Şimdi Ara

Toshiba SD-R5372

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu benim emektar dvd-rw ım. emektar dediğime bakmayın yıllardır bende ama belki 10 yada 15 dvd yazmıştır. genellikle diğer amaçlar için kullanıldı. lakin bu cihaz bi kaç ay önce yazarken hata vermeye başladı. nero ile yazarken yok "elektrikler kesildi" yok "bir seferde diskin giriş kısmı yazılamadı" diye hatalar vererek yazmamaya başladı. içini açıp lensi temizledim, firmwire ı güncelledim. sonrasında ilk medyaya yazdı sonra tekrar yazmamaya başladı. kullandığım medyalar verbatim marka. arada memorex ve sony kullandım. ama sonuç olumsuz. harcadığım medyalarla iki tane yeni dvd-rw alırdım bee . şimdi ben bunu ne yapayım çöpe sallayayımmı. yoksa kurtulma yolu varmı. tavsiyelerinizi bekliyorum

Not: Nero ile yazarken alt kısımdaki tampon bellek dolmuyor. sürekli boş yani.

• yokmu yahu bir bilen. nerdesiniz beyler.
  • elektrik kesintisinde optik zarar görmüs olabilir sen temizledikten sonra idareten çalışmıstır yeni bi tane dvd-rw al 45-50 ytl ciwarında.........
  • lenste mi acaba sorun. okumada sorun yok o normal. lenste ise okumadada problem olur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Micro SDHC- Micro SD farkı?
    14 yıl önce açıldı
    Lg tv usb
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.