Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.583.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun güle güle kullanın, gerçekten de güzel duruyor ...

@fgumus72
  • Hayırlı olsun dolap altlarına gizli LED şerit aydınlatma şart o mutfağa 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler aslında iki tane spot aydınlatma var. Dediginizi dikkate alacam.

• Morhipo da homend 1314 tost makinesi 319 tl ye geliyor

• essenso-neogranite-glass-sandwich-grill-izgara-ve-tost-makinesi

Merhabalar tost makinesi almayı düşünüyorum.Yukarıdaki makine nasil sizce, kullanan var ise yorumlarsa sevinirim.
    Teşekkürler

• niko28 N kullanıcısına yanıt
    plaka sabit, üst kapak stabil değil, pek tavsiye edilecek bir model değil ...
    daha başarılı bir makine olarak Midi Panini modelini düşünebilirsiniz ama biraz küçük ...
    GittiGidiyor
    Essenso Panini&Grill Neogranite Edition Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/essenso-neogranite-midi-panini-grill-izgara-ve-tost-makinesi-1200-w-315140056

@niko28

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bunu aldım diğerini iptal ettim.
  • niko28 N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • Merhabalar.

Başımdan 2 defa geçen Homend macerasını sizlere aktarmak istiyorum.

../03/2017 tarihinde Morhipo üzerinden Homend 1304 Tost Makinesi aldım. Ürün elime ulaştı aman Allah'ım birde ne göreyim tost makinesinin sağlam bir tarafı yok. Kutusu paramparça, kutu üzerinde birden fazla seri numarasına ait stickler filan var. Zaten kutuyu görmemle outlet ürün geldiğini anlamam bir oldu.

Neyse açtık ürünü. Aynı kutu gibi üründe paramparça. Tutma kolları boyalı, 180 derece düğmesi bozuk ve bu yüzden makine 90 derece açıyla durmuyor. Plakaların arkaları pas. Ürünün üst kısmı komple defolu, çizikler göçükler vs her şey var. Yani tamamen haşat halde bir ürün geldi. Geri aide ettim.

07/11/2017

Umut fakirin ekmeği derler ya yine dayanamadım Vodafone kampanyası ile bu sefer Homend'in kendi sitesinden satın aldım. Allah var dedim gene outlet gelecektir ama "belki" kendilerine çeki düzen vermişlerdir dedim. Yani tekrar stoklardayız, yenilendik filan dedim herhalde yeniden üretime geçtiler. Verdik siparişi. Ürün geldi on numara. Hiç bir eksiği yok gibi gözükürken tahmin ettiğim gibi outlet geldi makine ve üst kısmında çizikler vardı. Arka kısımdaki kabloyu koruyucu tel büklüm büklüm ezilmişti. Neyse dedim göz ardı ettim bişi olmaz dedim. Makineyi test ederken plaka çıkarma düğmesi tutukluk yaptı. Ne yaptıysam plakayı çıkaramadım. Plaka çıkarma tuşu kilitlendi. İçeri giriyor çıkmıyor, çıkıyor girmiyor öyle değişik bir olay halini aldı. En son tamam dedim bu kadar Homend macerası yeter! Bugün para iadesi istedim sonucu bekliyorum.

Yani öz olarak şunu söyleyebilirim Homend'in kendi sitesinde satılan "Homend Grillant 1304 Tost Makinesi" outlettir. Piyasada ki çoğu üründe öyledir büyük ihtimalle. Bundan sonra bu firmadan ürün alır mıyım bilmiyorum ama alırsam da ekstra dikkat edeceğim.

Bilgilerinize sunarım.

EDİT: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLSouL -- 24 Kasım 2017; 17:2:32 >

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    selam,
    homend 1304 modelini listeden çıkardım ve ilk sayfaya uyarı ekledim, umut edelim ki homend yetkilileri burada yazılanları okuyordur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    homend 1304 modelini listeden çıkardım ve ilk sayfaya uyarı ekledim, umut edelim ki homend yetkilileri burada yazılanları okuyordur ...

Uyarı eklemeniz iyi olmuş hocam. Biz kandık diğer insanlar kanmasın.

Şimdi bana yeni tost makinesi lazım haliyle :)

Arzum 2020 Tost Makinesi = 190 TL

Arzum 2019 Tost Makinesi = 199 TL

Sadece bu ikisi arasında renk farkından dolayı 10 TL oynuyor. Sizce bu makineler nasıldır?

Arzum Ar2001 Tost Makinesi 209 TL'ye de bu ürünüde var Arzum'un. Farkları sanırsam granit plaka olmaları. Diğerleri ise granit kaplama. Ama sitesinde 3 makine içinde granit kaplama yazıyor aradaki fiyat farkına değer mi?

Ek olarak;

Karaca Biogranit Tost Makinesi = 280 TL

Bu makinenin de acaba teşhir olarak gelebilme ihtimali var mı? Artık hiç güvencem kalmadı diyebilirim.

Bu fiyat aralıklarında önceliğim Arzum olmakla beraber ne dersiniz iş görür mü? Sizin tavsiyelerinize de baktım ama yinede sormak ve bilgi almak istiyorum :)

Teşekkürler.

arzum 20xx serisinin hepsi aynı ama benim en beğendiğim ar-2001 ...
    karaca fena değil ama 280 çok para ...
    size hotpoint cg-200 önereyim biraz inceleyin, diğerlerinden daha oturaklı bir makine, plakalar çift yönlü kullanılabiliyor ...
    Hocam tesekkur ederim. Tavsiyeniz uzerine 210 TL'ye Arzum Ar2001 aldim :)

hayırlı olsun ...

@MoRTaLSouL
    Tesekkur ederimm :))

• urun.n11.com
    King P 625 Maxima Izgara Ve Tost Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/king-p-625-maxima-izgara-ve-tost-makinesi-P43890205

merhabalar bu tost makinesini kullanıyorum
    ama ızgaraların zamanla bazı yerlerde ki seramik kaplaması yok oldu.
    bunun için yeni ızgara almak istiyorum
    ızgara alabileceğim bir link verebilecek var mı
    şimdiden teşekkürler

• Ryner kullanıcısına yanıt
    yedek plakalar yetkili servislerde bulunur ...

@Ryner
  • Güzel bir ürüne benziyor, sanırım indirimde
    www.amazon.com
    Amazon.com: Breville BSG600BSS Panini Press, Silver: Kitchen & Dining
    https://www.amazon.com/gp/aw/d/B06XK7GBM6/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Düzeltme, ürünün voltajı Türkiye'ye uyumlu değilmiş. BU tarz ürünüleri Amazon.de den bakmak gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 26 Kasım 2017; 1:15:24 >

• 2 tostluk, sabit düz plakalı, ısı kademesi olmayan bir model, eskiden BREVİLLE 540EX modeli vardı onun küçük versiyonu gibi ...

@ilker67
  • Bu ürünü burada kullanamazsınız 120v için üretilmiş aman almasın kimse sakın!!!
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.