Şimdi Ara

TOSHIBA TECRA A7-104 CORE DUO T2500 ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toshiba'nın CoreDuo işlemcili bir modelini gördüm.Sİzce nasıl?Ankara'da bu urunu satan ve gorebilecegim bir yer aradım fakat bulamadım.Urunu goren var mı?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=111&productId=bd700532

Bu modelle TOSHIBA QOSMIO F20-138 CENTRINO 2.0GHz 1GB 100GB 15.4
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=111&productid=bd46568
    arasında kıyaslama yaparsak hangisini tercih edersiniz?Qosmio'nun performansı düşük olmasına rağmen estetik açıdan daha iyi geldi bana.Tesekkurler...

• çok uçuk fiyatlar bence bekle biraz
  • Qosmio'yu alma sakın. Hem teknolojisi geri hem de aşırı pahalı. Üstelik çok ağır oluyorlar taşıması çok zor. Tecra ise gerçekten iyi makina. Ram'ini 1Gb yaptırarak alırsan piyasadaki en iyi laptoplardan birine sahip olmuş olursun. Şimdi laptop alacak olsam bu Tecra'yı alabilirdim.
  • Ekran kartı x1600 ler için bir seviye altı diye biliyorum 128 mb onbord bellekli ,Lg ve Acer de 256lık modelleri kullanılıyor.Ram dışında fena bir makine değil gibi bunun dışında
  • yurt dışında 1100 dolar burda 2200 yazık valla mileti soyuyolar yaff..
  • eee ne yapcan burası turkiye..
  • Fikirleriniz için tesekkurler arkadaslar.Evet,aynen soyuyorlar insanı...1000$ fark insana baya bir koyuyor.
    Bu Tecra modelini gormesem Qosmio'yu alacaktım ama sanırım simdi bir sure daha bekleyecegim.Isın garibi bu Tecra modeli toshibatr.com adresinde bulunmuyor.Toshiba yetkilileriyle gorustum,onlarda kendilerinin henuz boyle bir urun getirmediklerini soylediler,bir arastırıp tekrar arayacaklarını soylediler.toshiba forumuna yazdıgım cevaba telefonla beni arayıp hemen cevap vermeleri cok hos fakat modeli Turkiye'ye getirmemeleri biraz garibime gitti.hepsiburada.com iyi calisiyor anlasılan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satellite M100 serisi yakında Türkiyeye gelir. Avrupa'da satışa sunuldu. Biraz daha bekleyip ondan alabilirsin. Bende M100 serisini merakla bekliyorum. Daha çok fiyatını merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.