Şimdi Ara

Toshiba Satellite A350-212 kasası alınacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elinde arızalı ve tamiri mümkün olmayan Toshiba Satellite A350-212 modeli olan varsa kasasını satın alabilirim.Kendi cihazımı birkaç kez düşürdüm ve kasada ciddi hasarlar oluştu estetik olarak hoş görünmüyor.

Veya bu cihaza uygun fiyata sıfır veya ikinci el kasa nereden bulabileceğimi bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet PM
  • cevaplandı, diğer önerileri bekliyorum...

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Şu anda bana da lazım oldu? Elinde temiz durumda Toshiba Satellite A350-212 model diz üstü bilgisayara ait kasa olan varsa cevap verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Şu anda bana da lazım oldu? Elinde temiz durumda Toshiba Satellite A350-212 model diz üstü bilgisayara ait kasa olan varsa cevap verebilir mi?

Hocam ben sanalpazar'da bir satıcıdan bulmuştum güç bela. Ama aldığım kasada da problemler vardı özellikle iç kısımdaki ana vida yerleri kırıktı. Bu cihazların kasalarını çok dandik yapıyor Toshiba, sanki merdiven altı üretimi gibi birkaç yıla elinde kalıyor tuttuğun yer. Benim eski kasa hâlâ duruyor, eğer seninki hiç kullanılmayacak durumdaysa gönderebilirim. Benim iki kasanın da yan taraflarında kırıkları var, vidalar gevşemiş ve vida yerleri kırık olduğundan tutmuyor. Fanın bulunduğu yan taraftaki ızgara kısmı sıcaklıktan dolayı eriyip döküldü. Estetik olarak berbat durumda ama hiç yoktan iyidir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Hocam ben sanalpazar'da bir satıcıdan bulmuştum güç bela. Ama aldığım kasada da problemler vardı özellikle iç kısımdaki ana vida yerleri kırıktı. Bu cihazların kasalarını çok dandik yapıyor Toshiba, sanki merdiven altı üretimi gibi birkaç yıla elinde kalıyor tuttuğun yer. Benim eski kasa hâlâ duruyor, eğer seninki hiç kullanılmayacak durumdaysa gönderebilirim. Benim iki kasanın da yan taraflarında kırıkları var, vidalar gevşemiş ve vida yerleri kırık olduğundan tutmuyor. Fanın bulunduğu yan taraftaki ızgara kısmı sıcaklıktan dolayı eriyip döküldü. Estetik olarak berbat durumda ama hiç yoktan iyidir yani.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Benim bilgisayarın alt kasa da buna benzer durumda. Almışken sağlam bir ürün alayım diyorum. Teşekkür ederim . Servisi aradım açan olmadı. e-posta attım. Bayramdan sonra servisi yeniden arayacağım. Sıfır kasa ne kadar diye. Bilgisayar sağlam, bir sıkıntı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

İlginiz için çok teşekkür ederim. Benim bilgisayarın alt kasa da buna benzer durumda. Almışken sağlam bir ürün alayım diyorum. Teşekkür ederim . Servisi aradım açan olmadı. e-posta attım. Bayramdan sonra servisi yeniden arayacağım. Sıfır kasa ne kadar diye. Bilgisayar sağlam, bir sıkıntı yok.

Rica ederim hocam. 2009 üretimi bir cihaz olduğundan parça bulmak kolay olmayacaktır. Ben yine birkaç yıl önce klavyesini güç bela bulmuştum. Ekran kartı arızalı mesela aradım bulamadım. Pili de bir yılda bitiyor meretin, bir kere garantiden değişti iki kere de ben kendim muadil pil alıp taktım. Aldığımdan beri yaşamadığım sıkıntı kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.