Bildirim
Toshiba Satellite Radius 14 alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ekran kartı intel yazanlardan uzak durmak lazım oyunlarda çok sıkıntı oluyor -
Haklısında ne biliyim alsam mı almasam mı kararsızım. Tamam call of dutyi son grafikte açmaz kasar en azından normalde mi açmaz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit:
Biraz baktım da i3 5005U işlemci ve beraberinde gelen HD5500 ekran kartına sahip olan bilgisayarlar çoğu oyunu minimum özelliklerle bile akıcı oynatmıyor eski oyunlarda yine iş görür tabi ama daha çok gündelik kullanım için kullanılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfak -- 4 Kasım 2015; 14:45:27 > -
İşte söyledim ya başlıkta yazıyor. Ayrıca 4gb ram intel hd 5500 ekran kartı falan
yok benim modelden kastım L40W-C-102 kısmıydı o da resimde varmış yukarda söylediğim gibi gündelik işlerde idare eder grafik performansı düşüktür -
Neyse alayım ben bu akşam oyunları biraz düşük grafikte oynarım napiyim :)
Kardeş pc den memlun kaldınmı? -
Aynen, durum nedir? :)
Ben de aldım, çok hantal gibi geldi bana. Böyle bir cihaza 8gb ram ve ssd şart. -
Hayır almadım beyler :)
Bulaşma Toshiba notebook kanalından çekildi ileride sıkıntı yaşamak istemiyorsan bulasmamani tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: electro58
Bulaşma Toshiba notebook kanalından çekildi ileride sıkıntı yaşamak istemiyorsan bulasmamani tavsiye ederim
Almadım zaten kasa toplucam yada ps4 kararsızım
Kasa toplamak daha mantıkli. Ps4 orjinal oyunlar almak gerekiyor ve pahalı vs vs kasa topla. Rahatına bak;)
quote:
Orijinalden alıntı: electro58
Kasa toplamak daha mantıkli. Ps4 orjinal oyunlar almak gerekiyor ve pahalı vs vs kasa topla. Rahatına bak;)
Aynen:) 140 cm lcd tv de var bağlarım ooh mis valla :)
turkcellde görmedim bulamadım bunu...Nerede bulabilirim? -
Aldım turkcellden maşallah çok güzel olmuş windos 10...2 tane oynadığım oyun vardı Knight onlineve half life 2side akıcı oynanıyor...Pentium 2.8,2gbram,hd4100 ekran kartlı masa üstü pcmden sonra çok çok iyi geldi -
Konuyu güncellemek istedim. Kullananlar edindiği tecrübeleri yazabilirlermi? -
Windows 10la dokunmatik tablet ve natebook çok iyi olmuş....Tavsiye ederim sıkıntısı yok şuan
Bunlarda araç şarj aleti var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X