Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.659
Cevap
226
Favori
1.565.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler öncelikle incelemelerin için.

Döküm olanlar kendi doğal renkleri mi, bilebiliyor muyuz?

Seramik olanlar, gerçek seramik mi, yoksa bazı ucuz tencerelerde olduğu gibi beyaz boyayı seramik diye mi gösteriyorlar

Sağlık açısından hangileri öne çıkıyor acaba dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azoss -- 9 Ağustos 2013; 7:47:33 >
  • ben bu iki model arasnda kaldım korkmaz 170 tl

king maxima 149

maximayı gördüm malzemesi kaliteli duruyor şuanda indirimde . ikiside seramik kaplama(bu ara seramik kaplamaları öneriyorlar). ızgara içinde kullanacaım hangisini tavsiye edersiniz

ya da ikisinide sallayım a302 bulursak yukarda arkadaşın yazdığı gibi 200 tl civarına onumu almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 9 Ağustos 2013; 22:50:36 >

• @azoss @Blue_Knight

korkmaz a310 hiç yakından görmedim, fotoğraflardan bakarak yorum yapmak doğru değil ama ilk izlenimim iyi değil...

king p625 sağlam bir tasarım, ancak plaka seramik kaplaması pek iyi değil ve plakalar çok ince...ayrıca plakalar gövde içine gömülü olduğundan ızgarada sorun olabilir, yağ haznesi var ama tahliye kanalı nerede anlamadım, eğer plakanın altından akıyor ve yağ haznesine gidiyorsa pek temiz bir yöntem gibi görünmüyor...

korkmaz a329-05 ve 06 modellerinin seramik kaplamaları daha iyi, plakalar daha büyük, kalın ve kaliteli, tahliye kanalları daha iyi...a328 de aynı, plakalar seramik değil ama kaliteli...ayrıca bu modellerin tanıtım bilgilerinde yüzey sıcaklıklarının yüksek olduğu yazıyor, yani ızgara için aranan bir özellik...

ızgarayı da düşündüğümde benim tercihim a329-05/06 veya a328 olurdu...

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ...

• teşekkürler cevap için korkmaza yöneleyim o zaman. peki a302 durumu için ne diyorsunuz arkadaşlar 207 tl ye kadar alındığını yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 9 Ağustos 2013; 23:37:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

teşekkürler cevap için korkmaza yöneleyim o zaman. peki a302 durumu için ne diyorsunuz arkadaşlar 207 tl ye kadar alındığını yazmış

a302 seramik değil ama çok iyi bir model, yükseklik ayarı da var...tutma kolları, gövdesi ve plakaları gerçekten kaliteli...o fiyata kaçmaz...

ızgaraya meraklıysanız şu konuyu da inceleyin...
    donanımhaber forum
    ***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** » Sayfa 1 - 34
    http://forum.donanimhaber.com/m_78705928/f_//tm.htm#78705928

• bu fiyata blursam alacağım yoksa dediğiniz diğer modeli sanırım korkmaz bu işte iyi cevaplar için teşekkürler. ızgaraya yeni merak saldım diyelim(yapma açısından)
  • BUGÜN KİNG P-625 MODELİNİ İYİCE İNCELEDİM, YAĞ KANALI ARKA TARAFTA YANİ GÜZEL...
    PLAKALAR BİRAZ DAHA KALİTELİ OLSAYMIŞ SÜPER OLACAKMIŞ ASLINDA...
    TUTMA KOLLARI VE BAĞLANTI NOKTALARI ÇOK SAĞLAM...
    F/P ORANI ÇOK İYİ...

ESSENSO PANİNİ GRİLL TOST MAKİNASI DA İNDİRİME GİRMİŞ, KALİTELİ BİR ÜRÜN...165 LİRA...KUTUDAN IZGARA PLAKASI DA ÇIKIYOR EKSTRADAN...

ÜRÜN BU, MİDİ PANİNİ İLE KARIŞTIRMAYIN...

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 10 Ağustos 2013; 19:39:00 >

• ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ...
  • dostlar 4 sayfa sonunda en iyi tost makinesi hangisi bana tavsiye edebileceğiniz. fiyat onemli değil yeterki döküm plakalı ve kaliteli olsun.bir iki model tavsiye ederseniz sevinirim. media martkette delongi vardı tam döküm dedi 300 küsür bişeydi ama modelini tam bilmiyorum.önerileriniz nedir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: onzy

dostlar 4 sayfa sonunda en iyi tost makinesi hangisi bana tavsiye edebileceğiniz. fiyat onemli değil yeterki döküm plakalı ve kaliteli olsun.bir iki model tavsiye ederseniz sevinirim. media martkette delongi vardı tam döküm dedi 300 küsür bişeydi ama modelini tam bilmiyorum.önerileriniz nedir???

en iyi diye birşey yok...iyilerden birine karar vermek var...

tefal comfort xl800,
    korkmaz a302,
    korkmaz a328,
    korkmaz a329-05,
    korkmaz a329-06,
    breville 540ex,
    essenso panini grill,
    homend grilliant 1304,
    fakir crea,
    fakir valery,

bunlar iyilerden ilk akla gelenler...
    hepsinin fotoğrafı var önceki sayfalarda...

homend hariç...

• quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

adam noktayıı koymuş bence en iyi tost u bu ocak üstü aletler yapıyo bizde fakirin panito panini modellerini kullandık hepsi bi senede bozuldu şimdi crea verecekler bakalım o da tırt çıkar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykus54

quote:

adam noktayıı koymuş bence en iyi tost u bu ocak üstü aletler yapıyo bizde fakirin panito panini modellerini kullandık hepsi bi senede bozuldu şimdi crea verecekler bakalım o da tırt çıkar :)

bende bunun demirdöküm olanı var TAŞHAN marka, yıllar önce kullandığımız ZASS'tan memnun değildik, birine hediye edip bunu almıştık...halen kullandığımız alet bu...

tek sorunu kahvaltı masasında kullanılamıyor olması, birinin mutfakta ocakbaşında durması gerekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: baykus54

quote:

bende bunun demirdöküm olanı var TAŞHAN marka, yıllar önce kullandığımız ZASS'tan memnun değildik, birine hediye edip bunu almıştık...halen kullandığımız alet bu...

tek sorunu kahvaltı masasında kullanılamıyor olması, birinin mutfakta ocakbaşında durması gerekiyor...

demirdökümleri iyi bunların zaten aluminyum almıştık tostları yapıştırdı bunların yaptığı tostu diğer makinalar yapamaz bence :)

• dikkat!!!!!!!!!!!!!unutmadan yazayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

homend grilliant 1304 model tost makinasının "otomatik yükseklik ayar mekanizması" ile ilgili bir sorunu var...özellik şu; üst kısmı kaldırıp bıraktığınızda orada kalıyor ancak bastırmak istediğinizde direnç gösteriyor ve mekanizma kırılacakmış gibi davranıyor, bu arada çatur-çutur sesler geliyor tabiiki...

ürünle ilgilendiğimi gören elemanlar satış için yardımcı olmaya hemen yanıma geldiler, bu sorunu gösterdim, dakikalarca uğraştılar ama çözemediler, belki çözümü var da bilmiyor olabilirler...daha basiti arçelik k-2369 modelinde de vardı ve sorunsuz işliyordu...

haberiniz olsun istedim, homend güzel ve kaliteli ancak teşhirdeki üründe bunu farkettim...belki iptal ediliyordur, eğer değilse kısa zamanda bozulmaya müsait...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: onzy

dostlar 4 sayfa sonunda en iyi tost makinesi hangisi bana tavsiye edebileceğiniz. fiyat onemli değil yeterki döküm plakalı ve kaliteli olsun.bir iki model tavsiye ederseniz sevinirim. media martkette delongi vardı tam döküm dedi 300 küsür bişeydi ama modelini tam bilmiyorum.önerileriniz nedir???

en iyi diye birşey yok...iyilerden birine karar vermek var...

tefal comfort xl800,
    korkmaz a302,
    korkmaz a328,
    korkmaz a329-05,
    korkmaz a329-06,
    breville 540ex,
    essenso panini grill,
    homend grilliant 1304,
    fakir crea,
    fakir valery,

bunlar iyilerden ilk akla gelenler...
    hepsinin fotoğrafı var önceki sayfalarda...

homend hariç...

dostum teşekkurler inceledim modelleri bence en güzel tefal ile fakir crea gibi duruyor. fakir döküm plaka diyor sitesinde ama tefali bilemiyorum. tabi korkmazda güzel ama bakalım artık üçünden birini tercih ederim kısmetse... ;)

• onzy O kullanıcısına yanıt
    bunların hepsi döküm plakadır, firmalar tanıtım yaparken yalan söylemiyorlar ancak hiçbiri demir döküm plaka değil, bunu ayırdetmek lazım...tümü alüminyum döküm plakadır ve bence hem daha hafif olmaları ve hem de hızlı ısınmaları nedeniyle demir dökümden daha avantajlıdır...demir döküm olanlar sanayi/büfe tiptir ve sabah ilk çalıştırmanın ardından akşama kadar çalışır vaziyette dururlar...

tefal xl800, korkmaz a328/a329-05/a329-06'ların plakaları bariz olarak daha dolgun, çıkarıp bakınca anlaşılıyor...

ayrıca kenwood hg400 ve arzum ar-225 modellerinin plakaları da gayet iyi, ancak onlarda plakalar sabit, çıkarıp yıkama imkanı yok...

illaki demir döküm plaka isteyenler için de alternatifler var aslında ama onlar bildik markalar değil, sanayi markaları...örnek; remta...dileyen bunu da alabilir, gerçekten döküm...fiyatı da sanılanın aksine gayet uygun...8 dilimlik olanı 200 liranın altında bulunabilir, hem de ömürlük...

ANCAK DİKKAT: BU ALET 12 KİLO...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 16 Ağustos 2013; 0:13:38 >

• Öğrenci evime almıştım geçen sene, evlendim 1 tane de kendi evime almış oldum. Memnunun tavsiye ederim :)

-Arzum AR-213 Prego Izgara Ve Tost Makinesi-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdkA -- 15 Ağustos 2013; 9:14:28 >

• Aksu T-28E Tostadoy Eco Izgara ve Tost Makinesi nasıl, fiyatı çok uygun...

• quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Aksu T-28E Tostadoy Eco Izgara ve Tost Makinesi nasıl, fiyatı çok uygun...

görüntüsü kadar kaliteli değil...ama fiyatı uygun...

• EDİNDİĞİM BİRKAÇ BİLGİYİ PAYLAŞAYIM...

TOST MAKİNALARININ ÇOĞUNDA KULLANILAN VE SİYAH RENGİYLE HEMEN FARKEDİLEN "TEFLON (PTFE) KAPLAMA" YAKLAŞIK/ORTALAMA 300" DERECE ISIYA KADAR DAYANIKLI...

"TEFLON (PTFE), UZUN SÜRE 300"ÜN ÜZERİNDE ISIYA MARUZ KALIRSA BOZULMAYA VE PFOA ÜRETİP ZARARLI OLMAYA BAŞLIYOR..."

ANCAK, TOST MAKİNASI GİBİ ALETLERDE "GERÇEK KALİTELİ TEFLON" ÇOK FAZLA RİSK İÇERMİYOR...ÇÜNKÜ, TOST MAKİNALARINDA MAX. SICAKLIK 260" DERECENİN ÜZERİNE ÇIKMIYOR VE TERMOSTATLI OLDUĞU İÇİN ARALIKLI ÇALIŞIYOR......BU NEDENLE, TEFLON KAPLAMA KALİTELİ ÜRÜNLER, BU HUSUSLARA DİKKATE EDİLEREK ÜRETİLİYORDUR DİYE ÜMİT EDİYORUM...

SERAMİK (THERMOLON) KAPLAMAYA GELİNCE; TEFLONDAN DAHA DAYANIKLI VE HAMMADDESİ DOĞAL OLAN BİR MALZEME OLDUĞU BELİRTİLİYOR...ANCAK, SERAMİK HAKKINDA HENÜZ ÇOK NETLEŞMİŞ BİLGİLER YOK...BAZI OLUMSUZLUKLARI VE SAKINCALARI VARSA BİLE, EN AZINDAN YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKACAKTIR...ÇÜNKÜ, TEFLON HAKKINDA DA İLK ZAMANLAR ÖVGÜLER YAZILMIŞ, ZARARLARI İSE YILLAR SONRA DİLE GETİRİLMEYE BAŞLANMIŞTI...

İKİ MALZEMENİN DE ORTAK NOKTASI, GENELDE BUNLARIN ALÜMİNYUM ÜZERİNE UYGULANIYOR OLMALARI...YANİ KAPLAMAYA BİR ZARAR GELDİĞİNDE ALTTAN ALÜMİNYUM ÇIKACAĞI İÇİN YİNE RİSKLERE AÇIK HALE GELİYORSUNUZ DEMEKTİR...

ÇOK UCUZ TEFLON VEYA SERAMİK KAPLAMA ÜRÜNLERDEN UZAK DURUN...ALDIĞINIZ KALİTELİ ÜRÜNLERİ DİKKATLİ KULLANIN...KAPLAMANIN RENGİ ÇOK AÇILIYORSA, ÇİZİKLER VEYA ÇATLAKLAR OLUŞTUYSA ÖMRÜ DOLMUŞ KABUL EDİN VE KULLANMAYIN, BENDEN HATIRLATMASI...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.