Şimdi Ara

total Conquest jeton alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Total Conquest oyununu belki bilirsiniz. Bu oyunda jeton satın aldım. 28.99 tl. Sonra Microsoft'tan mail geldi onay maili yani. Satın alım tamamlandı. Lakin jeton hesabıma yansıtılmadı. Yapımcıya ( gameloft) mail attım dönüş yapan yok. Göz göre göre param gitti. Oyunun forumuna girip oradakilere sorayım diyorum " telefonunuza göre oyunumuz yok " diyor, foruma sokmuyor. Ulaşamadım bi türlü yapımcı şirkete. Napayım arkadaşlar. En olmazsa tüketici heyetine başvurucam. Sonuçta paramın çekilmesi ve çekilme amacı Microsoft'tan gelen maille kanıtlayabilirim. Jetonun hesabıma yatmadığıda açıkça belirli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatımda böyle bir rezillik görmedim. Hemen başvur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten saçma bir durum. Ama böyle şeyler olabilir. Gameloft buyuk firma. Bende total conquest oynuyorum. Saçmada olsa bu tarz teknik sorunlar olabiliyor.

• Dün attığım maille cevap geldi. Microsoft'tan gelen onay mailinin ve köyümün ekran görüntüsünü istediler. Birde bi link verdiler. O linkten giriş yaptım kullanıcı numaram çıktı onuda yolladım. Zararınızı karşılıcaz vs. Yazıyordu ama du bakalım neler olcak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa zamanda çözülür inşallah

• Newells Old Boys kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saolasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.