Şimdi Ara

Toshiba Satellite S50-B Aldım İyi mi Yaptım İade Etsem Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Toshiba Satellite S50-B modelini Medimartktan 2200 TL'ye aldım(08/11/2014'de). Ürünün teknik özellikleri iyi gibi. Sadece ekranı Full HD değil acaba bu ne denli bir sorun olur yada sorun olur mu? Ekranın Full HD olmaması açıkçası aklımı karıştırıyor. (Öyle film delisi değilimdir işten sonra belki bir iki dizi bölümü izlerim onların da yayınları pek kaliteli olmuyorlar genelde). Cihazın ekran çözünürlüğü 1366*768 bu arada.

14 gün içinde iade seçeneği var Mediamarkt'da memnum kalmadım diye iade edebilirim. Bu sebeple görüşleriniz çok önemli benim için.

Genel olarak bilgisayar güzel şık duruyor, pek ısınma gözlemleyemedim ama hafif bir ısınma var gibi. Klavye başarılı hoparlörü gayet yeterli.

Evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum. Esasen Lenovo Flex 2 alacaktım bulamadım bende Toshiba aldım. Aldığım cihazın linki şu ;http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-Satellite-S50-B-123-15-6-in%C3%A7-Core-i5-4200U-8-GB-750-GB-Windows-8.1-Notebook-Notebook-,103452,504927,1478973.html?langId=-14

Evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bilgisayarı aldıktan bir gün sonra iade ettim. Mediamarkt müşteri hizmetleri bölümüne gittim başta kadın neden iade ediyorsun iade almıyoruz dedi ben dedim internet sitenizde 14 gün içinde geri alınıyor yazıyor birini çağırdı memnuniyetsizlik sebebiyle iade etmek istiyorum dedim tamam dedi. Açtı bilgisayarı kontrol etti tamam dedi ve iade ettim. Yalnız 50 TL ücret aldılar servis ücreti diye. Sebebi ise Toshiba'ya göndereceğiz bilgisayarı sıfırlayacaklar diye biraz direttim ama parayı verdim yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbaz061 -- 9 Kasım 2014; 13:30:34 >

• sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle iade edin. O işlemci ve ekran kartı verdiğiniz para için çok düşük.
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için. Başka önerisi olan arkadaş yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten aldığın bu notebook Toshiba2nın ultrabook kategorisi notebooku. yani low voltage işlemci olduğundan şarjı 4-5 saat gider,hafif ince ve taşınabilirliği artılarıdır. tabiki film izlemeyi full hd izlemeyi son oyunları tatminkar oynamak düşüncesindeysen full HD IPS ekranlı ,daha üst sınıf ekran kartlı P50-b serisini düşünebilirsin. fiyat 3000 in üstüne çıkıyor ama Toshiba zaten biraz da marka satıyor..
    Ancak S50-b de de daha düşük detaylarda oyun oynanabilir. sadece 1366 çözünürlük artık biraz demode oldu. Full HD bile eskidi. yakında çoğu marka 3K 4K ekrana geçicek..

batarya süresi de önemliyse kesinlikle S50-B tercih edilebilir.
  • toshibaci_1970 T kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkürler. Bilgisayarı alırken pek içime sinmedi hep acaba acaba diye aldıktan sonra deyip durdun kendime. Dün itibariyle mediamarkta iade ettim bilgisayarı. Şuanda Lenovo Flex 2 ile İpad Air 2 arasında gidip geliyorum diyebilirim.

Oyun oynamadığım için ekran kartının önemi olmadığını düşünüyorum.

Sürekli bilgisayar bakmaktan bıktım sürekli başka seçenekler çıkıyor karşıma çok seçici değilimdir ama sonradan da pişmanlık yaşamak istemiyorum.

• toshiba iyidir . bence L50B alın.
  • komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aldığım Toshiba'yı iade ettim Lenovo Flex 2 aldım 1800 TL'ye memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Toshiba A210 15-K sizce nasıl
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

zaten aldığın bu notebook Toshiba2nın ultrabook kategorisi notebooku. yani low voltage işlemci olduğundan şarjı 4-5 saat gider,hafif ince ve taşınabilirliği artılarıdır. tabiki film izlemeyi full hd izlemeyi son oyunları tatminkar oynamak düşüncesindeysen full HD IPS ekranlı ,daha üst sınıf ekran kartlı P50-b serisini düşünebilirsin. fiyat 3000 in üstüne çıkıyor ama Toshiba zaten biraz da marka satıyor..
    Ancak S50-b de de daha düşük detaylarda oyun oynanabilir. sadece 1366 çözünürlük artık biraz demode oldu. Full HD bile eskidi. yakında çoğu marka 3K 4K ekrana geçicek..

Hocam merhaba benhttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-Satellite-S50-B-14H-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4510U-2-00-GHz-8-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook,103452,504927,1788009.html?langId=-14 bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum.Ama fan çıkışı ufak geldi bana birde ince olmasından dolayı çok fazla ısınma sorunu olur mu laptop ta mesela bf4 ü rahatlıkla oynayabilir miyim bu laptop ile

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Arkadaşlar merhaba Toshiba Satellite S50-B modelini Medimartktan 2200 TL'ye aldım(08/11/2014'de). Ürünün teknik özellikleri iyi gibi. Sadece ekranı Full HD değil acaba bu ne denli bir sorun olur yada sorun olur mu? Ekranın Full HD olmaması açıkçası aklımı karıştırıyor. (Öyle film delisi değilimdir işten sonra belki bir iki dizi bölümü izlerim onların da yayınları pek kaliteli olmuyorlar genelde). Cihazın ekran çözünürlüğü 1366*768 bu arada.

14 gün içinde iade seçeneği var Mediamarkt'da memnum kalmadım diye iade edebilirim. Bu sebeple görüşleriniz çok önemli benim için.

Genel olarak bilgisayar güzel şık duruyor, pek ısınma gözlemleyemedim ama hafif bir ısınma var gibi. Klavye başarılı hoparlörü gayet yeterli.

Evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum. Esasen Lenovo Flex 2 alacaktım bulamadım bende Toshiba aldım. Aldığım cihazın linki şu ;http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-Satellite-S50-B-123-15-6-in%C3%A7-Core-i5-4200U-8-GB-750-GB-Windows-8.1-Notebook-Notebook-,103452,504927,1478973.html?langId=-14

Evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bilgisayarı aldıktan bir gün sonra iade ettim. Mediamarkt müşteri hizmetleri bölümüne gittim başta kadın neden iade ediyorsun iade almıyoruz dedi ben dedim internet sitenizde 14 gün içinde geri alınıyor yazıyor birini çağırdı memnuniyetsizlik sebebiyle iade etmek istiyorum dedim tamam dedi. Açtı bilgisayarı kontrol etti tamam dedi ve iade ettim. Yalnız 50 TL ücret aldılar servis ücreti diye. Sebebi ise Toshiba'ya göndereceğiz bilgisayarı sıfırlayacaklar diye biraz direttim ama parayı verdim yine de.

İntenetten alınan ürünlerde 14 gün .içinde cayma hakkı var. Kaldı ki 1 gün sonra tüm aksesuarları ile eksiksiz iade edilen ürün için 1 TL dahi alamazlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

zaten aldığın bu notebook Toshiba2nın ultrabook kategorisi notebooku. yani low voltage işlemci olduğundan şarjı 4-5 saat gider,hafif ince ve taşınabilirliği artılarıdır. tabiki film izlemeyi full hd izlemeyi son oyunları tatminkar oynamak düşüncesindeysen full HD IPS ekranlı ,daha üst sınıf ekran kartlı P50-b serisini düşünebilirsin. fiyat 3000 in üstüne çıkıyor ama Toshiba zaten biraz da marka satıyor..

Hocam merhaba benhttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-Satellite-S50-B-14H-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4510U-2-00-GHz-8-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook,103452,504927,1788009.html?langId=-14 bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum.Ama fan çıkışı ufak geldi bana birde ince olmasından dolayı çok fazla ısınma sorunu olur mu laptop ta mesela bf4 ü rahatlıkla oynayabilir miyim bu laptop ile

Düşük voltaj u işlemcili laptop. Normal kullanımda 36-40 derece arası olur ki buna ısınma değil ılınma bile denmez. Oyun için üretilmiş bir notebook değil bir ultrabook sınıfı bilgisayar bu. Haliyle uzun süre oyunda kalınca ısınır bu da normaldir.. Ama genelde ısınma sorunu olmaz.
    Nisan Ayında 14nm core M işlemcili laptoplar piyasaya girecek ve söylentilere göre fanless yani fansız tasarımlı ultrabooklar olacak. Bu da demekki artık yeni nesil cihazlarda Isınma konusu diye bir konu kalmayacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• toshibaci_1970 T kullanıcısına yanıt
    Ama o fiyat bazındaki çoğu laptop u işlemcili,onların arasında sıralarsak ve harman kardon u da katarsak meselahttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g50-70-core-i7-4510u-20ghz-6gb-1-tb-156-2gb-w8-notebook.html bu modele göre nasıldır toshiba özellik olarak aynı gibi kabaca tabir edersek ısınma sorunu hangisinde çok olur ya da az çünkü en az bi bf4 oynamak istiyorum orta ayarlarda hocam 2.500 tl yi geçmeyecek bütçem var o aralıkta sizin öneriniz var mı onun dışında.
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadasım . 2200 TL ye bencede her yönünden fazla para vermıssın . Ben L750/L755 kullanıyorum 2200 TL ye aldım basta i7 , 8 gb ram var ekran kartıda 4 gb 2.6 GHz 3. küsüratını bilmıyorum Ghz e kadar cıkıyor . Grafik kartı Nvidia GeForce GT 525M + oyun bilgisayarı olarak kullanıyorum vede memnunum . İade etmen İyi olmus o fiyata cok daha iyilerini alırsın gibime geliyor . ...... Bide Bataryaların Orjinalleri ne kadardır bi bilginiz varmı Toshıba'ların. Sipariş nasıl veriliyor ve en önemlisi ne kadara mal olur .
  • quote:

Ama o fiyat bazındaki çoğu laptop u işlemcili,onların arasında sıralarsak ve harman kardon u da katarsak meselahttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g50-70-core-i7-4510u-20ghz-6gb-1-tb-156-2gb-w8-notebook.html bu modele göre nasıldır toshiba özellik olarak aynı gibi kabaca tabir edersek ısınma sorunu hangisinde çok olur ya da az çünkü en az bi bf4 oynamak istiyorum orta ayarlarda hocam 2.500 tl yi geçmeyecek bütçem var o aralıkta sizin öneriniz var mı onun dışında.

Bir kere Lenovo'nun bu modelinin ekran kartı , Toshiba S50 den çok aşağıda.. Ayrıca Toshiba alüminyum kasa ve kaliteli hoparlörleri var ve oyun performansı çok daha iyi . R7 M260 ekran kartı güncel oyunların hepsini orta detayda rahatlıkla oynatır

• quote:

quote:

Bir kere Lenovo'nun bu modelinin ekran kartı , Toshiba S50 den çok aşağıda.. Ayrıca Toshiba alüminyum kasa ve kaliteli hoparlörleri var ve oyun performansı çok daha iyi . R7 M260 ekran kartı güncel oyunların hepsini orta detayda rahatlıkla oynatır

Çok sordum kusura bakmayın son olarak; z5070 lenovo G710 Lenovo Peki bu modellere göre alınır mı bahsettiğim S50-B i7 li modeli? Ayrıca elimde intel 120 gb ssd ve 2 gb ddr3 ram var bunları da takmayı düşünüyorum içine içinden çıkanı da harici yaparım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 5 Ocak 2015; 13:38:11 >

• Bende şu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi üstündür?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-Flex-2-14-in%C3%A7-Core-i5-4210U-4-GB-500-GB-Windows-8.1-%C3%87ift-Mod'lu-Notebook-Gri-59439288,103452,504927,1855183.html?langId=-14

http://m.bimeks.com.tr/Urun/144536

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BdsRkn -- 16 Nisan 2015; 15:45:01 >

• BdsRkn B kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen 2side aynı fakat toshiba tercih ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdemm96

Ben de uzun düşünmelerim sonucunda toshiba'ya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BdsRkn -- 26 Nisan 2015; 20:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BdsRkn

quote:

Orijinalden alıntı: Erdemm96

Ben de uzun düşünmelerim sonucunda toshiba'ya karar verdim

Doğru Seçim Güle Güle Kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.