Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.689
Cevap
226
Favori
1.582.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dökümix tost için çok iyi ancak plakalar sabit yani makinede yıkama şansınız yok ...
    bütçeniz civarında ve plakaları çıkarılabilen modeller;
    -homend 1314
    -korkmaz a-328
    -korkmaz a-328-05
    -hotpoint-ariston cg-200
    -arnica tostit maxi
    -arzum ar-2025 kantintost
    -karaca biogranit tost makinesi
    ...
    not: tost makinesi plakalarının bulaşık makinesinde yıkanması önerilmez ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Mayıs 2018; 0:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

dökümix tost için çok iyi ancak plakalar sabit yani makinede yıkama şansınız yok ...
    bütçeniz civarında ve plakaları çıkarılabilen modeller;
    -homend 1314
    -korkmaz a-328
    -korkmaz a-328-05
    -hotpoint-ariston cg-200
    -arnica tostit maxi
    ...
    not: tost makinesi plakalarının bulaşık makinesinde yıkanması önerilmez ...
    Sabit olmasının ne gibi dezavantajları olur ? Dökümix alsak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 6 Mayıs 2018; 9:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Mini tost makinası olarak en iyi ürün hangisidir? Ağırlıklı olarak ekmek, poğaça ısıtmak, nadiren tost yapmak için kullanıyorum. Önceliğim yer kaplamaması ve dayanıklı olması.

Ne önerirsiniz?
  • ilk mesajınızda "bulaşık makinasında temizlenebilen" demişsiniz ya, işte sabit plakada bunu yapamazsınız ...
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    - vestel v-brunch 1000 kırmızı
    - arçelik k-2370
    - korkmaz a-305 vertex
    - korkmaz a-309 vertex (ekstra waffle plakalı)
    - kenwood sm-650 (ekstra waffle plakalı)
    - homend 1307 (ekstra waffle plakalı)
    - tefal break time
    ...
    bazıları piyasada bulunmayabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ilk mesajınızda "bulaşık makinasında temizlenebilen" demişsiniz ya, işte sabit plakada bunu yapamazsınız ...
    😂Onun dışında başka sorunu yoksa dökümix alalım madem

• doğru seçim ...
  • merhaba, uzun zamandır tost makinesi arayışındayım. henüz alamadım istediğim makinayı ama eski makinemi artık kullanmayacağım, plakalarını deforme olduğu için attım ama yeni plaka takılarak kullanılabilir. aramızda öğrenci ihiyacı olan varsa iş görür atmaya kıyamadım. fotoğraflar ekte yer alıyor ihtiyacı olan ve elden alabilecek olan varsa bana ulaşabilir ücretsiz alabilir.
    (istanbul/küçükçekmece)

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• Merhabalar;
    Uzun zamandır tost makinesi arıyoruz. Birkaç ay önce sinbo nun bir modelini aldık. Fakat ekmeği kızartmadığı ve oldukça geç ısındığı hatta ısınmadığı için iade ettik ve sonrasında araştırma yapmaya karar verdim. Araştırdıkça daha çok kafam karıştı. Tost makinesi almak bu kadar zor olmamalı ama benim için işkenceye dönüştü okuduğum olumsuz yorumlardan dolayı:/ Sizin yazılarınızı da takip ediyorum ancak çok kararsız kaldım ve bu kararsızlıktan aylardır evde tost yiyemiyoruz:) ev halkı da kızgın eski makineyi attım çünkü:/
    Dökümix en sağlıklısı biliyorum fakat malesef onun temizliği bizim için güç. O nedenle plakaları çıkarılabilen ve makinede yıkanabilen, hızlı ısınan, ekmeği kızartan, bir kere de fazlaca tost yapabileceğimiz, kilit sistemi olan, plakaları dayanıklı ve sağlıklı olan (granit, döküm, seramik, teflon?) bir tost makinesi arıyoruz. (Çok şey istiyoruz farkındayız:)
    Tefal, Korkmaz ve Arzum'un bir kaç modeli arasında kaldım. Bütçemiz en fazla 300 TL.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

• Derusch D kullanıcısına yanıt
    DÖkümix'in temizliğinde bir sıkıntı yok, kolay. Bulaşık fırçasıyla (sık ve sert kıllı olsa daha iyi olur) kolayca temizleniyor. En son dün sabah tost yaptık. 2-3 yerden kaşar akmış, plakaya. Tostları aldıktan sonra, makine soğurken ama iyice soğumadan hala sıcaklığı varken bıçağın sivri ucuyla plakaya yapışmış yanmaya dönmüş kaşarları kaldırdım, hemen kolayca çıktı. Kazımaya uğraşmaya gerek yok. Sonrada fırçayla kalan ekmek kırıntılarını aldım. Hepsi 1-2 dakika, peynirler akmasa daha da kısa. Peynirin yapışması, çıkartamama gibi bir sorun yok yani.
    Ama tercih sizin tabiki.
  • aycanata kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgi için. Ancak bu 1- 2 dklık işlemin bizim evde pek yapılmayacağını biliyorum malesef:( o yüzden daha pratik bir şey istiyoruz.
  • merhaba başta @bayberty hocam ve bu sayfaya emeği geçen değerli tostseverler

delonghi 1012-1020 almayı düşünüyorum çoktandır takip ediyorum sayfayı dökümix ten buraya kadar çıktık (170tl -> 800 tl )

delonghi nin plakaları pahalı oluryor demiştiniz ama biraz araştırdım plakaların kaç tl olduğunu bulamadım. bilginiz var mı?

1012 modeli 850 tl civarı
    1020 modeli 1200 tl ye satılıyor.

bir de bu üründe ne gibi şikayetler iletildi size pek bulamadım şikayet.

plakalar dayanıklı mıdır? çizilme vs çabuk olur mu?

bir de breville 250ex düşünüyordum ama plakalara birşey olması durumunda komple değiştirmek gerektiğini düşünerek vaz geçtim bilmiyorum doğru mu düşündüm si ne dersiniz?

• afanesavo A kullanıcısına yanıt
    selam,
    eski cgh-900 modelinin plakaları 120, korkmaz a328/329 serisinin 60 liraydı, bu durumda 1012-1020 modellerinin plakaları 200 civarı olabilir ...
    1020'de ekstra plaka dışında 1012'den fazla bir şey yok, 1012 daha iyi bir seçenek ... plakalarıyla ilgili şikayet yazılmadı ...
  • Tekrar merhaba;
    Bayberty hocam bize de yardımcı olabilir misiniz acaba? Kurtarın bizi şu kararsızlıktan:(

Teşekkürler. İyi geceler.

@Bayberty
  • Derusch D kullanıcısına yanıt
    selam,
    şunları inceleyin gerekirse yarın devam ederiz ...
    -homend 1314
    -korkmaz a-328
    -korkmaz a-328-05
    -hotpoint-ariston cg-200
    -arnica tostit maxi
    ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler:)
  • Arzum AR227 ile Homend 1316 arasında kaldım bu civarlarda daha iyisi var mı hangisini tavsiye edersiniz?

www.hepsiburada.com
    Arzum AR227 1800W Marino Izgara Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/arzum-ar227-1800w-marino-izgara-tost-makinesi-p-MTAR227?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Homend Toastbuster 1316 Tost Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/homend-toastbuster-1316-tost-makinesi-p-HBV000009JICV?magaza=Hepsiburada

• eren5361 E kullanıcısına yanıt
    ar-227 daha iyi, 110 lira fiyat makul ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

Amazon.de den 930TL ye mal olan 1020D modeli bugün elime ulaştı. İlk tostumu yaptım. Daha önceki tefale göre daha çıtır bir tost oldu.

1012d den farklı olarak bir er plaka fazla. 1030d modelindeki waffle plakaları amazon.com da 60$ a satılıyor. Waffle için bir ara onuda almayı istiyorum.

Gg de 1012d modeli 889TL. Ara ara çıkan 500TL üzerine %6 kazananlar klubu indirimi ile dahada uyguna alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 9 Mayıs 2018; 19:58:6 >

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.