Şimdi Ara

TOSHIBA RAS B 10 SKVP 100watt bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHIBA RAS B 10 SKVP Super Inverter Daisekai Split Klima (Ampül Kadar Enerji Tüketimi)
    bunu almayı düşünüyorum günlük 10 saat kadar en düşük üflemede ortamı devamlı havalı tutmak için kışın sıcak yazın serin kullanacağım. oda 17 metre kare evimin yalıtımı çok iyidir sizce bu model nasıldır? kışın sırf bununla ısınmayı düşünmüyorum kalorifer var amacım odayı hep havalı tutmak. ampül kadar tüketim hangi seviyede kullanırsan kullan mı yoksa en düşük seviyede çalışırken harcadığı enerji mi?
    Güç Beslemesi
    220-240/1/50

Soğutma kapasitesi:
    1700-12000 Btu/hr

Isıtma kapasitesi:
    2000-20800 Btu hr

Enerji Sınıfı:A

Soğutma Gazı:R410

Arıza teşhis fonksyonu:Var

-Super ınverter daisekai split klimalar gümüş iyonlu plazma filtresi sayesinde soluduğunuz havaya değer katar.Konvensiyonel filtrelerden 10 kat daha hızlı hava temizleme özelliğine sahiptir.12 kademeli hava akış yönü ile kusursuz konfor sağlar. 5,1 COP ile A sınıfı olarak nitelendirilen 3,21 COP klimalara göre %59 akadar elektrik tasarrufu sağlar

bilgilerinizi bekliyorum

• Formda araştırırsanız 100 watt gerçeğinin gerçek olmadığını görürsünüz.Cihaz güzel ama reklam aldatıcı!!!!
  • ben aradım bulamadım link verirseniz sevinirim
  • Evet forumda 100w lık tüketimin mümkün olmadıgı sonucuna varılmıştır.Toshibanın reklamı aldatıcıydı.En düşük çalışmada az yakar ama 100 w degil.Bende Toshiba inverter 10000btu var.Çok memnunum.15 m2 odayı ısıttım bu kış.1 ay aralıksız çalıştı.1 aylık bana elektrik tüketimi 40 ytl civarıydı.Sizin almak istediginiz cihaz daha az tüketebilir.Klimayı alırsanız lütfen servisini çok iyi araştırın.Alarkonun servisleri çok iyi degil.Birçok kişinin başına olumsuzluklar geldi.Servis iyi olursa zaten klimanızda sorun olmaz.Daha önce 100w olayını konuştugumuz link alttadır.

http://resim.donanimhaber.com/m_28928758/mpage_2/key_//tm.htm#29412348

http://resim.donanimhaber.com/m_28223817/mpage_1/key_//tm.htm#28420130

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.