< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (561. sayfa)

-
-
Arkadaşlar ocak üstü için hangi markaları önerirsiniz?
-
Daha önce Dokümix almıştım, ama kokusu, ağırlığı ve makinede yıkanamaması nedeniyle kullanamayıp temizlikçimize hediye etmiştim.
Çıkarılabilir ve yıkanabilir plakalı, sağlıklı, iyi bir model arıyorum. Büyük bir makineye ihtiyacım yok. 300 liralık model de olur, 700’lük de, yeter ki güzeli olsun.
Arzum AR 2023 ve Arnica Tostit Maxi uygun gibi gözüktü ama aralarında ciddi fiyat farkı var. Ne tavsiye edersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dokumix aldim. biraz once ilk defa kullandim ama ekmekler cok kotu yapisti. halbuki dun zeytinyagi ile guzelce yaglayip yarim saat bosta calistirmistim. tadi guzel ama
quote:
Orijinalden alıntı: kangaetemo
dokumix aldim. biraz once ilk defa kullandim ama ekmekler cok kotu yapisti. halbuki dun zeytinyagi ile guzelce yaglayip yarim saat bosta calistirmistim. tadi guzel amaZamanla yağa doyacak asla su sabun vurma fırça ve yağlı kağıt havlu ile temizle ayda 1 bide makinanın içine kağıt havlu kopar 4 5 tane ayçiçek yağa bandır kapat yağlı kağıt havlu içinde kalsın efsane oluyor plakaların yağa doyması açısından biz şuan yağ sürmeden köfte yapıyoruz biber patlıcan közlüyoruz. tam olarak 5 6 aydan sonra sıfır yağlama sıfır yapışma 😂😂 teflon granit alıp sağlıktan olmak yok evdeki tavaları tencereleride döküme geçirdik
bilgiller icin tesekkurler hocam, yapisanlari halledebilirsem eger dediklerinizi yapacagim
tel firca ile kazidim baya ama daha beter oldu sanki, artik dogaclama girecegim aksam eve donunce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 19 Ekim 2020; 17:20:17 >
her zaman az bi tereyağıyla yağla hem lezzet hem yapışmamazlık yapar şöle çatala ban ufak bi yağı alt üst gezdiriver
-
altini ustunu baya tereyaglayip temizleyebildigim kadar temizledim. umarim sorun cikartmaz yine
Bişey olmaz yağı emdikçe yağsız yapmaya başlıcan 5 6 aya plakalar yağa doyuyor 👍👍 zaten tost piştikten sonra 3 dk sürüyor makina sıcakken temizlik
Allah kimseyi tost makinesi seçmek durumunda bırakmasın😄 Geçen sene benim de kafam çok karışmıştı o mu bu mu diye. Çok ağır fazla uğraştırmayan yağlamayla vs uğraşamam diyenler kesinlikle döküm makine bakmasınlar bir süre sonra dolaba kaldırırsınız ve orada eskir gider. ( döküm makine kötü demiyorum herkesin işi değil diyorum). Hangi tip plakalı ( teflon, granit..) alacaksanız alın ancak kaliteli bir marka olmasına önem verin. Çünkü tost makinesi alırken yalnızca makineye değil plakalara da para veriyorsunuz ve ucuz bir makinenin kaliteli plakalı olma ihtimali yok. Ben bosch marka tost makinesi aldım ve bir yıldır kullanıyorum gayet kaliteli zaten plakaları elinize aldığınızda da kendini belli ediyor kimi markaların incecik ve hafif. Makinenin ısıtma performansı da gayet güzel ızgara yapmak isteyenler için elverişli ancak sonuçta bir tost makinesi ızgara için yok yüksek beklentilere girmemek lazım. Hepinize kolay gelsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar, dökümix'in dışındaki markaları araştırırken feris markasına rastladım. ev tipi cihazları oldukça güzel geldi bana. plakalarında bir tür kaplama var. bu nedenle oldukça pürüzsüz. bu marka hakkında bilgi rica ediyorum. kaplaması hangi maddeden ve gerçekten demir döküm ise, aluminyum döküm teflon kaplamalı makinelere alternatif olarak neden kimsenin dikkatini çekmiyor merak ediyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Dökümix dışında ev tipi döküm plakalı tost makinası yok mu arkadaşlar ? dökümix sabit plakalı olduğu için istemiyorum. arzum grandia plakaları döküm müdür ? var mı tavsiyesi olan ?
-
döküm ocak üstü alman lazım döküm zaten yıkanmaz yıkarsan küflenir tekrar yağla peçeteyle küfü akıtman lazım bunlar yıkanmıyor yağla tel fırça ile temizliyorsun plakaları çıkıyorsa benim bildiğim döküm demir döküm olmaz. teflon granit denilen sağlıksız malzeme olur
-
Bu 4'ünden hangisi daha iyi bilen var mı ? Veya 400 TL bandında alınabilecek en iyi cihaz ? Kızartmayan makinelerden usandık artık o nedenle en önemli kriterim iyi tostu iyi kızartması ve plakalarda sökülüp kolay temizlenir olursa süper olur.
Arnica Diamond
Korkmaz A329
Korkmaz A324
Arzum AR2025
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 6 Kasım 2020; 22:8:15 > -
güzel tost yemek istiyorsan demir döküm makina bakacaksın eskide değil marifet dökümde sanayide olsun tostcularda olsun hep döküm makina kullanılır
-
quote:
Orijinalden alıntı: glumernagüzel tost yemek istiyorsan demir döküm makina bakacaksın eskide değil marifet dökümde sanayide olsun tostcularda olsun hep döküm makina kullanılır
Tüm yollar dökümix'e çıkıyor. Burada en çok tavsiye edilen cihaz birkaç kez almaya yeltendim gözüme çok çirkin göründüğünden ve döküm plakalarında çok sayıda defolu ürüne denk gelenlerin yorumlarından dolayı duraksayıp alamadım. Başka döküm makine alternatifi var mı ev tipi daha şık daha kalitelisi ? Yoksa mecbur alacağım artık
Valla ben geçen sene bu kervana katıldım eşim temizlik hastası bi insan ona rağmen makineye aşığız iyiki almışız dökümixi ama şimdiki aklım olsa remta var biraz daha büyük onu alırdım evde yer yok diye dökümix aldık 😂😂 buda gayet iyi tost basıyor
Döküm tercih etmeyenler için, burada sıkça tavsiye edilen Arzum Tostit Maxi, Arnica AR2023 ve Arnica AR2025 arasında ne gibi farklar var, bilen birisi aydınlatabilir mi?
Arzum AR2023 diğerlerine göre epey pahalı duruyor, sebebi nedir? Ürün açıklamalarından anlaşılmıyor.
11.11 arifesinde bilgi paylaşan olursa çok mutlu olurum.
Selamlar, dolanırken denk geldim. Nasıldır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arzum AR2027 aldım kırmızı olandan N11 de 389 TL bir de kupon kullandım 345 e geldi.
Sonra Amazon fiyat düştü 340 TL şuan almak isteyen alsın. 5 Lira için sipariş iptal etmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X