Şimdi Ara

Total,shell,petrogaz,ergaz kıyaslamalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankarada Aygaz ( Eurolpg) 1,33 ytl'ye satılıyor şu anda. Opet bayilerinin çoğunda var. Orda doldurdum en son.BP, Milangaz ve Aygaz kullandım şu ana kadar çok da farkları yok gibime geldi ama Milangaz biraz daha geride gibi geldi bana.
  • Shell ile daha çok km yapıldığını düşünüyorum.

Bugün usta LPG filtresini söktü. Çok yağlıymış dedi. Shell'den mi alıyon dedi?

Shell'in gazı daha yağlıymış. Aygaz'dan al dedi.

milengaz aygaza göre menzil olarak biraz daha fazla gidiyor sanki ama aygaz alınca arabanın çekişi gözle görülür derecede artıyor, benzinden gaza geçiş süresi kısalıyor ve çok çok az da olsa diğer gazlarda yaptığı titremeyi hiç de yapmıyor bunları özellikle gözlemledim.
  • ben geçenlerde shellden aldım fulledim.330 km gitti.41 lt filan almıştı.sonra bitince akpetten aldım bu sefer 280 km gitti.geçen hafta PO gazdan aldım 292 km gitti.dün de milangazdan aldım.Bakalım ne kadar gidicek.ya da lpg ayarında mı bi sorun var anlayamadım.araba 1.6 seat ibiza.hepsindede 41 lt alıyor depo.depo da 45 lik

milangaz, aygaz, ipragaz, shellgas, totalgas vs. vs.

hepsi aynı. en iyisi milangaz(1.53 şu anda ankarada), en kötüsü de aygaz. pompaları dandik görünüyor bomboş depoya (40--32litre) ancak 26 litre basabiliyorlar basınçları çok düşük.(diğerlerinde boş depoya 34 basan gördüm)

ayrıca daha az km yapıyor ve de 1.60 ankarada. ayıp yazık günah aygaza verilen paraya. milletimiz hala "en iyi telefon nokia" dermiş gibi, duyduğu yerden "en iyi gaz aygaz" diyor. ben artık bulaşmıyorum o tiplere.

Orjinalden alıntı: slat21

ben geçenlerde shellden aldım fulledim.330 km gitti.41 lt filan almıştı.sonra bitince akpetten aldım bu sefer 280 km gitti.geçen hafta PO gazdan aldım 292 km gitti.dün de milangazdan aldım.Bakalım ne kadar gidicek.ya da lpg ayarında mı bi sorun var anlayamadım.araba 1.6 seat ibiza.hepsindede 41 lt alıyor depo.depo da 45 lik
  • Bir de Total gaz deneyin derim, Ankamall'le Ulus arası iki yer var bir tanesi Kore Şehitleri Anıtının karşısı, Ankaradan bahsediyorum tabi. Fiyat 1,52 ytl/lt. En ucuz 1,47 olduğu düşünülürse fena değil. Zaten o da Sincanda. Shell var Cebeci o da 1,49.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.