Şimdi Ara

total excellium ile shell fuelsave kıyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iki yakıtı da test kullanıp arasındaki farkı yazabilecek olan var mı? DCI motorda özeelikle deneyen olduysa bilgi verebilirse sevinirim..

Saygılar

• Bp ultimate dizel derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanos

Merhaba arkadaşlar,

Bu iki yakıtı da test kullanıp arasındaki farkı yazabilecek olan var mı? DCI motorda özeelikle deneyen olduysa bilgi verebilirse sevinirim..

Saygılar

Excelium en iyi mazot bence DCI motorda çok uzun süre kullandım en ufak bir sorun yaşamadım
  • dci motor da fuelsave deneyen olmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar

Excelium en iyi mazot bence DCI motorda çok uzun süre kullandım en ufak bir sorun yaşamadım

fuelsave de daha az tüketim oluyor ama sanki daha gürültülü gibi. İnsan endişeleniyor.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar

fuelsave de daha az tüketim oluyor ama sanki daha gürültülü gibi. İnsan endişeleniyor.

FULL SAVE katkısız mazot

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Opet vs Shell - Euro Dizelciler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar

FULL SAVE katkısız mazot

uzun vade de problem olur mu acaba

• Aracımda 35000 km ye kadar shell den yakıt aldım,başka bir yerdende almam diyordum.Geçen gün mecburen Bp den yakıt alıncaya kadar.

vPower dizelde kalkışlarda hafif titreme fullsave de aşırı gürültülü performansı düşük.Bp de bu iki problemide hissetmedim.

Depo boşalır boşalmaz totalide deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Aracımda 35000 km ye kadar shell den yakıt aldım,başka bir yerdende almam diyordum.Geçen gün mecburen Bp den yakıt alıncaya kadar.

vPower dizelde kalkışlarda hafif titreme fullsave de aşırı gürültülü performansı düşük.Bp de bu iki problemide hissetmedim.

totalde araba daha sarsıntısız daha sessiz gibi ama hiç bp denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zanos -- 28 Kasım 2013; 9:08:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Aracımda 35000 km ye kadar shell den yakıt aldım,başka bir yerdende almam diyordum.Geçen gün mecburen Bp den yakıt alıncaya kadar.

totalde araba daha sarsıntısız daha sessiz gibi ama hiç bp denemedim.

İlk fırsatta totalide deneyecegim.Shell den son iki aydır farklı istasyonlardan(kendi istasyonu dahil) yakıt aldığım halde aynı problemler var,araçtan bile süphelenmeye başlamıştım.
  • Fuel save kullanıyordum ama Teb total karta geçtim %5 indirim yüzünden Total kullanıyorum ama normal motorin (excellium almıyorum) çok bir fark hissetmedim, makine euro 5 motor 90 hp DCİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Fuel save kullanıyordum ama Teb total karta geçtim %5 indirim yüzünden Total kullanıyorum ama normal motorin (excellium almıyorum) çok bir fark hissetmedim, makine euro 5 motor 90 hp DCİ.

excellium denediniz mi? ben excellium da hızlanma daha iyi ama fuelsave de tork biraz daha iyi gibi hissettim ama psikolojik de olabilir.

Kesin olan bişey var hep kullandığım yokda anlık tüketimde fuelsave neredeyse 1 lt az gösteriyor
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar

İkisinide kullandım excellium daha uzun menzilli.Fakat fuelsave değilde nitro ile karşılaştırırsan daha doğru olur fiyat farkıda var.

Aracım fluence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 28 Kasım 2013; 11:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar

İkisinide kullandım excellium daha uzun menzilli.Fakat fuelsave değilde nitro ile karşılaştırırsan daha doğru olur fiyat farkıda var.

Aracım fluence.

Bilgi için teşekkür ederim. Geçen tekirdağına fuelsave ile gidip gelmiştim 4,3 ortalama olmuştu. Bu haftasonu excellium ile gidip geleceğim. Bakalım ne çıkacak ortaya.

Performansta karşılaştırma yapabilir misiniz.

Saygılar
  • lt fiyatı ucuz olan dizel yakıtlardan sadece bp dizel katkısız.onun haricindeki tüm yakıtlar katkılı ama katkı oranı ve katkının niteliği farklı sadece.o yüzden lt si ucuz olan yakıtlara katkısız demek çok da doğru olmuyor aslında.araştırırsanız görürsünüz.
  • katkısız dizel kulanmak zararlı mı acaba?
  • Opet Eco eurodizel hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimse opetten bahsetmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Bp ultimate dizel derim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Bp ultimate dizel derim

+1

BP yi DCI motorda kullanan oldu mu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.