyunda sorun yok. Sizce sebebi ne olabilir. Eskiden bink video yuklememiz gerekiyordu. Yine öğle bir program mi lazım acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman3266 -- 1 Şubat 2016; 22:21:50 >
  • Oyunu çok güzel yapmışlar yav,ilk başta alışamamıştım empire oynadığım için şimdi alışınca empire çok yavan geliyor artık...

Özellikle hoşuma giden yerleri;arayüzü,(sağda solda gelen bildirimlerin temaları felan)müzikleri,asker kartlarının düzgün anlaşılır olması(ROME2'de iğrençti)en güzelide haritadayken savaşı bilgisayara yaptırınca çıkan animasyonun üzerinde bile çalışmışlar felaket güzel duruyor...

Fakat şu kütüpanesine erişemiyorum,askeri birimde sağ tıklayınca çıkması gerek ama siyah ekranda kalıyor(not oyun korsan...)

Sağlam indirim gördüğünde orjinalini alacağım büyük ihtimal...
  • Beyler ben rome 2'yi hiç sevmedim. Atilla da benzer olur diye almadım. Campaign nasıl, rome 2'deki gibi tekdüze mi yoksa zevkli mi? Franklerle gidip galia'yı alabiliyor muyuz mesela? ya da vandallarla afrikayı?
    Bir de multi nasıl, çok oyuncu var mı? Ülkeler dengeli mi?
  • Oyunu çözdüm arkadaşlar. Yeni oynayacaklar hemen bina yapmaya baslamayin. Nüfusu yiyor. Eğer gıda yeterliyse ordu kurun. Toplamda 4 ordunuz olsun ondan sonra bina yapmaya başlayın. Her turn %75 ilerleyin obayi kurun. Orduları ikiserli gezdirin. Biriyle şehri ele geçirin ikinciyle yakin yikin. Atilla 17 yaşına gelince generallerden birini kovun yerine onu alın. Gelen tüm para tekliflerini kabul edin. Bana birisi sununla savasa gir 1000 veriyim diyor kabul ediyorum. Diğer turn öbürü barış icin para veriyor. Ticaret olayı olmadığı icin kimseyle iyi gecinmeye gerek yok. Teknolojide önce civil sonra askeri araştırmalar yapın. Mancinigi biran once bulursanız surlu sehitleri kusatmada beklemek zorunda kalmazsiniz.

• optimizasyon sorunu var mı beyler alacagımda ?
  • evet optimizasyon sorunu var,ama genede oynanır,arkadaşlar bi yardım edin şehrimi nasıl büyütücem bir de odun nereden bulacam,lumber mill kuramıyor muyum?
  • arkadaşlar şöyle bir problemim var. başkentimin hemen yanındaki ıssız olan bir yerleşim yerini aldım ama dini farklılıklar ortaya çıktı ve bozulma çok fazla böyle olunca asayişi kontrol edemiyorum. ayrıca devlet dinini yükseltmek için bina yapayım diyorum onada izin yok 5-6 turn sürekli asilerle uğraştıktan sonra yıktım yerleşim yerini. aldığım yer eyalet başkenti idi. bu sorunu nasıl aşabilirim.
    mesela bir yeri işgal ediyorum dini farklılıklardan dolayı çok sorun oluyor binalar arasında adamların dini binalarını yıkıyorum ama yerine kendi dini binalarımdan yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

arkadaşlar şöyle bir problemim var. başkentimin hemen yanındaki ıssız olan bir yerleşim yerini aldım ama dini farklılıklar ortaya çıktı ve bozulma çok fazla böyle olunca asayişi kontrol edemiyorum. ayrıca devlet dinini yükseltmek için bina yapayım diyorum onada izin yok 5-6 turn sürekli asilerle uğraştıktan sonra yıktım yerleşim yerini. aldığım yer eyalet başkenti idi. bu sorunu nasıl aşabilirim.
    mesela bir yeri işgal ediyorum dini farklılıklardan dolayı çok sorun oluyor binalar arasında adamların dini binalarını yıkıyorum ama yerine kendi dini binalarımdan yapamıyorum.

Ele geçirdikten sonra rahip gönder ve askerleri oradan çıkarma bi süre.Ona rağmen isyan çıkabiliyor ama 3-4 birimlik basit ordular oluyor onlarda.Şehirde asker bırakırsan kolayca halledebilirsin onları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

quote:

arkadaşlar şöyle bir problemim var. başkentimin hemen yanındaki ıssız olan bir yerleşim yerini aldım ama dini farklılıklar ortaya çıktı ve bozulma çok fazla böyle olunca asayişi kontrol edemiyorum. ayrıca devlet dinini yükseltmek için bina yapayım diyorum onada izin yok 5-6 turn sürekli asilerle uğraştıktan sonra yıktım yerleşim yerini. aldığım yer eyalet başkenti idi. bu sorunu nasıl aşabilirim.

Ele geçirdikten sonra rahip gönder ve askerleri oradan çıkarma bi süre.Ona rağmen isyan çıkabiliyor ama 3-4 birimlik basit ordular oluyor onlarda.Şehirde asker bırakırsan kolayca halledebilirsin onları.

eyvallah hocam bu yöntemi dün başka bir yerde okudum hallettim bu sorunu şuan şöyle bir problemim var
    himyar olarak oynuyorum 70 küsür turdayım kral öldü haliyle çok fazla güç kaybettim ve generallerimin nufusu çok fazla sadakatleri de çok azaldı her an iç savaş çıkabilir bir yandan da iskenderiye tarafından doğu roma bastırıyor.
    sizce nasıl güç artırımı yapabilirim ?

*sarı alanlar benim

Total War: Attila (2015) [ANA KONU] Total War: Attila (2015) [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

quote:

eyvallah hocam bu yöntemi dün başka bir yerde okudum hallettim bu sorunu şuan şöyle bir problemim var
    himyar olarak oynuyorum 70 küsür turdayım kral öldü haliyle çok fazla güç kaybettim ve generallerimin nufusu çok fazla sadakatleri de çok azaldı her an iç savaş çıkabilir bir yandan da iskenderiye tarafından doğu roma bastırıyor.
    sizce nasıl güç artırımı yapabilirim ?

*sarı alanlar benim

Total War: Attila (2015) [ANA KONU] Total War: Attila (2015) [ANA KONU]

Nüfuzu yüksek kişilerle sadakati düşük olanlara ''sadakati güvenceye alma'' olayını ve suikastı deneyebilirsin.

• S.A. oyunu dün aldım ve türkçe dil desteğinden ötürü çok mutlu olmuştum... Lakin steam beni yanıltmadı sağolsun
    Ansiklopedide TR var..
    Altyazı veya oyun arayüzünde yok
    nereye baktımsa bulamadım.....
    steam kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklerden sadece ingilizce var dil değişmiyor...
    yardımcı olabilcek var mı dil dosyasını bana verme şansınız olursa bende bu sorundan kurtulmuş olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

S.A. oyunu dün aldım ve türkçe dil desteğinden ötürü çok mutlu olmuştum... Lakin steam beni yanıltmadı sağolsun
    Ansiklopedide TR var..
    Altyazı veya oyun arayüzünde yok
    nereye baktımsa bulamadım.....
    steam kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklerden sadece ingilizce var dil değişmiyor...
    yardımcı olabilcek var mı dil dosyasını bana verme şansınız olursa bende bu sorundan kurtulmuş olurum...

Total War Attila Türkçe Dil Dosyası şeklinde arama yapın, pek çok sitede paylaşılmış.
  • Bu oyunun optimizasyon sorunlarından nefret ediyorum kasmaması gereken sistemde bile kasıyor sorun çıkartıyor .
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.