Şimdi Ara

Total benzinde yaşadığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,sürekli shell benzini kullanıyorken son 1 aydır total kullanmaya başladım.

total EXCELLIUM 95 (katkılı)kullanmaya başlayınca arabada rölanti sorunu başladı ,hafif gaza dokunup bırakınca rölanti 200 devire kadar düşüp motor sarsılıyordu bu can sıkıcı olayı ilk önce arıza zannederek tamirciye gitmeyi düşündüm,son zamanlarda yakıt değiştirdiğimi düşününce aynı istasyona gidip bu sefer total Performa 95 yani katkısız alınca bir sorun kalmadı.

opet ve shell de katkılı benzinlerde hiç bir sorun yaşamamıştım,forumda sık sık rölanti sorunu yaşayanlar olduğunu bildiğimden paylaşmak istedim

Total EXCELLIUM 95 katkılı benzin rölanti sorunu yaşatıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim yakıt aldığım yerde excellium yoktu.Sadece performans 95 yakıtı vardı.Bir ara kullandım.Opetin shellin benzininden farkı yoktu.Performans olarakta yoktu.Excelliumu merak ediyordum.Rölanti sorunu yapıyorsa denemeye değmezmiş o zaman.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Katkılı ve katkısız yakıt arasında en ufak bir fark yok-muş. Buyurun şu alttaki yazıya bir bakın. Yani sizinki de bizde ki gibi psikolojik olabilir. Dikkat edilmesi gereken hangi bayiden aldığınız galiba hangi yakıt olduğunun önemi yok

FARKLILAŞTIRILMIŞ ÜRÜNLER ILE ILGILI AÇIKLAMA

Farklılaştırılmış olsun ya da olmasın ülkemizde lisans sahiplerince piyasaya arz edilen akaryakıt türlerinin tamamı Avrupa Birliği standartlarına ve EPDK tarafından belirlenen teknik düzenlemelere uygun olmak zorundadır. Bu kapsamda yakıt türüne göre hepsi araçlarda güvenle kullanılabilirler. Farklılaştırılmış ürünler ile diğerleri arasında kalite vb. düzenlenmiş özellikler bakımından otomobil, otobüs, kamyon, tır, traktör vb. araç türüne göre sınırlayıcı ayrımlar bulunmamaktadır.

http://www.total.com.tr/akaryakit/farklilastirilmis-urunler.html

• Bende en son Total Excellium 95 oktan aldım, full'ledim. İnşallah sorun çıkmaz. 2 farklı Total istasyonundan birkaç kez full'miştim.
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    psikolojik olurmu kardeşim kendimden bahsetmiyorum,rölanti stop edecek gibi düşüp geri düzeliyor trafikte çok rahatsız ediyor.

zaten shell den herzaman katkılı ve katkısız kullanıyordum kesinlikle aynı değil,motor sesi çekişi menzili bile çok farkediyor.

• totalden pek fazla benzin almıyorum fakat aldığım zamanlarda sorun yaşamadım, genelde po ve shell'den alıyorum.
  • Bayidende olabilir yakıttanda.Bizim eski doganda BP den alınca ilk çalıştırmada aşırı rölanti sorunu oluyordu.İsinana kadar neredeyse her ışıkta stop ediyordu araba.Bir kere tesadüfen opetten aldık ve rölanti sorunu kayboldu.Yoksa LPG beyni değişecektik.
    Yani yakıttan yakıta çok fark edebiliyor. Dikkat etmek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayidendir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkın34

bayidendir bence.

aynı bayiden aldığım katkısız benzinle normal çalışıyorilk çalıştırdığım anda düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.