İyi günler, arkadaşlar bu usb nın ıcınde gucenlık programı var sıfre gırıp oyle usb nın ıcıne gırıyoruz, ben ıstıyorum kı taktıgım gıbı ıcıne gırıyorum sıfreyle guvenlıkle ugrasmıyım ıcındekı programı sıldım bir işe yaramadı, yıne usb yı takınca publıc zone klassoru cıkıyor, sıldıgım ıcınde ıcıne bu kez hıc gıremıyorum. Tekrar sıtesınden o yazılımı ındırdım sıfre yazdım oyle gırebıldım, yokmu bundan kurtulmanın yolu ?
Merhaba. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/64-gb-toshiba-oshumi-usb-3-0-flash-bellek-159545929 bu ürünün tanıtımında yazan; "Verileriniz Toshiba`nın Orijinal Güvenlik Yazılımı ile Güvende TransMemory-EX II , belirli bir kısımdaki verilere ve dosyalara parola olmadan erişilmesini önlemek için ilgili kısmın parola kilidiyle korunmasını sağlayan uygulama yazılımlarını destekler." şeklindeki ibarenin tam olarak anlatmak istediği şey nedir? Yani benim bu flash belleğe attığım verileri başka biri benim oluşturduğum şifreyi girmeden göremeyeceği anlamına mı geliyor? Bir örnek ile bunu anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.