Bildirim
TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bi kurabilirsem artık, 2 saatten fazla rardan çıkarma sürdü ya kurması da 1 saat desek :D yandık -
60 gb tabi , kolay değil :) -
Bende daha 12 gb inmiş durumda. İndireyim üşenenlere cdleyip satacağım :D -
@1st4n6uL
Verilen değerlere bakınınca ciddi ciddi bende buradayım diyor..Skor tablosunda vasat bir puan almamış..Bu ekran kartı çöp olamaz..Eyvallah hocam ....
@melihgezer
60 gb indirmek için bir insanda büyük bir sabır emsali ve özverisi gerekiyor..Bravo hocam ayrıca oyuna geçip ilk izlenimlerinizi alsak da merakımızı gidersek güzel olurdu..Bu oyun oynanır hocam... -
-
Ya PC almama cok az kaldi ve bu bilgisayardan beni sogutan tek sey pil omru sanirim... Kullanim halinde ne kadar gider mesela? Oyun oynarken degilse bile internetteyken falan fulldan sifira ne kadar zamanda iner? -
Gözlerim kamaştı cidden..Vay bak sen ekran görüntüsüne..Oyunda takılma donma yok değil mi hocam ?
Benim cihaza uyumsuz işletim sistemi kurulmuş ve driverlar yanlış yüklenmiş..İşletim sistemindeki problem giderilmiş..Kendileri orijinal hale getirmiş..Ayrıca ekranı incelemeye almış teknik servis..Kontrol aşamasına geçilmiş hocam... :)
ozzyd: arkadaşım cihazda takılı olan işlemci performans odaklı çalışan bir yapıya sahip..Bu yüzden şarj hızlı biter..Oyunsuz kullanımda standart 4 saat kullanabilirsin..Ben tavsiye ederim fakat @melihgezer adlı arkadaşımızın yaşadığı problemleri de dikkat ederek alın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozzyd
Ya PC almama cok az kaldi ve bu bilgisayardan beni sogutan tek sey pil omru sanirim... Kullanim halinde ne kadar gider mesela? Oyun oynarken degilse bile internetteyken falan fulldan sifira ne kadar zamanda iner?
Pil ömrü istiyorsanız sonu U ile biten işlemcilere sahip laptoplara bakın,toshiba nın S serisi var tavsiye ederim pil ömrü daha uzun bunlara bakarak,fakat pil ömrü kısa denemez bu laptop için çünkü ekran pil ömrü için çok önemli faktör,bu laptop ips ekrana sahip oldugu için pil tasarrufu sağlar ve yine pil konusunda üzmez -
bakalım ekranla ilgili ne işlem yapılacak :) -
@melihgezer performans testinde 40+ fps diyordu. Düşük fps almıyor musunuz?
@ozzyd hocam eğer sadece surf yaparım diyorsanız sonu u ile biten işlemcili laptop (ultrabook) alın. Ama hem sorf yapar hemde çatır çatır oyun oynarım diyorsanız bunu öneririm. Şarj 4 saat civarı gidiyor normal kullanımda. Elinizi çabul tutun, bu ay sonu 5 yıl garanti kampanyası bitiyor galiba. -
30 dan ne aşağı iniyor ne yukarı çıkıyor, ama ben high ile denedim bunları tabi -
-
Hepinize tesekkur ederim
Kibrisli oldugum icin aklima estigi anda almamin imkani yok, Turkiye'ye geldigimde alabilirim yalniz... Nereden alirsam 5 yil garanti oluyor? Baska hangi modeli onerebilirsiniz?
edit: tam olarak ne gibi sorunlarla karsilastiniz bu bilgisayarlarda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyd -- 28 Nisan 2015; 0:27:59 > -
Maşallah laptop gayet güzel çalıştırıyor :D En kısa zamanda bende yükleyeceğim :):):) -
quote:
Orijinalden alıntı: Meteormta
Maşallah laptop gayet güzel çalıştırıyor :D En kısa zamanda bende yükleyeceğim :):):)
valla guzel akıcı oynuyorum da,fena baş ağrısı yaptı bu gta baiından kalkmadan saatlerce oynadım kafam kopacak resmen dikkatki olun bağımlılık yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gta IV bile bende feci bağımlılık yapıyor, GTA V i düşünemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ozzyd
Hepinize tesekkur ederim
Kibrisli oldugum icin aklima estigi anda almamin imkani yok, Turkiye'ye geldigimde alabilirim yalniz... Nereden alirsam 5 yil garanti oluyor? Baska hangi modeli onerebilirsiniz?
edit: tam olarak ne gibi sorunlarla karsilastiniz bu bilgisayarlarda?
ben vatandan aldım laptop ı beş yıl verilmedi bana şuan devam ediyor mu bilmiyorm bitecek falan diyorlardı,şuan fiyatları nedir bilmiyorumda ama tasarruf derseniz uzeceğini sanmıyorum sizi,boyle guzel performansa 15 dk şajımı feda ederim ne olacak siz yinede s serisibe goz atın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meteormta
gta IV bile bende feci bağımlılık yapıyor, GTA V i düşünemiyorum
oyunu satın alıp online oynamak istiyorum fakat bu aralgame in yaptığı ayıp krize neden oldu,cok pahalı geldi ulkeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X