Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.697
Cevap
225
Favori
1.584.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    a329-05'in fiyatı internette baktım (akakçe), 200 civarı hatta altında bile var kargo dahil yani 300 civarı değil...
    plakaların tıkırtı yaptığı doğru, gövdesi de a-328 kadar sağlam hissi vermiyor...
    seramik ve granit meselesi muamma, bir taktik mi yoksa gerçek mi meçhul...
    cgh-900c gövde olarak a329-05'ten daha iyi, ancak seramik dedikleri (o da meçhul) kiremit renkli plakaların arka yüzleri çıplak alüminyum sanki ucuza kaçmışlar...halbuki kendi sitesinde plakaların iki taraflı kullanıldığı görülüyor, pazarlama taktiğine girip onu opsiyona çevirmişler isteyen parayla alsın gibisinden...plakaların fiyatı çift olarak 120 imiş bence pahalı, korkmazda 60 lira...
    king p-625 oturaklı ve sağlam bir makine ancak plakalar ince, ayrıca farklı bir ısıtıcı sistemi var kenarlarda yetersiz kaldığını söyleyenler oldu...
    vel'hasıl-ı kelam; şöyle adam akıllı her şeyiyle tam bir tost makinesi yok piyasada, breville hakkında bile şikayetler gelmeye başladı...
    bu nedenle çok bütçe ayırmaya gerek yok bence...arzum ar-225/ar-254 veya kenwood hg-400 bile yeterli olabilir, arzumlar 150'lere kenwood 120'lere düşüyor kampanyalarda...tost makinesi için limit 200 olmalı onun üstüne gerek yok...ben breville 800gr için 350'yi göze almıştım ama ondan da vazgeçtim görsem o fiyata almam sanırım...
    uzun bir cevap oldu ama sayenizde diğer üyelere de fikir verir diye düşündüm...

@Cash Money

• tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    Delonghi hakkında pek bir bilgim yok, fiyatı uygun gördüğüm için paylaşmak istedim. Yurtdışında beğenilen bir model diye biliyorum delonghiyi, fakat ızgarada iyi olacağını sanmıyorum.

Sağlık açısından seramik iyide, tost makineleri tam seramik değil. Delonghi büyük bir ihtimal alüminyum döküm üstü seramik kaplama. Şu an korkmaz a329 kullandığımdan biliyorum, o seramik kaplama zamanla soyuluyor veya sert bir yere hafif bir sürtmeden dolayı soyulabiliyor ve altındaki alüminyum tabaka gözüküyor. Nazik kullanmak lazım. Yalnız yapışma yapmadığı için seramik tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 2 Mayıs 2015; 16:25:04 >
  • hepsiburada'da 289 lira korkmaz hocam aratıp ilk linke baktığımda orası çıktı Korkmaz'ın sağlam olmaması cidden düşündürüyor insanı Delonghi için kendi sitesinde döküm yazıyor ama tam olarak içerik nedir belli değil. Seramik hakkında şimdiye kadar olumsuz bir yorum görmedim erken aşınması ve çok hassas olması dışında ama granit hala muamma herşeyden önemlisi delonghi'nin plakaları gerçek seramik mi bu çok önemli bir konu. Delonghi için kullanıcı arkadaşlar plakaları hakkında biraz detay verseler belkide sorunlar çözülecek sonuçta birçok insan bu makineyi almayı düşünüyor. King içinde sağlam üründür diyemedik. Haklısın hocam dört dörtlük bir makine yok benim psikolojik sınırımda bir tost makinesi için 200 lira ve delonghi'ye daha sıcak bakıyorum plakaların değişmesi sebebiyle temizlik açısından kolaylık sağlıyor kenwood'a göre. Sizde breville'den vaz geçtiğinize göre hangi ürüne sıcak bakıyorsunuz sizce hangi ürünü alsak en tatminkar olur bu düşündüğümüz birkaç üründen? Ben delonghi'ye sıcak bakıyorum ama plaka hakkındaki söylemleriniz beni düşündürüyor çok mu cidden almaya değmez mi ?

Genel olarak siz korkmaz'dan memnun musunuz plakalar ne kadar dayanıklı? Plaka soyulunca değiştirdiniz mi ne kadara patladı size yeni seramik plakalar ? Zaten plakaların tam olarak ne olduğunu bilmememiz bizi düşündürüyor dediğim gibi ben sağlıklı olduğu için seramik düşünüyorum teflon kullanma taraftarı değilim. Delonghi içinde tam olarak plaka durumunu öğrensek iyi olacak kendi web sayfasında döküm yazıyor ama tam içerik yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Money -- 3 Mayıs 2015; 4:10:41 >

• Bizim naçizane önerimiz
    214 tl lik fiyatıyla kargo dahil olarak öneririm tamamen döküm plakalar ve bence seramikten daha sağlıklı ayrıca küçük bir indirim yapma şansımız daha var

• Cash Money C kullanıcısına yanıt
    Pişirme tabakalarınız çok kaliteli. Bence pazarlık yaparak, keendi plakalarından ALIN. BAŞKA SERVİSLERDEN DE FİYAT ALIN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    uzun süredir taşhan ocak üstü emektarımı kullanıyorum...evdeki korkmaz a-321 maxi zaten eski nesil, bu tipleri kesinlikle tavsiye etmem hangi marka olursa olsun farketmez...

"çok çok çok" ihtiyaç olursa korkmaz a-328 ile yanına yedek beyaz seramik (a-329-05) plakalardan düşünürdüm...bayisinden a-328 + yedek plakalar toplamda 250 lirayı aşmam, yıllarca plaka derdim olmaz dönüşümlü kullanırım...

diğer seçenekler;
    arzum ar-225 / ar-254 / ar-218
    kenwood hg-400
    king p-625 / p-626 vita
    homend 1304
    fayrinoks dökümix
    Korkmazdan genel olarak memnun sayılırız. Plaka soyulması öyle pek sorun edilcek bişi değil aslında, dikkatli kullanıldığında hemen soyulacağını sanmam. Annem silerken mermerin üstüne falan koyduydu öyle soyulduydu azcık . 1 yıldır kullanıyoruz daha 2-3 yıl en azından gideceğini düşünüyorum plakaların, pek fazla soyulma yok zaten. Korkmaz seramik kaplama olsada bence 200 tl yi haketmiyor, onun yerine delonghi daha iyi olabilir.

Ayrıca bir tost makinesi için 200 tl fazla. Şu an tost makinesi almış olsam 130-140 arasına Cucinox 42041 modelini veya uygun fiyata bulursam homend 1304 modelini düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 3 Mayıs 2015; 13:19:38 >
  • @lordford50

Hangi ürün için yazdınız hocam delonghi mi anlayamadım.

@baberti

bahsettiğiniz üründen bendede var ama yıllardır kullanmadım nasıl bir durumda bilmiyorum dolabın ücra köşelerinde. Yinede kaliteli bir tost makinesinin lezzetini verdiğini düşünmüyorum. O yüzden arayışa devam Ürünleri canlı görmemiş olsamda delonghi biraz daha şık görünüyor ve beni kendine çekiyor korkmaz'a göre nedense bilemedim . Aslında delonghi kullanıcıları ürünün plakaları hakkında kullanıcı yorumu yapsa olumlu birşeyler görsem düşünmeden delonghinin seramik plakalı modelini tercih edeceğim. Sanırım sizde delonghi'yi tercih et diyemiyorsunuz korkmazdan yana gönlünüz anladığım kadarıyla. Kararsız kalmak iyi ürünü tercih etmeye çalışmak yorucu olmaya başladı artık alıp kurtulmak lazım

@MaxAurilius

Anladım hocam özetle dikkatli kullanmakta fayda var yani Korkmaz kullanıcı olarak ürünün çok kaliteli olmadığını söylemeniz zaten uzaklaştırıyor beni üründen delonghi için zaten baberti hocam malzeme kalitesi için iyi yorumlar yapmıştı sadece plakaların kaplaması güven hissi vermedi şeklinde bir yorum yapmıştı yoksa plakalar içinde biraz güven verse seramik plakalı olanını sipariş geçeceğim. Cucinox markasını daha önce hiç duymadım ve kullanmadım homend türk malı fakat ikiside teflon plakalara sahip ben şansımı seramikten yana kullanmayı düşünüyorum. Forumda delonghi alan arkadaşlar oldu ama hiçbiri olumlu olumsuz dönüş yapmadı gördüğüm kadarıyla aldıktan sonra kayboldular keşke fikir veren olsaydı ben dahil birçok insana faydalı olurdu diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cash Money

Öncelikle bu güzel konu için teşekkürler ve selamlar...
    Evimdeki Arçelik K-2367 TG Inox tost makinemin pişirme tabanının çizilmesi ile kullanmayı bıraktım servise ulaştım yenisini almak için ama alt ve üst 40'ar liradan 80 lira olunca biraz kızdım açıkcası bu fiyat politikası karşısında ve arçelik dışında bir tost makinesi arayışına girdim. İlk sayfa ile birçok sayfaya göz attım okudum açıkcası gözlerimde yoruldu. Önceliğim evim için sağlıklı bir tost makinesi almak ve değiştirilebilir plakalı düşünüyorum temizlik açısından artı döküm tabanlı düşünüyorum fakat döküm olanlar sanırım PTFE kaplı ve ben teflondan uzak durmak istiyorum bu isteklerim ışığında nasıl bir makine önerirsiniz? İlk sayfadan ve forumdan edindiğim bilgi çerçevesinde breville benim için fazla maliyetli özellikle haftada bir iki defa tost yapacağımı düşünürsek 800gr hem büyük hem pahalı bgr200ex'i 250liraya alanları okudum fakat şuan 350-400 civarında ve pahalı yoksa 250liraya düşünebilirdim tabanı değişmesede. Kenwood hg 400 ise hem teflon hemde değişmeyen plakaları ile tarafımdan eleniyor. Delonghi CGH900 üzerine yoğunlaşmaya başladım bu markayı daha önce ne kullandım nede servisi hakkında bilgim yok makineyi önerenler var fakat satın alan kişiler genelde foruma dönüş yapmamış kalitesi konusunda çok geri dönüş okuma şansım olmadı belkide gözümden kaçmış olabilir. Izgara özelliği sayesinde arada sırada belki birkaç defa tavuk falan yapabilirim. Özetle bana hangi makineyi önerirsiniz? 200 liradan fazla harcamayı psikolojik olarak istemiyorum fakat düzgün bir ürün için üzerine çıkabilirim. Son olarak baberti hocam Delonghi CGH900 modelini öneriyorsunuz fakat seramik modeli için kaplaması için pek iyi görünmüyor demişsiniz diğer cgh900 modeli PTFE kaplı sanırım seramik modeli tercih edilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Arçelik makinem için söylemişsiniz mesaj biraz eski olunca ondan bahsettiğinizi tahmin edemedim. Servisin elinde yok hocam merkezden istemeleri gerekiyor ve fiyat için yanlış hatırlamıyorsam bize gelişi 35 lira falan gibi birşey söylediler merkez yedek parça fiyatını yüksek tutmuş. pazarlık şansım yok. Ama makine yeni bir sıkıntısı yok artı bu ürünlerin fason üretildiğini duymuştum aynı benimkinin kasasında başka markalarda bir tost makinesi var mıdır diye düşünüyorum gözüme çarpmadı hiç eğer görseydim o markanın servisinden de almayı planlıyordum. Anlayacağınız kararsızım
  • Herkese merhaba Delonghi CGH900C alıp da şusu kötü bundan memnun değilim diyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 4 Mayıs 2015; 13:41:15 >
  • merhaba

morhipodan aldıgım delongi cgh900 siparişi iptal edildikten sonra şimdide n11 den şansımı deniyorum ins. gelir

fiyat olarak daha uyguna geldi

%11 anneler gunu indirimi + 50 tl tictoc hediye çeki ile beraber sadece 118tl kargo içinde ( kredi kartı 6 taksit ) şeklinde aldım

link

www.n11.com
    Delonghi Cgh900 Izgara Tost Makinası - n11.com
    http://www.n11.com/delonghi-cgh900-izgara-tost-makinasi-P29638889

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider07 -- 4 Mayıs 2015; 16:02:11 >

• Baberti,

Formda üst düzey bilgi ve tecrübeye sahip birisi olduğunuz için sizden bir ricam olacak, ben size kısa bilgileri yazayım siz önerilerde bulunursanız sevinirim ;

- 3 Adet alacağım (Anneler Günü İçin)
    - Ort. 150-200 TL
    - Plakalar çıkarılabilir
    - Kolay kırılmayacak (2 annelerinde tost makinesi elimde kaldı )
    - Evimizdeki beyaz eşyalar Arçelik marka olduğu için, Arçelik markası biraz daha ön planda olabilir.
    - Tavsiyelerini okudum, Arçelik K 2369 B ile Arçelik K-2369 TG arasında ne gibi farklar var.
    - Arçelik K 2369 B modeli 125 TL civarında olduğu için biraz daha gözüme güzel gözüküyor

Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: alimucurlu

Baberti,

Formda üst düzey bilgi ve tecrübeye sahip birisi olduğunuz için sizden bir ricam olacak, ben size kısa bilgileri yazayım siz önerilerde bulunursanız sevinirim ;

- 3 Adet alacağım (Anneler Günü İçin)
    - Ort. 150-200 TL
    - Plakalar çıkarılabilir
    - Kolay kırılmayacak (2 annelerinde tost makinesi elimde kaldı )
    - Evimizdeki beyaz eşyalar Arçelik marka olduğu için, Arçelik markası biraz daha ön planda olabilir.
    - Tavsiyelerini okudum, Arçelik K 2369 B ile Arçelik K-2369 TG arasında ne gibi farklar var.
    - Arçelik K 2369 B modeli 125 TL civarında olduğu için biraz daha gözüme güzel gözüküyor

Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim..

arçelik k-2369-tg'nin üst kapağı daha ağır ve genel olarak daha sağlam gibi ancak uzun vadede bağlantı kolları gevşeyebilir ve plakaları eski nesil...b modeli zaten hafif ve gevşek yapısıyla ancak o kadar para eder...

plakaları çıkanlar arasında uzun vadede bağlantı kolları laçkalaşmayacak model sayısı fazla değil...delonghi cgh-900, essenso panini grill tost ve king p-625 ilk akla gelenler...

daha sağlam yapılılar sabit plakalı modellerdir...örnek olarak; arzum ar-225, ar-254, ar-218 (küçük model), kenwood hg-400 ve demir döküm plakalı fayrinoks dökümix modellerini sayabilirim...

• Bazı noktalar karışık... Yani kalite kıyaslamasını + , - , ve parmak smileyine göre yapamıyorum.. Ürünler aynı gibi genel olarak, hiçbirini tavsiye etmemenize rağmen eski tip modellerde değerlendirme yapmışsınız.

Bi de tam aradığım model olan Arnica Tostit hakkında bilgi yok. Ya o ya da Kenwood Hg-400 arasından fiyata göre hangisi önerilir? Biri 100'e biri 120'ye malolacak zaten aşağı yukarı fiyat farkı da yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

merhaba

morhipodan aldıgım delongi cgh900 siparişi iptal edildikten sonra şimdide n11 den şansımı deniyorum ins. gelir

fiyat olarak daha uyguna geldi

%11 anneler gunu indirimi + 50 tl tictoc hediye çeki ile beraber sadece 118tl kargo içinde ( kredi kartı 6 taksit ) şeklinde aldım

link

ürün geldi arkadaşlar sorun yok gayet güzel tost yapıyor afiyetle yedik izgara özelligini henuz denemedim

plakalar kaliteli seramik için fazla para vermeye gerek yok bence yine de siz bilirsiniz

• Merhabalar,
    İşin ehli arkadaşlardan şu iki ürüne yorum ve karşılaştırma bekliyorum, anneler gününe özel %20 indirimi de var.

1. Homend Toastbuster 1313 Tost makinesi
    www.homend.com.tr
    Homend, Serving life.
    http://www.homend.com.tr/toastbuster1313.asp

Delonghi CGH900 Izgara Tost Makinası
    2.
    www.n11.com
    Delonghi Cgh900 Izgara Tost Makinası - n11.com

• arçelik k-2370
  • Güzel günlerde kullan
    Benim CGH900 de kargoda ve öğleden sonra teslim edecekler. Yarın sabaha Tost var kahvaltı da yani
    İlk çalıştırmada silip temizlemeden başka bir yapılıyor mu? Yani Plakaların özellikleri vb. için...
    Özellikle baberti arkadaşımızın bir önerisi var mıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Bazı noktalar karışık... Yani kalite kıyaslamasını + , - , ve parmak smileyine göre yapamıyorum.. Ürünler aynı gibi genel olarak, hiçbirini tavsiye etmemenize rağmen eski tip modellerde değerlendirme yapmışsınız.

Bi de tam aradığım model olan Arnica Tostit hakkında bilgi yok. Ya o ya da Kenwood Hg-400 arasından fiyata göre hangisi önerilir? Biri 100'e biri 120'ye malolacak zaten aşağı yukarı fiyat farkı da yok..

eski tip tavsiye etmiyorum listede görüldüğü gibi istisna iki model var onlar tasarım olarak biraz farklı ve melez yapılarıyla bir adım öne çıkıyorlar...
    ucuz oldukları için eski tip almakta ısrar edenlere "tavsiye etmem ama illa ki ucuz diye alacaksanız şu modeller fena değil" diyorum, eski tiplerle ilgili tavsiyem bu yönde...

arnica tostit ile kenwood hg-400 arasında kalan ben olsam kesinlikle kenwood derim, üst kapak daha ağır ve bağlantı kolları sağlam...arnicanın üst kapak hafif ve gevşek yapılı...

not: ilk sayfaya kısa bir açıklama ekledim (eski tiplerle ilgili modeller kısmına)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Mayıs 2015; 14:38:40 >

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.