Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE U840W ULTRABOOK - 1900 TL - CARREOFUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde ambalajı açılmış olanlarını TuVNeRa ile n11.com'dan 1600 TL'ye almıştık. Biraz eski bir model ama ekran genişliğini dert etmeyecekler için kesinlikle tavsiye ederim.

TOSHIBA SATELLITE U840W ULTRABOOK - 1900 TL  - CARREOFUR

http://www.teknosa.com/urunler/125032563/toshiba-satellite-u840w-10j-ultrabook

inceleme linki :http://www.chip.com.tr/inceleme/toshiba-satellite-u840w_3871.html

Düzeltme: Teknosa'da 1900 TL + 100 TL hediye çekiyle başlığı açmıştım ancak stokta kalmamış görünüyor. Carrefour mağazalarında 1900 TL'ye hala bulma şansınız olabilir. Cepa Carrefour'da bugün satıldığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 5 Şubat 2014; 17:35:45 >

• Mutlaka alın, pişman olmazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden 1500 TL'ye satılan Acer S3 ultrabooklar bile 2230 TL olmuş. Bence çok iyi fiyat. S3'ten çok daha üstün bir ultrabook bence.
  • Ekran matmı parlakmı.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    parlak ama şahsen rahatsız edici düzeyde bulmadım. ev içerisinde test ettim sadece.
  • Evren Küçük Bu Lenovo flex 14 den dahamı iyidir.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Lenovo daha yeni bir model ve dokunmatik ekranlı. Teknik özelliklerine bakınca daha performanslı bir model gözüküyor. Kullanım amacı önemli. Benim için bu büyüklükte bir ekranın dokunmatik olması çok önemli değil mesela. Oyun oynamayı da pek düşünmüyorum. Lenovo aslında Toshiba'dan daha çok sevdiğim bir marka ama ekran çözünürlüğü yüzünden pek sıcak bakmadım ben. Lenovo tarafında imkanım olsa Yoga 2 Pro'yu düşünürdüm. Öyle bir çözünürlük yok daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aslında 14 den küçük bir cihaz düşünüyordum. Küçük olduğundan dokunmatik avantajı varmıdır. Ekran en az 1366 x 768 ve mat olmalı. Hafif yani

taşınabilirliği kolay olmalı. Oyunla pek işim olmaz. Bu durumda bu cihaz uygun olurmu yada tavsiye edebileceğin ne var.
  • 11.6" dokunmatik kullanışlı değil
    Windows Masaüstü ve dokunmatik zor

• Bu cihazımı yoksa f/p ürünü başka bir cihazımı tavsiye edersin.
  • Bunu Alıp Kendim Çalsam Yenisinimi Verecekler Bana :)
  • tükenmiş baya güzel bilgisayar da kılıf falan bulmak da zor olur buna :)
  • Bugün Cepa Carrefour'da aynısını 1900 TL'ye gördüm.
  • -1.68 kg ağır
    -ekran cozunurlugu düşük
    -ssd yok
    -eski nesil

Hak ettiği değeri bulmus gorunuyor
  • aylakadam81 kullanıcısına yanıt
    Keşke direkt "çöp" yazsaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Keşke direkt "çöp" yazsaydın

Şuan evde biri eşimin 2 adet ultrabook var (Toshiba z930 ve dell xps 12)

Şunu söyleyebirim bu zamandan sonra ssd ve yüksek cözunurluk (en az 1920x1080) ve ssd olmadıktan sonra bu bilgisayarların cok bir anlamı kalmıyor.
  • Dolar eski seyrindeyken söylediklerinize aynen katılabilirdim. Lenovo Yoga Pro 2 2000 TL altında olsa Toshiba'nın yüzüne bakmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben maddiyat noksanlığı yüzünden n11' den 1600 liraya aldığım bu güzel cihaz için iade talep ettim.
    Forumda isteyen varsa aldığım fiyata nakit verebilirim.
  • Evren Küçük kullanıcısına yanıt
    Hocam pro 2 hepsiburada da 2500 e 100 tl puanla vwriliyordu

Ama nedense bana bu cihaz daha karizmatik geliyor... pro 2 yi de inceledim ama ekran cozunurlugu cok uat swviyede kabul ama baska artisi yok bence he bide katlanabiliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.699 TL' den stokta 1 adet var:

http://www.n11.com/toshiba-satellite-u840w-10j-dizustu-bilgisayar-P18200462

Ben de aldım ve iade edilen ürün olmasına rağmen cihaz çok temiz çıktı. Üstelik Toshiba No Matter What garantisini verdi

"Sayın müşterimiz ;

******* seri numaralı ürününüz için 04.02.2014 20:47 tarihinde başvurduğunuz [No Matter What Kampanyası] için başvurunuz [10.02.2014 14:27] tarihinde onaylanmıştır.www.toshibatr.com/kampanya sayfamızdan ürününüzün seri numarasını kullanarak başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

Saygılarımızla, "

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.