Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.693
Cevap
224
Favori
1.587.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balzach

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Arkadaşlar bende sadece döküm plakaları olan tost makinası arıyorum.Teflon,seramik vs istemiyorum sadce döküm olsun yeter.Bu arada çok tavsiye edilen Korkmaz A328 kendi özelliklerine bide iyi birşeymiş gibi PTFE kaplıdır yazmış cümle alem PTFE'nin kanser yaptığını biliyor.

fayrinox dökümix
    remta r-72

Ki onlarında yağlı kalmak zorunda olmaları ve makineyi açtığınızdada yağın yanmasından dolayı kanser yapmadıkları söylenemez.Bende dökümix var mesela.Onda pişen tostların zerre sağlıklı olduklarını düşünmüyorum..

dökme demir tost makinası almayı düşünen arkadaşlar bu uyarıyı dikkate alsınlar, avantajları yanında dezavantajları da var bilsinler...

• Arkadaşlar sadece tost için kullanabileceğim tost makinası arıyorum. Arçelik K-2369 TG (üst kapak cam ise hassaslığından dolayı sıkıntı olur mu) birde Arçelik K-2369 b modeli bunun yanı sıra arzumun iki modeli Arzum AR 254 ila Arzum AR 225 hatta Arzum AR 277 bunlardan hangisini tavsiye edersiniz. son olarak incelemeler sonucu Kenwood HG400 Tost makinesininde iyi olduğu söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YARGIÇ06 -- 12 Ağustos 2014; 8:14:24 >
  • Burada bahsedilen bir çok makineyi incelemeye çalıştım.Öncelikle plakalar sabit mi yoksa çıkarılabilir mi konusunda karar verip indirgemek gerekiyor.Ben ızgara olarak da kullanılabilen bir makine arıyordum fakat elektrikli ızgarayı ayrı alacağım.Tost makinesini de sabit plaka almaya karar verdim.
    Bugün baberti arkadaşımızın önerdiği arzum ar 254 modelini inceledim.Beğendim açıkçası.Fakat bahsedilen arzum ar 225 modelini göremedim sanırım eski bir model.Kenwood hg400 ü de birkaç kez inceledim.O da güzel.Bu 3 modelden birini alacağım.Arzum ar225 modelinin de dökümleri ağırsa onu da tercih edebilirim.
    Arzum AR225- Arzum Ar254-kenwood hg400 bu 3 modelden hangisi tercih edilmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmat

Burada bahsedilen bir çok makineyi incelemeye çalıştım.Öncelikle plakalar sabit mi yoksa çıkarılabilir mi konusunda karar verip indirgemek gerekiyor.Ben ızgara olarak da kullanılabilen bir makine arıyordum fakat elektrikli ızgarayı ayrı alacağım.Tost makinesini de sabit plaka almaya karar verdim.
    Bugün baberti arkadaşımızın önerdiği arzum ar 254 modelini inceledim.Beğendim açıkçası.Fakat bahsedilen arzum ar 225 modelini göremedim sanırım eski bir model.Kenwood hg400 ü de birkaç kez inceledim.O da güzel.Bu 3 modelden birini alacağım.Arzum ar225 modelinin de dökümleri ağırsa onu da tercih edebilirim.

siz en iyisi ar-225'i de görün öyle karar verin...

• quote:

quote:

Burada bahsedilen bir çok makineyi incelemeye çalıştım.Öncelikle plakalar sabit mi yoksa çıkarılabilir mi konusunda karar verip indirgemek gerekiyor.Ben ızgara olarak da kullanılabilen bir makine arıyordum fakat elektrikli ızgarayı ayrı alacağım.Tost makinesini de sabit plaka almaya karar verdim.

Baberti;
    siz mutlaka görmüşsünüzdür:)
    Sizden bir fikir alayım.

• quote:

quote:

quote:

Baberti;
    siz mutlaka görmüşsünüzdür:)
    Sizden bir fikir alayım.

ar-225...

• Yalnız bu ürünü bulmak biraz zor galiba.Biraz araştırdım.Tedarik yüzünden de sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası.Bursa anatolliuma gidip bakmak istiyorum.
  • quote:

Yalnız bu ürünü bulmak biraz zor galiba.Biraz araştırdım.Tedarik yüzünden de sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası.Bursa anatolliuma gidip bakmak istiyorum.

istanbulda carrefour marketlerde bol miktarda var, fiyatı da 169 lira...bursada carrefour araştırın...
    ayrıca diğer mağazalarda mesela züccaciye, mutfak ürünleri, vs. mağazalarında da olabiliyor...
  • quote:

baberti hocam ben bu üç model arasında kaldım sizce hangisi Arçelik K-2369 TG veya Arçelik K-2369 B diğeri Kenwood HG400 nedersiniz hangisini tercih etsem. sadece tost için kullanılacak plakaların çıkıp çıkmaması önemli değil. yardımcı olursanız sevinirim
  • Annemler Rowenta KG63 model bir tost makinesi kullanıyorlar, made in W.Germany Alet bunca yıla rağmen harika çalışıyor, gücü 1.900W tostu da ızgarayı da çok güzel yapıyor.

Ben de maksimum 200 TL böyle bir ürün arıyorum fakat bulamadım, bir tek gözüme çarpan Delonghi CGH900 oldu, bu cihaz da biraz ufak ve 1.500W, ızgara için de uygun olur mu acaba? Bu ürünü kullanıp ızgarada, tostta sıkıntı yaşayan oldu mu arkadaşlar, veya genel olarak izleniminiz nasıl?
  • Cumartesi günü alışveriş merkezine gideceğim. Orda carrefour var.Ayrıca esseye de bakacağım.Panini grilli de görmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARGIÇ06

quote:

baberti hocam ben bu üç model arasında kaldım sizce hangisi Arçelik K-2369 TG veya Arçelik K-2369 B diğeri Kenwood HG400 nedersiniz hangisini tercih etsem. sadece tost için kullanılacak plakaların çıkıp çıkmaması önemli değil. yardımcı olursanız sevinirim

plakaların sabit olması sorun değilse kesinlikle kenwood hg400...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellguard

Annemler Rowenta KG63 model bir tost makinesi kullanıyorlar, made in W.Germany Alet bunca yıla rağmen harika çalışıyor, gücü 1.900W tostu da ızgarayı da çok güzel yapıyor.

Ben de maksimum 200 TL böyle bir ürün arıyorum fakat bulamadım, bir tek gözüme çarpan Delonghi CGH900 oldu, bu cihaz da biraz ufak ve 1.500W, ızgara için de uygun olur mu acaba? Bu ürünü kullanıp ızgarada, tostta sıkıntı yaşayan oldu mu arkadaşlar, veya genel olarak izleniminiz nasıl?

ızgara yapmayı da düşünüyoranız yüzey sıcaklığı yüksek makina lazım, bu konuda korkmaz a328 veya a329-05/a329-06 iyi, plaka yüzeyi 260 dereceye kadar çıkıyor...

• quote:

quote:

quote:

Peki hocam iki renk var beyaz olan Kenwood HG400 birde kırmızı olan Kenwood HG400 K diye geçiyor. özellik olarak birbirinden farkları var mı. yada fark varsa hangisini tercih etsem

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam iki renk var beyaz olan Kenwood HG400 birde kırmızı olan Kenwood HG400 K diye geçiyor. özellik olarak birbirinden farkları var mı. yada fark varsa hangisini tercih etsem

renk dışında fark yok ben çelik olanı tercih ederim daha sağlam duruyor, bazıları çelikte leke izleri kaldığından bahsediyor ki bence çok önemli değil...

• Aslında imkan olsa da makinelerin maksimum sıcaklıklarını ölçebilsek iyi olurdu, ben pek güvenmiyorum bu yazılan watt değerlerine ve ısılarının doğru orantılı olduğuna.
  • Kaç wolt tavsiye edersiniz..
    Arzm ar254 almayı düşünüyorum kullanan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece tost için, çok da büyük olmasına gerek yok. ne önerirsiniz. plakaları da çıksın tabi ki

bu nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: eymenemirbusra

Kaç wolt tavsiye edersiniz..
    Arzm ar254 almayı düşünüyorum kullanan varmı

ar-254, ar-225 veya ar-277...bunların üçü de iyi model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

sadece tost için, çok da büyük olmasına gerek yok. ne önerirsiniz. plakaları da çıksın tabi ki

bu nasıl?

http://www.arzum.com.tr/tost-makineleri/ar279-arzum-tostino-lux_812_21250

o da olabilir ama ar-254, ar-225 veya ar-277 modelleri daha kullanışlı...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.