Şimdi Ara

Total Video Converter 3.11 convert hatası lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • total video converteri hep kullanırım ama bi sorun çıktı. videoyu seçiyorum sonra formatı seçiorum ardından dönüştüre basıom sonrada "Could not open" dio yanındada videonun adresini verio ama tamam dediğimde program kapanıo neden böle oldu lütfen yardım edinnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurovision-turkey -- 4 Haziran 2008; 12:33:37 >

• programı kaldırıp tekrar kurun ya da onarmayı deneyin
  • ben tekrar kurdum yine aynı ama onarma için ne yapmam lazım
  • arkadaşım sorun çözüldü.
    meğer dosyanın çıkış klasörü benim önceden sildiğim oturuma aitmiş ee sildiğim içinde bulamadığı için convert yapamıyordu ama şimdi normal oturumu yazdım convert ediyor yine tşkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurovision-turkey

arkadaşım sorun çözüldü.
    meğer dosyanın çıkış klasörü benim önceden sildiğim oturuma aitmiş ee sildiğim içinde bulamadığı için convert yapamıyordu ama şimdi normal oturumu yazdım convert ediyor yine tşkkk

bilgilerin işime yaradı tşkler çoooookk saol
  • bende ffmain: uncrecognized'-hq' hatası alıyorum halledemedım sorun ne anlamadım 4 tane swf yaptım bişey olmadı . acaba türkçe yamadamı sorun oldu
  • AYNI SORUN BENDE DE VAR KAC KEZ SILDIM YUKLEDIM OLMADI. CONVERTED DOSYASININ OLMADIGINI GÖRDÜM SİLİNMİŞ ODA O DOSYA YOK DİYE BU HATAYI VERİYO GALİBA AMA NASIL DÜZELTİCEMİ BİLMİYORUM KAÇ GUNDUR UGRASIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YARDIM EDİCEK KİMSE YOK MU BU FORUMDA ??????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.