Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin bağlantınıza göre o hız değişiyor,şuan cihazdaki intelin en gelişmiş wi fi yongasına sahip
  • bunun ayarını mı degiştirmem gerekiyor yani cünkü aynı ınternet aynı modem eski pc de 150mbps alıyodu. k. bakma bu işlerden pek anlamam da :D hızdan dolayıdır ki galiba arkdaslar netten film izledikleri zaman benin net pert oluyor :D
  • recepdrvs R kullanıcısına yanıt
    Melih hocamın da dediği gibi hat sinyal derecesi , ping ve kullandığınız internet paketi(Fiber,adsl+2) hızınızı etkiler ciddi manada.. :)
  • Arkadaşlar, 2 ay önce aldığım bu laptopu formatlamak için ancak zaman bulabildim. Şu lanet olası Windows 8'den Windows 7 Ultimate' e geçirdim makinayı. Şimdi kendine geldi, hem hızı arttı, hem de onu bunu açmak için yok Microsoft'a kayıt olun, yok bilmem neye üye olun gibi saçmalalıklardan, ve notebook'un içine Toshiba tarafından yerleştirilmiş bir sürü gereksiz reklam yazılımından da kurtuldum. haa, garanti dışı kaldın diye de hiç düşünmeyin, haklarınızı bilin, biz makinaya para verdik, yazılıma değil, makina benim olduğuna göre istediğim sistemle çalıştırırım. Eğer ki donanımsal bir hata olursa takır takır servisle de kavga etmesini bilirim. Ama 20 senedir pc kullanıyorum, daha hiçbir makinemi servise yollamadım;)

Oh be ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenax -- 1 Haziran 2015; 15:32:36 >
  • recepdrvs R kullanıcısına yanıt
    Siz o konuda sıkmayın kendinizi hiç,modemin verdiği hızı en güzel şekilde kullanırsınız
  • tesekkurler ama orda 65mbps girunce canimi sıkti :) nyse zaten bugun geri veriyom pc yi yenisini verceklermis oyun deneyimim olmadi henuz pc iyi gibi ama touchpad kulabimi pek hosuma gitmedi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xenax X kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum,aksine windows 8 daha güncel sistem oldugu için hız olarak benim için öndedir.Ayrıca en basitinden açılış hızı windows 8 de daha hızlı,stabilite 8 de daha iyi ve windows 7 bir yerden sonra şişiyor,yavaşlıyor ama win8 öyle değil ve şöyle söyleyim,her güncellenmiş sistem bir öncekine göre daha az hatalı ve daha optimize edilmiş olarak gelir.Mis gibi orijinal yazılımını silmişsiniz,muhtemelen recovery de gitmiştir ve lisansınızı çöpe atmış bulunuyorsunuz,windows 10 a ücretsiz yükseltme yayınlanmışken hemde,tabi yine sizin düşünceniz saygı duyarım
  • Ben üniversitenin netinde 100 mbps gördüm speedtest ile ölçtüğümde gerisini siz düşünün
  • Hiç alakası yok arkadaşım, ben bütün sistemleri denedim. Ama içlerinde en kötüsü Win 8 idi. Hatta Win 10 beta sürümünü bile denedim, o daha da kötü. Herkesin kullanım şekli farklı tabii, siz nasıl isterseniz öyle kullanın. Ayrıca win 8'in lisansı gitse ne olur bir daha asla kullanmayacağım, kaldı ki zaten recovery disk'leri ile lisans no'larını da yedeklemiştim.
  • xenax X kullanıcısına yanıt
    hmmm denediyseniz sorun yok biliyorsunuz siz hepsini o zaman hayırlısı olsun
  • Hocam arkadaş haklı W8 gerçekten çok sorunlu ve iyileştirici ilaç updateleri de gelmedi..W8.1 dersen ki o zaman derim ki w8.1 W7'e göre açık ara önde , fark atar.. :)

Net hızı kaldığın yurtta frekans endeksiyle çok iyiymiş hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdasokaqi -- 1 Haziran 2015; 16:14:32 >
  • sevdasokaqi kullanıcısına yanıt
    8.1 tabi daha iyi 8 e göre ama 7 daha iyi olamaz,oluyorsa da kişisel olur.8 yıldır teknik servisteki yazılım sorunlarının %70 win7 ydi,insanlar sistem sorunları için win8 den 5 tane getiyiyorlarsa win7 den 10 tane getiriyorlar.Bunu yazılımcı arkadaşlar daha iyi anlar,çevremdeki yazılım okuyan arkadaşların dediği gibi güncel sistme her zaman daha iyidir.
  • W7 için katılıyorum hocam ara yüz çok kasıyordu ve ben iyi olduğunu düşünmüyorum da..16 gb ram ile elbette W7 'de olsa cihaz uçar..Fakat W8 biraz olsun köprü görevi gördü işletim sisteminde...W8.1 ile evresi tamamlandı adeta..W7 kullanan birisi olarak W8.1 diyorum gözü kapalı hocam..
  • Hocam bizim cihaza özel birkaç soru aklıma geldi de sormak istedim müsadenle..

Bizim cihazda Boot Menüsüne hangi tuşla girebiliriz?
    Boot Menüsü içerisinde yapmamızı tavsiye edeceğin bir ayar var mı ?
    Klavyenin aydınlatmasını nasıl sağlıklı kullanabiliriz? Özel bir ayar çekmek gerekir mi ?
    Kasanın kılcal çiziklerden korumak için tavsiyeleriniz var mı ?
    Fan Soğutucu gerekli midir?
    Ayda yada yılda güncelleme almak lazım mıdır yada cihazı güncellemelere kapalı mı yapmalıyız?
    5 yıllık bir garantiye sahip olan cihazda kullanıcı hatası durumları nelerdir?
    Çerçeve boşluğu sorunu hala devam ediyor mu ?

Çoktan seçmeli sınav sorusu oldu..Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sevdasokaqi

Hocam bizim cihaza özel birkaç soru aklıma geldi de sormak istedim müsadenle..

Bizim cihazda Boot Menüsüne hangi tuşla girebiliriz?
    Boot Menüsü içerisinde yapmamızı tavsiye edeceğin bir ayar var mı ?
    Klavyenin aydınlatmasını nasıl sağlıklı kullanabiliriz? Özel bir ayar çekmek gerekir mi ?
    Kasanın kılcal çiziklerden korumak için tavsiyeleriniz var mı ?
    Fan Soğutucu gerekli midir?
    Ayda yada yılda güncelleme almak lazım mıdır yada cihazı güncellemelere kapalı mı yapmalıyız?
    5 yıllık bir garantiye sahip olan cihazda kullanıcı hatası durumları nelerdir?
    Çerçeve boşluğu sorunu hala devam ediyor mu ?

Çoktan seçmeli sınav sorusu oldu..Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum ...

F2
    Yok,keyboard led timer dan klavye ışığının saniyesini 5 yaptım ben
    çizik olmuyor olacagını sanmıyorm çerçeve kenarları çiziliyor ama :S
    gerekli oyun oynarken
    güncellemesiz windows olmaz,sürekli güncelleme iyidir.Ben her zaman güncellerim performanss için
    benm 2 yıl garantim 1 yıl kaskom var,donanım hariç sorunlar k. hatasıdır,
    evet çerçeve hayvan gibi boş içine tozlar giriyor.Keşke alırken buna baksaydım,gerçi 3 kere değiştirdim üçündede vardı boşluk
    Teşekkürler iyi günler dilerim

• DVD sürücüsünün yerine SSD takan var mı? Bunun için kutudan bir aparat çıkıyor mu ve garanti kapsamında takabiliyor muyuz, ya da servis ücretsiz montaj yapıyor mu?
    Birde oyun performansı nasıl bilgisayarın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese merhaba . kısmetse 2 haftaya bende bu cihazı alacağım . ancak kafamı kurcalayan bi sorum var . vatandan alacağım ürünü . vatanın internet sitesinde şuan 3400 tl olarak görülüyor ama şubeye gittiğim de 2700 tl olduğunu gördüm . neden böyledir acaba ? 2 haftaya şubedeki fiyatı değişmez inşallah :D son sorum , normal kullanımda (internette takılırken ) cihaz ne kadar ısınıyor ve fan ne kadar ses yapıyor ?
  • Selamun aleyküm dostlar, ben bu cihazı yaklaşık 4 hafta önce aldım. Bu cihaz, inanılmaz ısınıyor(soğutucusuda var, 170 tl'lik) beklenen performansı vermiyor. AMD kullandığınıda sanmıyorum, Intel HD 4600 kullanıyor büyük ihtimal, kısaca pişman olmak üzereyim, servise götüreyim mi bilgisayarı? Yoksa tüm cihazlarda bu sorunlar var mı? @melihgezer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grancher

Selamun aleyküm dostlar, ben bu cihazı yaklaşık 4 hafta önce aldım. Bu cihaz, inanılmaz ısınıyor(soğutucusuda var, 170 tl'lik) beklenen performansı vermiyor. AMD kullandığınıda sanmıyorum, Intel HD 4600 kullanıyor büyük ihtimal, kısaca pişman olmak üzereyim, servise götüreyim mi bilgisayarı? Yoksa tüm cihazlarda bu sorunlar var mı? @melihgezer

Cihazlarda hiç ısınma sorunu yok,şikayet edende olmadı bu zamana kadar.Şahsen bende öyle bir sorun olmadı ve soğutması çok yeterli,sabaha kadar açık kaldıgında bile sağ fan kısımlarına elimi deydiğimde ısı bile hissetmedim.Bunu geçtim gta 5 oynarken bile soğutucu kullanmıyorum hiç rahatsız etmiyor.Siz servise verin ya da 15 gün içinde iade hakkınızı kullanıp iade edip değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

DVD sürücüsünün yerine SSD takan var mı? Bunun için kutudan bir aparat çıkıyor mu ve garanti kapsamında takabiliyor muyuz, ya da servis ücretsiz montaj yapıyor mu?
    Birde oyun performansı nasıl bilgisayarın?

Bende merak ediyorum nasıl durduğunu,kozmetiği bozmadan takılabilir mi bilmiyorum,kullanan bi abimiz denemişti forumdan ama güzel olmadıgını belirtmişti,servis ücretli yapar montajı,kendiniz yapabilirsiniz.Gta 5 i high ile oynuyorum sıkıntısız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.